Ablamın görüştüğü kişi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani bnde migrenimsi ye bazı noktalarda katılıyorum konu sahıbesi. yanı tam bılmıyorum ama ablanız kotu bı evlılık gecırmıs ve uzun zamandr da kendını cocuklarına adamış oldugunu varsayarak yorum yapıyorum
ablanızda kendını heycanlandıran genc ve dınamık bırısını istıyor olamaz mı kendı yasının ve eksıklerının farkında olarak ustelık.
zaten gecmısınde yasayamamıs barı sımdı ıstedıgım gıbı bırısı olsun gozumude gonlumude doyursun dıyerekten aktıf bı cınsellık ıstıyor olamaz mı
oda bılıyordur aradakı farkları onun genclıgıne karsılık benımde param dıyerekten herseyı goze almıs olamaz mı bu gıbı seylerı onunda yası ıyıce gıtmeden yasamak hakkı deıl mı
haaa maddı konularda cok haklısınız en azından ev ve arabayı bncede kesınlıkle cocukların uzerıne yaptıktan sonra maaşı içinde dedıgım gıbı onun genclıgıne karsılık onunda maası gozuyle bakabılırsınız arada aşk olduguna ınanmıyorsanızz

kadının oğlu tıp bitirmiş
yani en az 23-24 yaşında, demek ki en az 25 sene önce evlenmiş

evliliği kötüymüş, muhtemelen hiç ruhu okşanıp gönlü hoş edilmedi.
ama buna rağmen boşanmamış. adamın hastalığı gibi zor bir süreçle de uğraşmış belki 3-4 sene de bu sevmediği kocanın hastalık sürecinde yoruldu, kaybetti üzüldü.

7 senedir dul

elimizde en az 25 senedir flört etmemiş
eğer eşi ilk flört ettiği adamsa (genelde öyle oluyordu o zamanlar) okumuş, mezun olmuş, hayatına gieren ilk adamla evlenmiş onunla da mutlu olmamış, boşayamamış, 2 çocuk yetiştirmiş, örnek anne, stabil düzen insanı memur bir kadın var.

bir yaşta kadınlara bişey gelmiyor. 25-30 sene boyunca geliyor onlar da şartlar elvermiyor. çocuklar küçük oluyor eş hasta oluyor...o oluyor bu oluyor. son tren yani.

konu sahibine şey sordum 7 senedir kaç tane "denk" talibi oldu ablanızın dedim hiç kimseden bahsetmedi... talipleri kapıda sırada mı? kaç kişiyle flört etti eşini kaybettiğinden beri?

zira böyle kolay flört eden bir çevresi olsa, etrafında bi sürü talipleri olan bi kadın olsa
1 senedir bu adamla sadece 1 kere görüşmüş olmazdı kaç yaşında kadın öyle ilişki mi olur derdi + kardeşine "yakalanınca" birisi var diye "itiraf" etmek zorunda kalmazdı. yani bence kadının hiç flörtü olmamış eşini kaybettiğinden beri. kadın bilmiyor bu işleri. ya da kontrolü hiç elden bırakmadı mesela büyük mezun olsun diye bir sınır bile koymuş olabilir kadınların genelde çocukların sınavı işi vs ile alakalı kota süreleri vardır.

ha belki bulunduğu şehirde birileriyle gezmesini tozmasını, flört etmesini bile normal karşılamayacaklar. illa evlenecek, ve denk birini bulup hızlıca da evlenecek yoksa da dizini kırıp oturacak diye bakılıyor olabilir kadına. ki bana geçen intiba böyle. (belki konu sahibi aşırı böyle kuralcı tutucu tipli kadın profili çizdiği için öyle hissettim belki öyle dğeildir tanımıyoruz çünkü)

ha gerçekten talipleri kapıda sırada, flörtler filan normal, bol bol flört de etti gezdi tanıdı ama kimseye ısınamadı mı?
böyle rahat bir ortamda, kadına karışan görüşen yok (şüpheli) ama kadın illa gidip bu adama mı kapıldı?

