Ablamın görüştüğü kişi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abim 49 yaşında annemlerle yaşıyor işi gücü var arada şehir dışı ülke dışıda çalışıyor hiç evlenmedi ama efsane adamdır niye böyle saçma bir algınız var yahu geçende evlenmeyen adamda bir sorun vardır teziniz vardı çok saçma şeyler

Tabiki ablanızınki bence hata zaten. Ama dinlemez sizi malesef.

Senin maddi olanaklarından dolayı istiyor dedim ablama.Bana dediği şu:Ben istenilecek sevilecek biri değil miyim.Olayı tamamen yanlış anlıyor.Ne desem boş

Valla canım yazdıklarında baştan sona kadar haklısın ne diyeyim ki.Ablama araştıralım deyince kestirip attı.Hiç anlatmadım var say dedi.Şimdi ne yapabilirim ki.

O yaşta birisine müdahale edebileceğinizi sanmam. Evi arabayı çocukların üzerine yapsın evlenmeden bu konuda uyarsın sevdiği saydığı birisi sadece
Edemiyorum zaten.Üzülmekle kaldım sadece.Çocuk değil.Eyvah demeden uyanır inşallah

Buradan bakınca ablanızın etinden sütünden faydalanacak annesine kardeşine baktıracak,kira artı çift maaş buram buram dolandırıcılık kokuyor.Uyarması sizden dinleyip dinlememek başını bile bile yakmak ablanıza kalmış...

Her insan çocuğu olsun isteyecek diye bir şey yok, adamın 43 yaşından sonra çocuk istememesinde garip hiçbir şey göremedim. Asıl madem istiyorsa niye beklemiş bu yana kadar evlenmemiş derdim.

Her insan çocuğu olsun isteyecek diye bir şey yok, adamın 43 yaşından sonra çocuk istememesinde garip hiçbir şey göremedim. Asıl madem istiyorsa niye beklemiş bu yana kadar evlenmemiş derdim.
İşte tuhaflık orda ki çocuk istiyor.Senin için bu isteğimden vazgeçerim diyor.Yersen tabii.Çulsuzun teki ablam gibi safını bulamamıştır.

Eşim dedi tc versin araştıralım.Ablam tc isteyemem dedi.Sen bu adama güvenmedin mi dedi.Ne güvenmesi bildiğin dolandırıcı dedim.Sana anlatmakla hata ettim dedi.Ben yapmam gerekeni yaptım kendi bilir artık.Ama iş yine gelip bize dayanacak.Yeğenlerim perişan olacak biz kahrolacağız.

Valla kanka cocuklar yetiskin anladigim kadariyla, ben olsam onlara soylerdim ortaligi ayaga kaldirirlar ablanin da cocuklarinin istemedigi biriyle evlenecek hali yok ya

bazı kadınlar kendilerine biraz ilgi gösteren bir adam görünce akıl tutulması yaşıyorlar böyle yaşları kaç olursa olsun. kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. benim de annem gereksizin birine takıldı. ne dersem diyeyim umursamıyor. öyle izliyorum gidişatı. siz söylemeniz gerekenleri söylemişsiniz. yaşayıp görecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…