Ablamın görüştüğü kişi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
51 yaşında demek ki birini yanına eş arıyor ve belkide aşıl oldu adam ne düşünüyor ediyor bilemem ama o yaşta bir kadına müdahale edebileceğinizi sanmıyorum
Müdahale etmezsek üzülen biz olucaz yine.Zaten çocuklarının onay vermeyeceğini bildiği için söylemiyor.Gerçekten içine sinse çocuklardan gizlemezdi.

Müdahale etmezsek üzülen biz olucaz yine.Zaten çocuklarının onay vermeyeceğini bildiği için söylemiyor.Gerçekten içine sinse çocuklardan gizlemezdi.
Yani öylede olsa o yaşta birine çok birşey yapamazsınız gibi anca akıl verisiniz yanında olursunuz olsa genç tecrübesiz biri neyse de bir yerden sonra koca kadinim size ne der bu yüzden çok ustelemeden minik minik yapın ne yapıyorsanız ters teper

Ben derdinizi anladım ve haklısınız. Eşinizin avukat olması avantaj. Eğer kötü bir evliliği varsa, azıcık ilgiyle kafası karışmıştır.

Yaş farkı falan değil de koca adamın çulsuz olup ,annesinin yanında yaşaması...Senin olduğun şehre gelirinden anladığım kadariyla da realden değil netten tanışıyorlar.Belki adamın bir mesleği ,bir işi bile yok çat şehir degistirebildigine göre.Belki evli belki dolandirici....Hiç tekin gözükmüyor.Kesinlikle haklısınız.Ablanizi vazgecirmeniz pek olası değil ama üzerindeki malları çocuklarına yapmayı ikna edebilirseniz ne ala.Belki de buradaki yorumları okuyabilirsiniz.Onu tanımayan bunca kadınin bakiş acısı belki onu uyandırır.Sonucta tanımadığımız bir insanın mutluluğuna neden engel olalım.

Adam bana da güven vermedi . Aldatma olayı yalan duruyor.
Ama şöyleki bir tanıdığım var kadın bosanmış iki çocuklu. Çocuklar yirmili yaşlarda. Erken evlenmiş kadın zamanında, kırüç falandır o da. Bekar bir adamla evlendi. Erkeğin ailesi baya direndi vs en son yüz asıp düğüne geldiler. Kadın başka çocuk istemiyor adam onu da kabullendi. Gayet mutlu bir evlilikleri var.
Ha bana da soru işareti geliyor böyle şeyler ama olumlu örnekler de yok değil yani.
Ayrıca ablanıza baskı yaparsanız sizi zaten dinlemez ek olarak yalan söyler birşey anlatmaz vs. Yapacak birşey yok yani malesef.

Yas farkının fazla olması nıyetınden şuphe ettırıyor. Adamın yaşına bakılırsa bıırıkımı olmalı, neredeyde eyt vurmuş bir tane dikili agacı bıle mı yok. Calısan bırı olsa ıllakı bırıkımı olur ya da kumarda yıyen bır tıp olabılır. Elındekılerı bıtırıp yolunacak kaz arıyor. Acıkcası 2 tane gul gıbı evlat yetıstırmıssın ıkı guzel soz duyduğu herıfe kaptırırsa cok kotu olur. Cocuklarından kıs yap sonra elın herıfı gelsın keyfını sursun. Ablanız aklını basına alsın.

Acele ettırmeyın sakın, ablanıza soyleyın evlılık sozleşmesı ya da tapuları cocukların ustune yaptım desın. Adam topukluyor mu anlamaya çalışın

Açık açık konuşmanı ablanın gözlerini açmanı dilerim.51 yaşında kocaman kadın da olsa belki güzel laflara iltifatlara aldanmıştır.Ruhu okşanmıştır.İlişki istiyorsa yaşasın ama evlenmesin.

Normalde kadın erkek farketmeksizin 51/43 yaş çok fazla değil. Bu adamın hala annesi ve kız kardeşi ile yaşadığını düşünürsek demekki geleneksel bir aile yapısını benimsemiş bu durumda kendinden yaşça buyuk bir kadını tercih etmesinin altında bir art niyet olmalı.

