- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Nedense yurtdisindan evlenen erkeklerin buyuk bir cogunlugu universite terk oluyor.
Avrupada tamamlar ablası :)
yurt dışında aşamış oranın sosyal ortamına alışmış ve aılesınde maddı sıkıntı gormemıs bırı pastanede çalışan bırı ile anlaşamaz. aldıgı para asgarı ucrettır o da ancak kıraya faturaya yeter sosyal hayat olmaz, ablanız her aklına estıgınde aılenızın yanına gelemez bırakın gelmeyı telefonla bıle arayamaz....Iyi aksamlar hanimlar,
Ablam ailesiyle bende dahil yurtdisinda ayni sehirde yasiyoruz. Ablamin 2 senedir Türkiyeden görüştüğü sevgilisi var. Memleketlimiz tatilde tanıştılar. Ablam onu ilk tanıdığında Üniversite okuyordu sonra ise yarida birakti. Şimdi ise elinde mesleği olmayan, geçici olarak Pastanede çalışan biri kendisi. Erkeğin niyetide ciddi bu yaz nisanlanalim diyor ablama. Ablamin istegi üzerine anneme actim konuyu ama net bir tavırla onayi olmadigini söyledi. Söyledigi şu: Ben kizimi taniyorum varliktan yokluğa üstüne bide özlem cekemez. Ailesi yok yaninda. Herzaman kafasina estiginde yanimiza gelemicek maddi sıkıntı yüzünden yapamaz diyor. Ben anne olarak ona iyi bir gelecek saglayan biriyle evlenmesini istiyorum diyor. Ablam sevgi ile mantığı arasinda kalmis durumda. Sevgilisi ahlak bakimindan cok iyi gercekten. Sadece maddiyat bide uzakta olmasi işi bozuyor. Ben onla konusurken acaba kadinlarkulübüne konu acsam onlar neder diyince, tabiiki ac banada yardimci olsunlar dedi kendisi. Benim fikrim anneminki gibi bunuda belirteyim. Yardimci olursaniz sevinirim..
Akıl var mantık var. TR'de çalışmak isteyen insan niye başladığı üniversiteyi yarım bıraksın?Sorun şuki yurtdışınada gelmek istemiyor.
anneniz haklı ablanız annenizi dinlemez evlenirse beklenen sonuç yaşanır mutsuzluk özlem huzursuzluk maddi sıkıntı = BOŞANMA bide çocuk olursa al sana dram.bence oğlan yurtdışına çıkmak içinde ablanızla birlikte olmuş olabilir.iyice tanıyıp tartmak gerekir.mesela ablanız ben orda yapamam seni buraya aldıralım desin.tepkisini ölçsün bakalım ne diycek.bir taraftanda gerçekten seviyor olabilir.ama evlilikte maddiyat önemli bir unsur.hele hele varlık görmüş bir insan için sonra türkiyeye gelip pastanede çalışıp alıcagı 1500 tl maaaşla ev kirası ödeyip geçinmek mümkün değil.ya ablanız da çalışacak yada maddi sıkıntı çekmemek mümkün değil.biz karı-koca çalışıyoruz 1 çocugumuz var iyide kazanıyoruz.ünv.mezunuyuz evimiz arabamız var ama yinede sıkılıyoruz maddi anlamda.türkiyede pastanede çalışarak iyi bir hayat yaşanmaz bu çok net .bence ablanız bunları iyi düşünsün...Iyi aksamlar hanimlar,
Ablam ailesiyle bende dahil yurtdisinda ayni sehirde yasiyoruz. Ablamin 2 senedir Türkiyeden görüştüğü sevgilisi var. Memleketlimiz tatilde tanıştılar. Ablam onu ilk tanıdığında Üniversite okuyordu sonra ise yarida birakti. Şimdi ise elinde mesleği olmayan, geçici olarak Pastanede çalışan biri kendisi. Erkeğin niyetide ciddi bu yaz nisanlanalim diyor ablama. Ablamin istegi üzerine anneme actim konuyu ama net bir tavırla onayi olmadigini söyledi. Söyledigi şu: Ben kizimi taniyorum varliktan yokluğa üstüne bide özlem cekemez. Ailesi yok yaninda. Herzaman kafasina estiginde yanimiza gelemicek maddi sıkıntı yüzünden yapamaz diyor. Ben anne olarak ona iyi bir gelecek saglayan biriyle evlenmesini istiyorum diyor. Ablam sevgi ile mantığı arasinda kalmis durumda. Sevgilisi ahlak bakimindan cok iyi gercekten. Sadece maddiyat bide uzakta olmasi işi bozuyor. Ben onla konusurken acaba kadinlarkulübüne konu acsam onlar neder diyince, tabiiki ac banada yardimci olsunlar dedi kendisi. Benim fikrim anneminki gibi bunuda belirteyim. Yardimci olursaniz sevinirim..
Askerlige gitmesi gerekiyordu ve ablamla evlenmek istedigi icin birakti.Okulu neden bırakmış?
Askerlige gitmesi gerekiyordu ve ablamla evlenmek istedigi icin birakti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?