Müdahale etmezsek üzülen biz olucaz yine.Zaten çocuklarının onay vermeyeceğini bildiği için söylemiyor.Gerçekten içine sinse çocuklardan gizlemezdi.51 yaşında demek ki birini yanına eş arıyor ve belkide aşıl oldu adam ne düşünüyor ediyor bilemem ama o yaşta bir kadına müdahale edebileceğinizi sanmıyorum
Yani öylede olsa o yaşta birine çok birşey yapamazsınız gibi anca akıl verisiniz yanında olursunuz olsa genç tecrübesiz biri neyse de bir yerden sonra koca kadinim size ne der bu yüzden çok ustelemeden minik minik yapın ne yapıyorsanız ters teperMüdahale etmezsek üzülen biz olucaz yine.Zaten çocuklarının onay vermeyeceğini bildiği için söylemiyor.Gerçekten içine sinse çocuklardan gizlemezdi.
Dün zaten dedim adamın evi var mı nerde kalacaksınız.Adam demiş senin olduğun şehre gelirim orda yaşarım demiş.Dedim evi yok kirada mı kalacaksınız?Ablam ne demek istediğimi anlayınca konuyu değiştirdi.Aynen eşim o konuda destek olur yapılması gerekeni yapar.
Adam bana da güven vermedi . Aldatma olayı yalan duruyor.Merhaba.Canımı sıkan bir konuda fikir almak istedim.Konu ablamla alakalı.Tedirginliğimin sebebi ile ilgili bilgi sahibi olmanız için biraz ablamdan bahsedeyim.Eşini 2017 yılında kanserden kaybetti.İki oğlu var.Büyük oğlu bu yıl tıp fakültesinden mezun oldu ve eylülde ataması yapılacak.Küçük oğlan da fen lisesi öğrencisi ve onun da geleceği parlak.Ablam kendisi öğretmen ve 51 yaşında.Maddi olarak durumu çok iyi.İki evi ve bir de arabası var.Biriyle tanıştığından bahsetti.Tanıştığı kişi ablamdan 8 yaş küçük ve çocuğu yok.10 yıl önce başından bir evlilik geçmiş 5 ay sürmüş evliliği.Ablama neden boşanmış dedim güya kadın 2.ayında aldatmış.Mantığıma uymayan şeyler anlattı .Adam 43 yaşında mali müşavir ama kendine ait ev araba falan yok.Annesi ve 49 yaşında bekar bir kızkardeşiyle yaşıyor.Benim kafama takılan şey şu.Bu adam kendi yaşıtı veya kendinden küçük bekar biriyle evlenmek varken neden iki çocuklu birini tercih ediyor.Ayrıca kendinin çocuğu yok.Ablamla evlenirse çocuk sahibi olamayacak çünkü ablam 51 yaşında ve çocuk bakamam diyor zaten biyolojik olarak da çok zor artık..Ablama evlenirseniz nerde oturacaksınız dedim.Adam evlenince senin evinde kalırız demiş ablama.Benim düşüncem bu adam ablamın maddi olanaklarından dolayı ablamla görüşüyor.Ama ben ablama bunu diyemedim.Şöyle bir şey de var.Ablam pek evlilik insanı değil.Eniştemle çok problemli bir evlilik hayatı olmuştu .Pireyi deve yapan asabi anlayışsız biri.Evlenerek tatlı aşına zehir katacak.Dertsiz başına dert alacak.Çok konuştum adamla ilgili şüphelerinden bahsettim hiç ikna olacağa benzemiyor.Canım çok sıkıldı.Adam hiç samimi gelmedi.Ablamın gözünün açılması için ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.
