- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
şehir dışındaydım iki haftalığına ablamlar da şehir dışından gelip benim evde kaldılar ben yokken
Ablamdır bi çok şeyin lafı olmaz ama onun da düşünmesi gerekir
Kendi evine ayda 15 bin tl giriyo en az ben işsizim eve bir geldim benim aylarca idareli idareli kullandığım her şeyi har vurup harman savurmuş her şeyimi bitirmiş
Bir yılda idareli kullanıp bitirmediğim malzemelerimi bi kaç haftada bitirmiş ve yerine koymadan gitmiş en basitinden banyodaki kulak çöplerime kağıt havlularıma yüzüme sürdüğüm kocaman bi kavanoz dolusu hindistan cevizi yağıma kadar bitirmis
Yapması gereken kardeşimin ne eksiği var diye bakınıp tamamlamasıydı ya
yüzüme sürdüğüm kocaman bi kavanoz dolusu hindistan cevizi yağıma kadar bitirmiş
Aslinda evinizde ne eksik var onu tamamlayip tamamlamasi zorunda olan bisey degil bana gore ama tabiki kisiden kisiye degisir bu.Oncelikle ablanizin evinize gelip heerseyinizi haldur huldur kullanmasi bitirip yerine almamasi tabiki bencilce bi hareket ve ne yazik ki her abla abla degil .Yani abla olur kardes olur ne olursa olsn once saygi gerekiyor bende ablamla buna benzee bsie yasadim .Bu kadar buyuk degil tabi ama uyardim anladi sonunda artik bana karsi daha dikkatli .Bilmiyorum ama sizi kiskaniyor olabilir mi ? Birde durumu iyi sanirim ona alismis bi hayati olup ona gore basit seyler gelmis olabilir durumu iyi olunca 100 tl 1 lira gibi geliyor olabilir .Yani ben bunun altinda bosvermislik sizi umursamamazlik ve cocukliktan kalmis icte bir kiskanclik olarak hissediyorum.şehir dışındaydım iki haftalığına ablamlar da şehir dışından gelip benim evde kaldılar ben yokken
Ablamdır bi çok şeyin lafı olmaz ama onun da düşünmesi gerekir
Kendi evine ayda 15 bin tl giriyo en az ben işsizim eve bir geldim benim aylarca idareli idareli kullandığım her şeyi har vurup harman savurmuş her şeyimi bitirmiş
Bir yılda idareli kullanıp bitirmediğim malzemelerimi bi kaç haftada bitirmiş ve yerine koymadan gitmiş en basitinden banyodaki kulak çöplerime kağıt havlularıma yüzüme sürdüğüm kocaman bi kavanoz dolusu hindistan cevizi yağıma kadar bitirmiş
Yapması gereken kardeşimin ne eksiği var diye bakınıp tamamlamasıydı ya
Ee bedava mal :) 15 bin tl ayda evine girse de hiçbiri bedava malın tadını vermez emin ol :)Arayın söyleyin. Net olmakta fayda var. Hatta isteyin yani krem vs pahalı olanları, bu ne ya kıtlıktan mı çıkmış niye her şeyi bitiriyor
Hakikaten neler denir de işte forum kuralları varEe bedava mal :) 15 bin tl ayda evine girse de hiçbiri bedava malın tadını vermez emin ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?