ben de ablanla ayni durumdayimyurtdisinda yasiyorum, sevgilim Istanbul'da. Benimkinin bir de baya bir borcu var kalbimi mi mantigimi mi dinlesem bilmiyorum. Su an cok canim aciyor ama gelecegim icin mantigimi secmek zorundayim galiba
Bende ulkemden vazgecmem ama gorumcem almanyada yasiyor.imkanlari cok iyi.her cocuk basina iyi miktarda gelir aliyorlar mesela.esi lise mezunu olmasina ragmen cok iyi paralar kazaniyir.2 evi var.arabalar cok ucuz.yasam standartlari cok iyi.Nedir bu avrupa merakı ben anlamadım.Eziyet yahu dil bilmezsin iz bilmezsin .Ülkem de öyle abartıldıği kadar kötü bir ülke de değil ayrıca.Buraya gelenlerin yapamaması alıştıği ortam olmaması,şartlar açısından ne farkı var?Ülkenin gidip en ıssız yerin de yaşarsan tabi yapamazsın.Neyse ya ben çocuga üzüldüm açıkcası niyeti öyle olmasa bile avrupa meraklısı deniyor.Yerin de olsam ben bırakırdım ablanı.
Nedir bu avrupa merakı ben anlamadım.Eziyet yahu dil bilmezsin iz bilmezsin .Ülkem de öyle abartıldıği kadar kötü bir ülke de değil ayrıca.Buraya gelenlerin yapamaması alıştıği ortam olmaması,şartlar açısından ne farkı var?Ülkenin gidip en ıssız yerin de yaşarsan tabi yapamazsın.Neyse ya ben çocuga üzüldüm açıkcası niyeti öyle olmasa bile avrupa meraklısı deniyor.Yerin de olsam ben bırakırdım ablanı.
Iyi aksamlar hanimlar,
Ablam ailesiyle bende dahil yurtdisinda ayni sehirde yasiyoruz. Ablamin 2 senedir Türkiyeden görüştüğü sevgilisi var. Memleketlimiz tatilde tanıştılar. Ablam onu ilk tanıdığında Üniversite okuyordu sonra ise yarida birakti. Şimdi ise elinde mesleği olmayan, geçici olarak Pastanede çalışan biri kendisi. Erkeğin niyetide ciddi bu yaz nisanlanalim diyor ablama. Ablamin istegi üzerine anneme actim konuyu ama net bir tavırla onayi olmadigini söyledi. Söyledigi şu: Ben kizimi taniyorum varliktan yokluğa üstüne bide özlem cekemez. Ailesi yok yaninda. Herzaman kafasina estiginde yanimiza gelemicek maddi sıkıntı yüzünden yapamaz diyor. Ben anne olarak ona iyi bir gelecek saglayan biriyle evlenmesini istiyorum diyor. Ablam sevgi ile mantığı arasinda kalmis durumda. Sevgilisi ahlak bakimindan cok iyi gercekten. Sadece maddiyat bide uzakta olmasi işi bozuyor. Ben onla konusurken acaba kadinlarkulübüne konu acsam onlar neder diyince, tabiiki ac banada yardimci olsunlar dedi kendisi. Benim fikrim anneminki gibi bunuda belirteyim. Yardimci olursaniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?