ablamin istetegi üzere konu acmam gerekiyor sizlerinde fikrini merak ediyor

Adam yırt dışına gitmek istemiyormuş zaten... Bilemez kimse neyin ne olacağını. Cok varlıklı biri ile evlenir anasına yakın olur ama Ada'm ona hayati zindan eder, bilinmez... İnsanları varı ile yogu ile değerlendirmemeli.

Hayatıyla kumar oynamak gibi bir durum...
Üniversite terk olabilir, kim bilir hayat şartları nasıl zorladı onu. Buradaki kıyas ablanın eğitim-kültür seviyesi.
Eğer görgü-bilgi-kültür olarak ablandan düşük birisiyse, zorlanırlar.

Ailesini tanır mısınız? Nasıl yetiştirildiği hakkında bir tutam fikriniz olabilir.
Çalışma azmi var mı çocukta, iş yerinde ne derler, çevresinde ne derler onun için, fırsatınız var mı sordurabilecek?

Her şey maddiyat değil. Sadece kazanıma bağlayacak bir meslek, bir azim lazım, ablanı alıştığı rahatlığın altına düşürmesin, en önemlisi bu.

Zengin olur, huzurun olmaz, zengin olur bir iflasa, bir kıvılcıma bakar sıfıra inmesi her şeyin.
Benim bu konu için görebildiğim tek sorun, ablan ile ailen arasındaki mesafeler. İstenmeyen bir şey olsa, ailen ivedilikle müdahale edebilecek konumda olmayacak.

Bilmiyorum, ablan çok seviyorsa, doğru kaynaklardan iyice araştırın çevresini ailesini, haklarında ne derler iyice öğrenin.

valla uzaklık hele ki aiileden uzaklık çok zor, başlarda yaparım gibi geliyor, sonra yaşadıkça yoruluyorsun, insan çatkapı annesinin evine gitmek istyor, onlar gelsin istiyor, huzurum yerinde olduğu halde bana bile zor geliyor uzaklık...

yine mi gurbetçi kız,türkiyeden sevgili hikayesi
2 senedir kaç kere yüzyüze görüşmüş ablanız da bu kadar aşık olmuş? orada erkek yok mu?
neden illa türkiyeden tanımdaığı etmediği,elini tutup yüzüne bakamadığı adamları seçiyorsunuz aklım almıyor...

Adam neden okulu bıraktı? Neyine güveniyor? Ablan mantıklı düşünsün. Ablan sizsiz nasıl yaşayacak uzakta yaşayabilecek mi? Türkiye'de zor bir hayatı yaşayabileceğine inanıyor mu? Uzak mesafe ilişkileri çok dikkatli düşünülmesi gerekiyor. Ben olsam annenizi dinlerdim...

Ben annenize hak verdim.
İnsan neden üniversiteyi yarıda bırakıp bir geleceği olmayan işte çalışır ki?
Bence de Avrupa'ya gidebilmek için ablanızla görüşüyor.

yurt dışında aşamış oranın sosyal ortamına alışmış ve aılesınde maddı sıkıntı gormemıs bırı pastanede çalışan bırı ile anlaşamaz. aldıgı para asgarı ucrettır o da ancak kıraya faturaya yeter sosyal hayat olmaz, ablanız her aklına estıgınde aılenızın yanına gelemez bırakın gelmeyı telefonla bıle arayamaz....
ama bende calısırım, ozlemede katlanırım senede bır gorsem aılemı yeter derse olabılır.
iş ablanız da bıtıyor....

bir anne olarak söylüyorum, annen çok haklı..
Türkiyeyi biliyorsunuzdur belki ama yine de söyleyim. o çocuk pastane de alsın alsın 600-700 lira.
o da ona ancak harçlık olur.

Varliktan yokluga düsende, yokluktan varliga gelende sonradan bu durumlara alisamiyor. Her istedigini alan, yiyebilen, gezmeyi seven biri ayda bi kac zar zor alisveris yapip, gezerse ruh sagligi etkilenmeye baslar. Mutsuz olan birey de evlilik icinde esini mutlu edemez

İmkansız bu kadar mantıksızlık olamaz. Aynı hata daha önce 1000 kez yapıldı, bu yurtdışındaki kızlarda garip bir merak var tr den evlenmek ile ilgili.

Sorun şuki yurtdışınada gelmek istemiyor.
Akıl var mantık var. TR'de çalışmak isteyen insan niye başladığı üniversiteyi yarım bıraksın?

Üstelik ablanla tanıştıktan sonra? Ablan duyduğuna değil, gördüğüne inansın.

Orada yetişmiş, oranın kültürüne uyum sağlıyacak, kendi gibi bir Türk gençle evlenmesi çoook daha mantıklı olur.

Avrupa'daki Türk erkekler aman fazla gözü açılmamış olsun diye Türkiyeden gelin ithal ediyor, yine orada ki kızlar buranın çapkınlarına gönül bağlıyor...sonra hep sorunlu aile yapıları, bitmek bilmez çarpışmalar.

anneniz haklı ablanız annenizi dinlemez evlenirse beklenen sonuç yaşanır mutsuzluk özlem huzursuzluk maddi sıkıntı = BOŞANMA bide çocuk olursa al sana dram.bence oğlan yurtdışına çıkmak içinde ablanızla birlikte olmuş olabilir.iyice tanıyıp tartmak gerekir.mesela ablanız ben orda yapamam seni buraya aldıralım desin.tepkisini ölçsün bakalım ne diycek.bir taraftanda gerçekten seviyor olabilir.ama evlilikte maddiyat önemli bir unsur.hele hele varlık görmüş bir insan için sonra türkiyeye gelip pastanede çalışıp alıcagı 1500 tl maaaşla ev kirası ödeyip geçinmek mümkün değil.ya ablanız da çalışacak yada maddi sıkıntı çekmemek mümkün değil.biz karı-koca çalışıyoruz 1 çocugumuz var iyide kazanıyoruz.ünv.mezunuyuz evimiz arabamız var ama yinede sıkılıyoruz maddi anlamda.türkiyede pastanede çalışarak iyi bir hayat yaşanmaz bu çok net .bence ablanız bunları iyi düşünsün...

Anneniz haklı herkes evladını bilir
Ayrıca gurbet çook zor

anneniz haklı ... yurtdışında olup türkiyede yaşamaya çalışmak bile başlı başına bir sorunken ... maddiyat ve kültür farkı onemli mutlu olacagını sanmıorum ama düşükte olsa bir olasılık herzaman vardır...

Ablan yanlış adama aşık olmuş Türkiye yetişen erkekler hanımını discolara götürmez dışarda fazla eğelenmesini fazla para harcamasını istemez varsa yoksa annesine hürmet etmesini boş vaktinde annesine gitmeyi çok iyi becerirler bence oradan koca bulsun aşk bitince şiddet başlar avrupa büyüyen kızla türkiyede yetişen erkek çok farklı baskıcı , siz
orada daha rahat büyümüşzünüzdür buradaki erkeklerin boynu borçtan kalkmaz
hep borç kendi güysi dahi alamazsın pastanede ne kadar ücret alır ki mutfak masrafını dahi karşılayamazlar orada yediğin ürünler burada çok pahalı aç karnına aşk için katlanırım dersen şikayet etmeyeceksin ailendende para talep etmeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…