- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi sekerparem_92
-
arkadasim borc ne kadarmis niye soylemiyorsun ki :44::44:
Çok gizli galiba yeminli devlet sırrı
sekerpare gitmis biz burda bosuna bekliyoruz
Haydin gidelim o zaman
Hahahhahaaameblayi ogrenmeden surdan suraya gitmem
Hahahhahaaa
Kızaaamm boşver yaa söylemiyor işte zorla mı
ilginc olanda o soyleyince ne olacak yani orayi cozemedim
O söyleyince meblaya göre benim normal bir mebla ya da yok artık o kadar da tutmaz o iğnelerin fiyatı deme ihtimalim var kendi adıma...
bende senden gelecek o tepki icin yazmadigini dusundum acikcasi
Ölçüp tartmak değilde düşünceli hareket etmek olabilir.Belki ablam yanlış bir iş yapıyor. Söylese ne yaptığını belki uyarıcam yapma diyeceğim ya da gerekirse aileme söyleyeceğim bazen yanımızdakini insanı koruduğumuzu zannederek aslın da en büyük kötülüğü biz yapıyoruz..Tuhaf geldi gizli saklı borç almak .Bin bir türlü şey geldi aklıma...Ablam dara düşmüş yardım istemiş bende düşüneceğim ölçüp tartacağımm hıı
Hiç tereddüt etmeden trink veririm yanii ondan kıymetli mii
İlaç parası dedi ya arkadaş:26:Ölçüp tartmak değilde düşünceli hareket etmek olabilir.Belki ablam yanlış bir iş yapıyor. Söylese ne yaptığını belki uyarıcam yapma diyeceğim ya da gerekirse aileme söyleyeceğim bazen yanımızdakini insanı koruduğumuzu zannederek aslın da en büyük kötülüğü biz yapıyoruz..Tuhaf geldi gizli saklı borç almak .Bin bir türlü şey geldi aklıma...
Baştan sona okudum sanıyorum gözden kaçırdım demek:44:İlaç parası dedi ya arkadaş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?