kapıldıysa yazık...o zaman hakketen psikiyatrik bir durum olabilir, saplantı gibi. ya da adam çok yakışıklı!

yok değilse...yani üzücü, adam güven vermiyor ama yani lütfen, pek anormal bir durum değil yani, her kadın da rahibe teresa değil...(veya teresalık da bir yere kadar diyelim)

bncede kadın evlenceksemde bırseyler yasayacagım bırısı olsun kafasında bnce konu sahıbı bunu kabul etmek ıstemıyor

ani bnde migrenimsi ye bazı noktalarda katılıyorum konu sahıbesi. yanı tam bılmıyorum ama ablanız kotu bı evlılık gecırmıs ve uzun zamandr da kendını cocuklarına adamış oldugunu varsayarak yorum yapıyorum
ablanızda kendını heycanlandıran genc ve dınamık bırısını istıyor olamaz mı kendı yasının ve eksıklerının farkında olarak ustelık.
zaten gecmısınde yasayamamıs barı sımdı ıstedıgım gıbı bırısı olsun gozumude gonlumude doyursun dıyerekten aktıf bı cınsellık ıstıyor olamaz mı
oda bılıyordur aradakı farkları onun genclıgıne karsılık benımde param dıyerekten herseyı goze almıs olamaz mı bu gıbı seylerı onunda yası ıyıce gıtmeden yasamak hakkı deıl mı
haaa maddı konularda cok haklısınız en azından ev ve arabayı bncede kesınlıkle cocukların uzerıne yaptıktan sonra maaşı içinde dedıgım gıbı onun genclıgıne karsılık onunda maası gozuyle bakabılırsınız arada aşk olduguna ınanmıyorsanızz
bnde sız gıbı dusunuyorum

bncede kadın evlenceksemde bırseyler yasayacagım bırısı olsun kafasında bnce konu sahıbı bunu kabul etmek ıstemıyor
Yılda bir kere görüşmüşler bir şey de yaşamıyor ki liseli gibi geziyor etrafta. Sonu Muge'ye çıkanlar gibi olur böyle giderse :/

Yılda bir kere görüşmüşler bir şey de yaşamıyor ki liseli gibi geziyor etrafta. Sonu Muge'ye çıkanlar gibi olur böyle giderse :/
oyle olamaması ıcın tek cozum evı arabayı cocuklara yapıp bır maasını bırakmak bu sekılde evlenırse ne ala bnce dedıgım gıbı asık olduklarına ınanmıyorsa kımse onun gecnlıgıne karsılık onun maası olmus olur
yok evı arabayı devrettıgını duyunca ayrılırsa zaten tamam sorun kalmıyor

Yaş farkı var ama bence öyle fazla değil.
Beyfendinin evi olsaydı ve ablanız o evde oturmak isteseydi sorun olur muydu ? Hayır.Yani sonuçta bir tarafın evi varmış neden kirada otursunlar ?
Ablanız aşıksa ve mutluysa bırakın evlensin ikinci baharını yaşasın. Diyelim ki mutlu olamadılar boşanırlar olur biter. Bu yaştan sonra ne mal paylaşımı olur nede çocuk velayet davası.Sonu mutsuz bitsede çok uğraşmaz bence.Denemeye değer.

Ablamın mal varlığı olmasaydı zaten böyle bir adam da olmayacaktı.Maaşına karşılık gençliği denilmiş de gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Uzun boylu evet ama yemiş s….çmamış hantal tipsizin teki.Hangi gençlik?Yaşı ablamdan küçük diye kendini 10-0 önde zanneden para avcısının teki.Ablam böyle biriyle kendini nasıl muhatap ediyor çok içerliyorum buna.Doktor olan çok hassas duygusal bir genç.Yeni mezun oldu.Anca kafasını dinlemeye başladı.Ana oğulun arasına girip işleri çıkmaza sokmak istemiyorum.Elbet bir gün çocuklara konuyu açacak.Benim tanıdığım yeğenlerimin bu duruma hoş bakacağını sanmıyorum.Ablamın bütün dünyası çocukları.Onların onayı olmadan da evliliğe kalkışmaz.

