• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamın nişanında fit olmam lazım HELP!

ranamkayram

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
14
0
16
İstanbul
arkadaşlar herkese merhaba . ben yeniyim burda ama bir sorum var doğal olarak hızlı bir şekilde kilo vermem lazım bitkisel yağ yakıcıları düşünüyorum ama adam gibi bir formül yok elimde (denenmiş) ayrıca ona eşlik edicek egzersiz hareketlerimde mevcut(umay villa nın pilates dvd) si de var bişi yapmam lazım acilen 6 yada 7 kilo vermem lazım...

Ah canım aynı dert bende de var. Senin vereceğin kilo azmış. Ben hemen bir spor salonuna yazıldım. Dün başladım.. Hoca garanti verdi 2 ayda 10 kilo ve inanılmaz fit bir vücut sahibi yapacağım dedi :1: Birde yanında 1000-1500 kaloriilik bir diyet yapıyorum. Yanında da diyetlerde sıkça faydasını gördüğüm Çay içiyorum günde 3 defa;

sabah uyanır uyanmaz elma sirkeli, ballı ,ılık su
Çayım
-Çubuk tarçın(yarım)
-Bir tutam biberiye
-Bir tutam mate çayı
-Bir tutam yeşil çay
içiyorum. geçen hafta 1.5 kilo vedim bu düzenle..

Spor hocamın söylediğinew göre diyetle sadece verilen kilolar, kilo kaybı olarak kalır ama dar vücut istiyorsanız spor yapmak şart..

Son düzenleme:
Hoşgeldin:)))
Bende yeniyim burada ve kilolarıma takmış durumdayım :( Rline isimli kullanıcının yazdığı Greyfurt suyu kürünü seninle paylaşmak istedim.( ben deneyeceğim :) )

Fazla yağlardan kurtulmak ve vücudunuzdaki yağları yakmak istiyorsanız işte size greyfurt ile hazırlanan bir kür tarifi;

1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı bal
1 adet limon
1 adet taze zencefil
2 adet greyfurt

Limon, kabuğu soyulmadan meyve sıkacağından geçirilir. Greyfurtun suyu sıkılıp bir bardakta limon suyuyla birleştirilir. Diğer malzemeler eklenerek bekletilmeden tüketilir.

Greyfurt ile limon yüksek oranda C vitamini içerdiğinden bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkıda bulunurlar. Limon kabuklarının sindirim sistemini düzenleyici özelliği vardır. Kabızlığa iyi gelir. Bal ve tarçın kolesterolü kontrol altında tutar. Metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlayarak daha fazla kalori harcanmasına yardımcı olur. Tarçın verdiği tokluk hissiyle fazla yemenin önüne geçer.

Not- Greyfurt ilaçlarla birlikte alındığında, ilaçların etkileşimini artırıp zehirlenmeye sebep olduğundan, ilaç kullananlara greyfurt ve kürü tavsiye edilmez.

Aman dikkat!!!!!
eğer ilaç kullanıyorsan, guatr ilaçları da olabilir, bunu kesinlikle uygulama!!!!!!

Kolay gelsin sanaaaa :)))

Back
X