Sadece bir gün tartışma olmuyor ertesi gün yine aynı zaten. Bir faydası olmuyor açıkçası. Çocuklar da hep tartışmalara maruz kalıyor konuşsam da konuşmasam da. Ablam bana 5 yıl anlatmadı bişey aramız bozuktu eşiyle diye. O zaman nasıl sürdürdüler hayatlarını demek ki aslında ben yüklüyorum bu misyonu kendime
e sen cocuklari bahane ediyorsun ama seninle 3 saat de konussa cocuklara bir yarari olmayacak ki zaten.
cocuklara yararin olsun istiyorsan somestrlarda, yaz tatillerinde izin al 3 gün sana versin cocuklari. onlari gezdir, dolastir, sohbet edin, rahatlatin.
su an yaptiginiz seyin ne size ne ablanize en ufak bir yarari bile yok.
bjr de cocuklar oz cocugum gibi demissin 5 sene gorusmemissiniz.
e bu ne demek , o kadar da öz cocugun gibi degilmis. malesef onlar bu aileye dogdular. bu onlarin gerçekleri. sizin yapacaginiz tek sey ablanizla degil onlarla saglam baglar kurmak.
bence de bu gorevi gereksiz yere sirtlanmissiniz. olan size olmus
ne cocuklara ne ablaniza ne de onun evliligine en ufak katkiniz yok. hatta bosan bosan dediginiz icin ona kendini daha ezik hissettiriyorsunuz. "bu saatten sonra bosanma, uc cocukla babam seni kabul etmez, bebegin babasiz kalmasin" deseniz cook daha mutlu olacagina eminim çünkü bu evlilikte kalmak icin motivasyonu olacak "ben ezik degilim, mecburum" diye icten ice kendine bahane bulacak.
yani sizinle konusmasi ona arti birsey sağlamıyor aslinda. cocuklarin yaninda konusuyorsa belki "nasil kocamdan ayrilayim, cocuklar babalarını cok seviyor, evlerini birakamazlar" cumlelerini defalarca duyup "teyzem bizi babamdan ayirmak istiyor" diye bile yorumlayabilirler. çünkü o evin icine dogdular ve normalleri bu.
kisacasi hicbir ise yaramiyor sizin kendinizi hirpalamaniz.
ablaniz icin de kardes degil şöyle birseysiniz
zaten azicik empatisi olsa yillardir cocuk deneyen, cocuk tedavisi icin ne zahmetler ceken kardesine "ucuncu iyi korunmadan oluverdi" diye anlatmazdi