Ablamın istediği yardım...!

Benımde ıkı kız kardesım var. kardesler ne içindir ?
bırlık beraberlık yerı geldıgınde dertlesmek ve yardımlasmak ıcın degılmıdır.
kardeslerım benden borc para ısteseler seve seve yardımcı olurum
her yapılan yardımın anne baba ıznınde mı olması gerekır,
yada ılla haberdar mı olmaları gerekır. bellı kı bır bıldıgı var ablanızın
yoksa sızden degılde annenızdende borc ısteyebılırdı.
sıkıntılı bır durumu vardır annenıze soyleyememıstır, yada cekınmıstır
sız kardessınız daha canı kanısınız. bellı kı sıkıntısını sadece sıze soyleyebılmıs.
eger odeyebılecek durumunuz varsa o mu bu mu acaba falan demeden verın.
yada veremeyecek gıbıysenızde kıbarca reddedın odeyemeyecegınızı soyleyın.

Gerçekten kardeşler ne içindir.Ben sadece kardeşime bu aralar sıkışık durumumuz dedim illa para göndereceğim dedi biriktirdiklernden.Ben kesinlikle kabul etmem dedim ama almazsan ben kardeşliğimi sorgularım dedi.Yüksek bir mebla yolladı para bankaya gelince gördüm enişteminde haberi var ikisi yolladılar.O kadar farklı hissettim ki yanlız olmadığımı arkadamda uzaktada olsa kardeşimin olduğunu.Kardeşlik çok farklı birşey ablana yardımcı ol ne için harcadıysa harcadı senden başka yardım isteyeceği kimse yok demekki.Kardeşler bugünler içindir.Annenlerede söyleme dersin bir yere vermem gerekiyordu diye..

Annenize söylemeyin,özel bir ihtiyaç için parayı harcadığınızı söyleyin ya da ne bileyim bu ay paraları kestiler çalıştığım yer zor durumda falan deyin.Sır paylaştıkça sorun büyür...

Senede bir anca görüsürüz yüz yüze..

Konu sahibi ortada yok ama yukarıdaki cümle beni rahatsız etti. Niyeyse bu bana durum açıklamak gibi gelmedi. Senede bir yüzünü gördüğü ablası için birşeyler yapmak istemiyor, vicdanı da rahat etmiyor. Eniştenin duymasını, bahane ederek kendini rahatlatmaya çalışıyor gibi hissettim.

Abla zaten o yakınlığı görse, ilk yabancıdan değil sizden isterdi. Şimdi çaresiz ve istiyor. Arkadaş ise pek taraftar değil.

aynen bende böyle düşünüyorum
senede bır görüyor ablasını, abla şuan bılmedığımız bı mıktar borç para ıstıyor kardeşınden
şekerparem pek ısteklı değıl vermek ıstemıyor sankı
ıstese konu açmak yerıne çoktan gönderırdı parayı :26:
hala çözemedım ben bu konuyu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…