Açık açık konuşmanı ablanın gözlerini açmanı dilerim.51 yaşında kocaman kadın da olsa belki güzel laflara iltifatlara aldanmıştır.Ruhu okşanmıştır.İlişki istiyorsa yaşasın ama evlenmesin.Merhaba.Canımı sıkan bir konuda fikir almak istedim.Konu ablamla alakalı.Tedirginliğimin sebebi ile ilgili bilgi sahibi olmanız için biraz ablamdan bahsedeyim.Eşini 2017 yılında kanserden kaybetti.İki oğlu var.Büyük oğlu bu yıl tıp fakültesinden mezun oldu ve eylülde ataması yapılacak.Küçük oğlan da fen lisesi öğrencisi ve onun da geleceği parlak.Ablam kendisi öğretmen ve 51 yaşında.Maddi olarak durumu çok iyi.İki evi ve bir de arabası var.Biriyle tanıştığından bahsetti.Tanıştığı kişi ablamdan 8 yaş küçük ve çocuğu yok.10 yıl önce başından bir evlilik geçmiş 5 ay sürmüş evliliği.Ablama neden boşanmış dedim güya kadın 2.ayında aldatmış.Mantığıma uymayan şeyler anlattı .Adam 43 yaşında mali müşavir ama kendine ait ev araba falan yok.Annesi ve 49 yaşında bekar bir kızkardeşiyle yaşıyor.Benim kafama takılan şey şu.Bu adam kendi yaşıtı veya kendinden küçük bekar biriyle evlenmek varken neden iki çocuklu birini tercih ediyor.Ayrıca kendinin çocuğu yok.Ablamla evlenirse çocuk sahibi olamayacak çünkü ablam 51 yaşında ve çocuk bakamam diyor zaten biyolojik olarak da çok zor artık..Ablama evlenirseniz nerde oturacaksınız dedim.Adam evlenince senin evinde kalırız demiş ablama.Benim düşüncem bu adam ablamın maddi olanaklarından dolayı ablamla görüşüyor.Ama ben ablama bunu diyemedim.Şöyle bir şey de var.Ablam pek evlilik insanı değil.Eniştemle çok problemli bir evlilik hayatı olmuştu .Pireyi deve yapan asabi anlayışsız biri.Evlenerek tatlı aşına zehir katacak.Dertsiz başına dert alacak.Çok konuştum adamla ilgili şüphelerinden bahsettim hiç ikna olacağa benzemiyor.Canım çok sıkıldı.Adam hiç samimi gelmedi.Ablamın gözünün açılması için ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.
Normalde kadın erkek farketmeksizin 51/43 yaş çok fazla değil. Bu adamın hala annesi ve kız kardeşi ile yaşadığını düşünürsek demekki geleneksel bir aile yapısını benimsemiş bu durumda kendinden yaşça buyuk bir kadını tercih etmesinin altında bir art niyet olmalı.Merhaba.Canımı sıkan bir konuda fikir almak istedim.Konu ablamla alakalı.Tedirginliğimin sebebi ile ilgili bilgi sahibi olmanız için biraz ablamdan bahsedeyim.Eşini 2017 yılında kanserden kaybetti.İki oğlu var.Büyük oğlu bu yıl tıp fakültesinden mezun oldu ve eylülde ataması yapılacak.Küçük oğlan da fen lisesi öğrencisi ve onun da geleceği parlak.Ablam kendisi öğretmen ve 51 yaşında.Maddi olarak durumu çok iyi.İki evi ve bir de arabası var.Biriyle tanıştığından bahsetti.Tanıştığı kişi ablamdan 8 yaş küçük ve çocuğu yok.10 yıl önce başından bir evlilik geçmiş 5 ay sürmüş evliliği.Ablama neden boşanmış dedim güya kadın 2.ayında aldatmış.Mantığıma uymayan şeyler anlattı .Adam 43 yaşında mali müşavir ama kendine ait ev araba falan yok.Annesi ve 49 yaşında bekar bir kızkardeşiyle yaşıyor.Benim kafama takılan şey şu.Bu adam kendi yaşıtı veya kendinden küçük bekar biriyle evlenmek varken neden iki çocuklu birini tercih ediyor.Ayrıca kendinin çocuğu yok.Ablamla evlenirse çocuk sahibi olamayacak çünkü ablam 51 yaşında ve çocuk bakamam diyor zaten biyolojik olarak da çok zor artık..Ablama evlenirseniz nerde oturacaksınız dedim.Adam evlenince senin evinde kalırız demiş ablama.Benim düşüncem bu adam ablamın maddi olanaklarından dolayı ablamla görüşüyor.Ama ben ablama bunu diyemedim.Şöyle bir şey de var.Ablam pek evlilik insanı değil.Eniştemle çok problemli bir evlilik hayatı olmuştu .Pireyi deve yapan asabi anlayışsız biri.Evlenerek tatlı aşına zehir katacak.Dertsiz başına dert alacak.Çok konuştum adamla ilgili şüphelerinden bahsettim hiç ikna olacağa benzemiyor.Canım çok sıkıldı.Adam hiç samimi gelmedi.Ablamın gözünün açılması için ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.