Ablam evlilik insanı değil diye dğşünmeyin. Onun da sevmeye sevilmeye ihtiyacı var. Cocuklar büyümüş, kendinş yetiştirmiş bir şekilde kurtarmışlar. Yakında küçük de üniversiteye gider yuvadan uçar. Belli ki ablanız bundan sonrasını düşünüp yalnız kalmak istemiyor. Adamın ilgisi mantıklı düşünmesini engelliyor olabilir. Adam maddi anlamda zor durumda olduğunu ablanızın da ona destek olabilecek kaynakları olduğunu düşünürsek bu durumda ablayı maddi anlamda güvenceye almak gerekiyor. Ablanızın durumda maaşını paykaşması veya evinde kalması makul ama yeter ki adam zarara sokmasın. Bundan fazlası için kendini korumaya alsın. Adam için ekstra kredi çekmesin, kredi kartı vermesin vs.

Ablanız evlilik düşünüyor sizin etrafınızda ablanıza daha uygun olduğunu düşündüğünüz biri varsa onunla tanıştırabilirsiniz veya bunun mümkün olduğuna ablanızı ikna edebilirsiniz.

Müge Anlı ' da ne kadar çok işlendi bu duruma örnek olaylar.
Adam da maddi olarak ablaniza denk olsa, düzenli bir geliri, oturmuş bir yaşamı olsa ablaniza aşık olmuş derdik ama görünen o ki para peşinde biri.
Ablaniz endişelerinizi haklı bile bulsa sırf aşık olduğu için bu riski alabilir. Yani ne yaparsanız yapın donmeyecektir. 51 yaşında kendinden 8 yaş küçük, kendisine hiçbir şekilde denk olmayan biriyle evlenmeyi düşünmesinden belli.

Ben kesin konuşmaları hiç sevmem mesela yaş farkı çok kesin para için...diye birşey olamaz.Kendim için konuşuyorum benden 10 yaş büyük birini isterim ama 10 yaş küçüğünü istemem ama yine de kesin kes olmaz diyemem.Olur ya çok aşık olurum gözüm yaşı masi görmez.Ama bu realde akışta olur.Netten kendimden 10 yaş küçüğüyle denk geldiysem olmayacağını söylerim bir daha da konuşmam.

O yüzden verdiğiniz örnekteki gibi çocuklu kadın çocuksuz adam mutlu olabilir.Ama işte akışta tanistilarsa .Netten bu kriterlerde birini arıyorsa tam bir sorun

Ben derdinizi anladım ve haklısınız. Eşinizin avukat olması avantaj. Eğer kötü bir evliliği varsa, azıcık ilgiyle kafası karışmıştır.
Aynen öyle.Kötü bir evlilik yaşadığı için adamın ilgisi resmen sarhoş etmiş .Az önce eşime bahsettim.Diyor kendi çocuğu olmayan kendinden 8 yaş büyük ve iki çocuklu bir kadını kolay kolay hiçbir erkek kabul etmez ediyorsa menfaati vardır.İşte bunu ablama anlatamadım.

Canım benim demek istediğimi anlamışsın Allah razı olsun.Yaş meslek medeni durum ve maddiyat gibi konularda denk olsaydı kimsenin diyeceği bir şey yok.Ama belliki adamın niyeti farklı.Dediğin gibi 51 yaşındaki birini yolundan çevirmek de çok zor

Çok iyi o zaman bence. Rahat olun biraz daha bence

Ruhay üzüldüm duruma adam senin olduğun şehre gelirim dediğine göre internetten falan mı tanışmışlar. İnşallah ablan bir an önce aklını başına alır.

Ruhay üzüldüm duruma adam senin olduğun şehre gelirim dediğine göre internetten falan mı tanışmışlar. İnşallah ablan bir an önce aklını başına alır.
Ah canım bir de benim yerimde olsan Eşim dedi madem çok dürüst adam tc sini versin araştıralım. Ben de bunu ablama dedim.Ablan sizi ilgilendirmez anlamında konuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…