- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Bi hakaret ediyor bi siliyor. Kaldıracak gücüm yok engelledimNiye engelliyorsunuz ya hu dusmaniniz degil ablaniz
Kadini neden farkli mecralardan yazmak zorunda birakiyorsunuz
Yani abla da cok normal gelmedi bana ama en azindan iletisim cabasi var sanki
Guzelce konusun abla gel yuz yuze konusalim deyin
+1Yok bu da sebep olacak bir şey değil. Ablasına benden uzak dur diye yazabilen birinin bu kadar sakin abla ödeyeceğiz demesini beklemiyorum açıkçası. Kadını bu hale getirecek bir şey söylemediğinize emin misiniz? Sakin, alttan alacak bir insana benzemiyorsunuz sanki.
Ödeyeceğiz dedim diye sinirlenmiş. O onların arasındaymış ben alınganmısım. Ama bir kez demedi. Birkez de babam sıkışmıştı. Anneme “anne eşimden borç istesin nasıl olsa herkese veriyor “ dedi
Teşekkür ederim. Beni cok iyi anlamışsınız. Birikimleri çokmuş ve eşimin aldığı az bir meblağ. İnan’ın açıklama yapmaya mecaliö bile yokhayırlı olsun oncelıkle sagllıkla dogsun ınsallah. 35 yas sendromu gercekmıs demek. senın yerıne hamıle stresı cekıyor da olabılır. kızkardeslık zamanla degısmıyor. 70 ıne de gırsen trıplesebılır kusebılırsınız. bu cok dogal. ılgı aılecek sende yogunlastıysa kıskanmıs bıle olabılır. baska derdı bıle olabılır bunun senle hııııııııc alakası olmayabılır.. sen belkı gercekten bu ara kendı hayatına yogunlastın ve onun derdını dınlemedın gıbı gelmıstır.. canı sıkılınca oooooo neler neler dıyo ınsan bırbırıne gene donup dolasıp can cıger kuzu sarma oluyosun ^^ benım de ıkızım var malum .. dert de bıze nese de bıze. hamılelıkten dolayı zaten herseyı daha yogun yasıyosun bıraz sana gore davranmaları gerekıyo da ıste sende olaylar degısırken baskasının da hayatı degısmeye devam edınce boyle problemler oluyo..:)) bı de ben yazarken yukarda acıklama yaptın borc meselesı dıye. olay onun tarafından daha da haklı moda gectı. borc meselesının yıpratmadıgı bı aıle dahı olmaz. yok dıyen bıle ıcden ıce rahatsızlık duymus bellı etmemeye calısmıstır. hele kı sımdılerde bısı alması tatıle gıden arkadaslarının storylerıne bakıp ozenıp tatıl yapması gıbı seylere uzaksa buna engel paraysa.. olay sızde dugumlenmıs oluyo.. borcunuz kısa donemde ınsallah kapanır da kardeslıgınız bozulmaz..
Bi hakaret ediyor bi siliyor. Kaldıracak gücüm yok engelledim
İşte ben sana demedim sen neden alındın diye sinirlenmiş. Ama besbelli bana söylemiştiOdeyecegiz dediniz diye sinirlenen bir kadin ya agir ruh hastasidir ya da siz de sakince odeyecegiz dememissinizdir
Hayır çocuğun okulu var der, evin uzak der. Ben yalvar yakar gelin derim, bişeyler yaparım onlar olmadan boğazımdan geçmez, eşim gider alır dönüşte bırakır. Hatta yatıya kaldıkları bile olur. Tamamen beni kışkırtmak için yazmışKadinin yanlis anladigi seyler var,evinize istememe durumunuz oldugunu dusunuyor
Engelleyeceginize abla buyur evime gel, bazi problemler yasadik bebekle ilgili hem konusalim hem dertleselim deyin
Galiba öyle. Simdide peş peşe özür mesajları atıyor ama kalp kırıldı bir kereHamileyken yapması yanlış olmuş ama biz de bu kadar olmasa da ablamla tartışır yagdiririz birbirimize bazen akşama kadar da barismis oluruz. Stres atabileceğimiz tek insanlar sanırım kız kardeşler.
Off.. ben bişey yapmış olsam benimde sucum var der otururum yerime , olmayan seyleri olmuş gibi sunu yaptın bunu yaptın deyince ağır geldi sözleri zatenOlayi parca parca ankatiyorsun.Birkac sayfa daha gecsin olay oruntusu iyice cikar meydana.
Zaten sessiz kaldığım için kışkırtmaya çalıştı. Baktı whatsappda girip çıkıp yazmıyorum önce saydırdı eonra da herkesten sil yapmış mesajlarıValla kolu komşuyu,akrabayı,eş ailesini anlarımda kardeşlerin yüzgöz olmasına anlam veremiyorum.Bilmiyorum belki kız kardeşim veya ablam olmadığı içindir ama gerçekten şaşırıyorum ya insanlar çok değişik...Bence ne yaparsa yapsın sessiz kalın.
Ödeyeceğiz inşallah yakın zamanda. Ben uzak kalmak istiyorum zaten üstüme cok geliyor. Düşük tehlikem var ben kendimi bebeğime odakladım onunla tartışacak mecalim bile yokBence ilk yapılması gereken eniştenize olan borcunuzu bir şekilde geri ödemeniz. Eğer anlattığınız gibi olayın kopuş noktası oysa sebebi ortadan kaldırın bir şekilde. Siz de zaten hassas bir dönemdesiniz, bir süre iletişime geçmeyin ki olay soğusun, iki tarafın ettiği laflar da öyle hop şıpıdık diye unutulacak şeyler değil. Bu arada bu fikirlerim “kardeşimin bana yaptıkları” başlığıyla ablanızın konu açıp olayı anlatmasıyla değişebilir onu da ekliyim
Off.. ben bişey yapmış olsam benimde sucum var der otururum yerime , olmayan seyleri olmuş gibi sunu yaptın bunu yaptın deyince ağır geldi sözleri zaten
Evet okudum çocuk gibi huyu böyleyse hep yapacak birşey yok.Ama dememeli öyle şeyler ya hani bazı şeyler vardır dile gelir dersin nasıl derim insan kaybetmeyi korktuğu insana söyleyemez.Sonra silip birşey olmamış gibi özlü söz paylaşmak çok saçma.Benim görümcemde bana ağzına geleni dedi kaçkez sonuç görüşmüyorum görüşmem bitti ama kardeş öyle olamaz.Zaten sessiz kaldığım için kışkırtmaya çalıştı. Baktı whatsappda girip çıkıp yazmıyorum önce saydırdı eonra da herkesten sil yapmış mesajları
Evet ondan almadık ama her yerde açtı ağzını. Baktım susmayacak ola ki eşimin yanında der diye ödeyeceğiz dedim. Parana kalmadık demedim ayrıca.Borcu siz ablanızdan almadınız ki siz ablanıza ödeyeceğiz diyorsunuz?
Ablanız orada burada size laf çarpmış,
Siz de pusuda beklemiş, ödeyecek oldugunuzda senin parana kalmadık mesajı atmışsınız.
Sonra her şey yolundaydı, her şey sakindi diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?