Adam bana da güven vermedi . Aldatma olayı yalan duruyor.
Ama şöyleki bir tanıdığım var kadın bosanmış iki çocuklu. Çocuklar yirmili yaşlarda. Erken evlenmiş kadın zamanında, kırüç falandır o da. Bekar bir adamla evlendi. Erkeğin ailesi baya direndi vs en son yüz asıp düğüne geldiler. Kadın başka çocuk istemiyor adam onu da kabullendi. Gayet mutlu bir evlilikleri var.
Ha bana da soru işareti geliyor böyle şeyler ama olumlu örnekler de yok değil yani.
Ayrıca ablanıza baskı yaparsanız sizi zaten dinlemez ek olarak yalan söyler birşey anlatmaz vs. Yapacak birşey yok yani malesef.
Aynen öyle.Kötü bir evlilik yaşadığı için adamın ilgisi resmen sarhoş etmiş .Az önce eşime bahsettim.Diyor kendi çocuğu olmayan kendinden 8 yaş büyük ve iki çocuklu bir kadını kolay kolay hiçbir erkek kabul etmez ediyorsa menfaati vardır.İşte bunu ablama anlatamadım.Ben derdinizi anladım ve haklısınız. Eşinizin avukat olması avantaj. Eğer kötü bir evliliği varsa, azıcık ilgiyle kafası karışmıştır.
Canım benim demek istediğimi anlamışsın Allah razı olsun.Yaş meslek medeni durum ve maddiyat gibi konularda denk olsaydı kimsenin diyeceği bir şey yok.Ama belliki adamın niyeti farklı.Dediğin gibi 51 yaşındaki birini yolundan çevirmek de çok zorMüge Anlı ' da ne kadar çok işlendi bu duruma örnek olaylar.
Adam da maddi olarak ablaniza denk olsa, düzenli bir geliri, oturmuş bir yaşamı olsa ablaniza aşık olmuş derdik ama görünen o ki para peşinde biri.
Ablaniz endişelerinizi haklı bile bulsa sırf aşık olduğu için bu riski alabilir. Yani ne yaparsanız yapın donmeyecektir. 51 yaşında kendinden 8 yaş küçük, kendisine hiçbir şekilde denk olmayan biriyle evlenmeyi düşünmesinden belli.
Hem de çok tuhaf43 yasinda hala ailesiyle yasayan ,kira, yemek vs masrafi olmayan adamin birikmisi, mali mulku olurdu. Cok tuhaf geldi bana da.
Çok iyi o zaman bence. Rahat olun biraz daha benceSorumluluklarımın bilincindeyim merak etmeyin ama ablam saf bir insan ve göz göre göre zengin kadın avcısı birine yem olmasına izin veremem.Bu durumdan çocukların haberi yok.İstemeyeceklerini bildiği için korkudan çocuklara söyleyemiyor.Yeğenlerim için de çok üzülüyorum.Ablamın kendine uygun biriyle güzel bir evlilik yapmasına karşı değilim ki.Adam nerden baksan şaibeli ve ablamın gözüne perde inmiş sanki.Eşim avukat Türkiyenin her yerinde mutlaka bir tanıdığı var Ablama dedim acele etme bari eşim bir araştırsın adamı dedim tamam dedi.Bu bile içime biraz su serpti.
Ah canım bir de benim yerimde olsanRuhay üzüldüm durumaadam senin olduğun şehre gelirim dediğine göre internetten falan mı tanışmışlar. İnşallah ablan bir an önce aklını başına alır.
Eşim tc sini istesin dedi araştıralım.Ablam sizi ilgilendirmez dediBence ablan bi e devlet şifresi istesin.
1 yıl olmuşAblanız bu beyefendiyi ne kadar süredir tanıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?