Ay çıtır falan değil ya.43 yaşında ama babam gibi duruyor.Zaten üzüldüğüm şey ablamın böyle birini kendine reva görmesi.Adam da ablamdan yaş olarak küçük olduğu için kendisini dünyanın 8. Harikası olarak görüyor muhtemelen.

Tanıştırayım dedi zaten ama nasıl olacak.Adam başka şehirde ablam başka biz başka yerde.

Öğretmense o ortamda çok dedikodu döner malı mülkünü bilen vardır illaki yayılır ağızdan ağıza akbabalar üşüşür. Hatta internette tanışması daha güvenli bile olabilir.
Eğer dediği gibi okuldan öğretmen arkadaşı tanıştırdıysa dediğiniz şey benim de aklıma geldi.Dedim kesin ablamın mal varlığını biliyordu arkadaşı bu adama da salık verdi.

Aynen öyle canım.Adamın tek artısı yaşı.O da artı falan değil.Hantal yaşından büyük gösteren bir tip.Gencim ayağına avcılık yapıyor resmen.

Ablana da bu senden büyük duruyor, sen daha kaliteli hoş adamlara layıksın bu senin seviyende biri değil , kendi ayakları üzerinde duran Zeki güzel alımlı bir kadınsın bu adamda seni çeken ne yanına yakışmıyor gibi şeyler söylesen belki adamdan daha kolay vaz geçer.
Kendi kaliteli kendi değerini hatırlat bu sanki daha etkili olabilir.
Kendi değerini unutmuş işe yaramaz birine kapılmış olabilir.

İç sesim olmuşsunuz çok teşekkür ederim.Ablama da bu minvalde konuştum zaten.Defalarca da dedim zaten.Senin yanına kaliteli ayakları yere basan oturaklı görmüş geçirmiş biri yakışır..Kastettiğim de buydu zaten.Köklü bir aile yapımız var.Bununla evlenirim olmazsa boşanırım olayını ne aile yapımız kaldırır ne de çocukları kaldırır.Ayrıca şu da var ki rahmetli eniştem çok düzgün kaliteli bir insandı.Yeri doldurulamayacak bir eğitimciydi.Evliliğinde mutlu olmayışının sebebini çoğu zaman bende de hatalar vardı diyor mesela.Evlilliğinin ilk zamanlarında eniştemi bizim yanımızda çok azarlamışlığı var.Asabi bir yapısı var.Hala eniştemin çok kaliteli bir insan olduğunu söylüyor mesela.Öyle bir insandan sonra para avcısı biriyle görüşüyor olması çok yaralıyor beni.

Eee acun ılıcalı değil ki bu kadın.senin evinde yaşarız demiş sadece.ilişkiler alma verme dengesi üzerine kurulu.ilgi, alaka, belki sevgi ve gençlik bu açığı fazla fazla kapatır.kadin zaten 50 yaşinda.şunun şurasinda ne kadar ömrü kalmiş?.ne yaşasa yanına kâr yani.para pul hesabı yapılacak zaman geçmiş.eşlik edecek biri olsun yeter.maşallah ne kısmetli ablanız var.siz bile anlam verememişsiniz adamın tercihine.

50 yaşında kadini da rahat bırakın.ailesi mi kalmış? Kadinin zaten ne kadar ömrü kalmiş?

Çocuk istemeyen bir çok insan var.ben de istemiyorum mesela.buradaki birçok üye de istemiyor.biz şaibeli mi oluyoruz şimdi?

Eee daha ne katkısı olsun?.yaşıtı birinin ne katkısı olacaktı?

50 yaşında gayet de rahibe Teresa olunabilir yani.bazen burası da abartıyor bazı şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…