Ablamın sözlerine şok oldum

Niye engelliyorsunuz ya hu dusmaniniz degil ablaniz
Kadini neden farkli mecralardan yazmak zorunda birakiyorsunuz
Yani abla da cok normal gelmedi bana ama en azindan iletisim cabasi var sanki
Guzelce konusun abla gel yuz yuze konusalim deyin
Bi hakaret ediyor bi siliyor. Kaldıracak gücüm yok engelledim

+1

Odeyecegiz dediniz diye sinirlenen bir kadin ya agir ruh hastasidir ya da siz de sakince odeyecegiz dememissinizdir

Vardır seninde ona karşı dengesizliklerin biz burda sana hak veremeyiz, iki tarafı dinlemek şart ama genel olarak ekonomik şartlar birbiriyle örtüşmüyorsa orada kavga büyük oluyor

Teşekkür ederim. Beni cok iyi anlamışsınız. Birikimleri çokmuş ve eşimin aldığı az bir meblağ. İnan’ın açıklama yapmaya mecaliö bile yok

Kadinin yanlis anladigi seyler var,evinize istememe durumunuz oldugunu dusunuyor
Engelleyeceginize abla buyur evime gel, bazi problemler yasadik bebekle ilgili hem konusalim hem dertleselim deyin
Hayır çocuğun okulu var der, evin uzak der. Ben yalvar yakar gelin derim, bişeyler yaparım onlar olmadan boğazımdan geçmez, eşim gider alır dönüşte bırakır. Hatta yatıya kaldıkları bile olur. Tamamen beni kışkırtmak için yazmış

Hamileyken yapması yanlış olmuş ama biz de bu kadar olmasa da ablamla tartışır yagdiririz birbirimize bazen akşama kadar da barismis oluruz. Stres atabileceğimiz tek insanlar sanırım kız kardeşler.

Hamileyken yapması yanlış olmuş ama biz de bu kadar olmasa da ablamla tartışır yagdiririz birbirimize bazen akşama kadar da barismis oluruz. Stres atabileceğimiz tek insanlar sanırım kız kardeşler.
Galiba öyle. Simdide peş peşe özür mesajları atıyor ama kalp kırıldı bir kere

Valla kolu komşuyu,akrabayı,eş ailesini anlarımda kardeşlerin yüzgöz olmasına anlam veremiyorum.Bilmiyorum belki kız kardeşim veya ablam olmadığı içindir ama gerçekten şaşırıyorum ya insanlar çok değişik...Bence ne yaparsa yapsın sessiz kalın.

Olayi parca parca ankatiyorsun.Birkac sayfa daha gecsin olay oruntusu iyice cikar meydana.
Off.. ben bişey yapmış olsam benimde sucum var der otururum yerime , olmayan seyleri olmuş gibi sunu yaptın bunu yaptın deyince ağır geldi sözleri zaten

Bence ilk yapılması gereken eniştenize olan borcunuzu bir şekilde geri ödemeniz. Eğer anlattığınız gibi olayın kopuş noktası oysa sebebi ortadan kaldırın bir şekilde. Siz de zaten hassas bir dönemdesiniz, bir süre iletişime geçmeyin ki olay soğusun, iki tarafın ettiği laflar da öyle hop şıpıdık diye unutulacak şeyler değil. Bu arada bu fikirlerim “kardeşimin bana yaptıkları” başlığıyla ablanızın konu açıp olayı anlatmasıyla değişebilir onu da ekliyim

Zaten sessiz kaldığım için kışkırtmaya çalıştı. Baktı whatsappda girip çıkıp yazmıyorum önce saydırdı eonra da herkesten sil yapmış mesajları

Ödeyeceğiz inşallah yakın zamanda. Ben uzak kalmak istiyorum zaten üstüme cok geliyor. Düşük tehlikem var ben kendimi bebeğime odakladım onunla tartışacak mecalim bile yok

Off.. ben bişey yapmış olsam benimde sucum var der otururum yerime , olmayan seyleri olmuş gibi sunu yaptın bunu yaptın deyince ağır geldi sözleri zaten

Borcu siz ablanızdan almadınız ki siz ablanıza ödeyeceğiz diyorsunuz?
Ablanız orada burada size laf çarpmış,
Siz de pusuda beklemiş, ödeyecek oldugunuzda senin parana kalmadık mesajı atmışsınız.
Sonra her şey yolundaydı, her şey sakindi diyorsunuz.

Hamile kadına bunları diyen abla da ne bileyim. Ev kokuyo deyip deyip bize geliyosun lafı bile benim için kavga sebebi.

Zaten sessiz kaldığım için kışkırtmaya çalıştı. Baktı whatsappda girip çıkıp yazmıyorum önce saydırdı eonra da herkesten sil yapmış mesajları
Evet okudum çocuk gibi huyu böyleyse hep yapacak birşey yok.Ama dememeli öyle şeyler ya hani bazı şeyler vardır dile gelir dersin nasıl derim insan kaybetmeyi korktuğu insana söyleyemez.Sonra silip birşey olmamış gibi özlü söz paylaşmak çok saçma.Benim görümcemde bana ağzına geleni dedi kaçkez sonuç görüşmüyorum görüşmem bitti ama kardeş öyle olamaz.

Evet ondan almadık ama her yerde açtı ağzını. Baktım susmayacak ola ki eşimin yanında der diye ödeyeceğiz dedim. Parana kalmadık demedim ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…