Ablamın vefatı :(guzel sozlerinize ihtiyacim var

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin.
Bir tanecik yavrusu varmış, şartlar biraz daha zorlanamaz mıydı acaba? Yaşı da çok küçük üstelik.
Allah gecinden versin ama ölsem ve çocuğuma sahip çıkan olmasa... çok acı gerçekten babası ilgilenemiyor mu hafta içi de, bebek değil sonuçta.

Bu mübarek ayda vefat etmiş Allahın rahmeti üstünde olsun inşallah cennette, geri de kalanlara Allah sabır versin, size düşen emanetine sahip çıkmak

Babası bakıyor hafta içi yatılı okula verdiler hafta sonu babasının yanında telefonla arıyorum konuşuyorum ama gitmek mümkün olmuyor bayrama buraya gelecekler

Aklıma şu video geldi. Yavrum bir de yurtta kalmak zorunda bırakılmış. Ne desem bilemedim..

Allah yardımcınız olsun, rabbim sabırlar versin yakınlarına.. :dua:

Allah rahmet eylesin ben 6 ay once annemi kaybettim cok zor bir aci icinizde sonmeyen bir kor var evet yiyorsun guluyorsun ama o tuaf duygu hic gitmiyor

2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
allah mekanini cennet eylesin sen ablanla bag kurmak istiyorsan tekrardan yiyenlerine anne ol aratmaki oda mezarinda rahat uyusun yetim kaldi onlar sen ve aileniz onlara öyle bir sahip cikinki acilari hafiflesin ablanin emanetleri onlar

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbım geride kalanlara sabır versin

Geride kalan bir çocuga anaanne ve teyzeden daha iyi bakacak kimse yoktur diye düşünüyorum ablanızda böyle olsun isterdi

ablana Allah rahmet eylesin.sizlerede mevla sabır versin inşallah.inna lillâhi ve inne ileyhi raciun.Allahtan geldik ve o'na döneceğiz.

Allah sabır versin... sizi çok iyi anlıyorum çok bir his olsa gerek... mekanı cennet olsun..

Basınız sagolsun
Kardeslık evlenene kadar , o evın ıcınden cıkınca maalesef kardeslıkte bıtıyor galıba.
Benım 2 cocugum var onlara bakıp bırde kardes ılıskılerıne bakınca ıcım acıyor.
Sızın yapmanız gereken yegenınıze sahıp cıkmak bundan sonra, yaz tatılınde olur, 15 tatılde olur mutlaka yanınızda olmanız lazım

Ablanizin tek istegi eminim evladina sahip cikmaniz olurdu. Evladi size kalan en buyuk miras. Rabbim mekanini cennet etsin insallah. 13 yildir cektigi acilarin mükafatini alıcaktir, obur dunyada emin olun. Peygamber efendimize komşu olsun insallah...

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

Ölümden başka her şey yalan. Öyle mi böyle mi diye düşünmek için çok geç. Bundan sonra yapacağınız şey onun emanetine kol kanat germek. Uzakta olsanız da her gün arayın ilgilenin. Yanınıza kalmaya getirin..

Allah sabır versin tüm sevenlerine.

Bir de doğumdan sonra kalp hastalığı başladığını çocuğa aksettirmeyin. Şimdiye kadar duymamıştır inşallah.
Onun psikolojisini çok kötü etkiler. "Ben olmasaydım annem ölmezdi" diye düşünür..

Babası bakıyor hafta içi yatılı okula verdiler hafta sonu babasının yanında telefonla arıyorum konuşuyorum ama gitmek mümkün olmuyor bayrama buraya gelecekler

Bu kimin fikriydi Allah aşkına?

Annesini yeni kaybetmiş çocuğu, bir de yatılı okula verip ilgi ve alakadan soyutlamak en kötü karar kusura bakmayın.
Hiç bir aile büyüğü yok mu?

13 yaşındaki çocuk okuldan gelip akşama kadar babasız idare edebilir. Olmadı bir bakıcı durabilirdi yanında okul sonrası için.

Yazık yavrum nasıl yalnız hissediyordur..

Nurlar içinde yatsın, Allah size de sabır versin.
Kardeş acısını bilirim, konuşabileceğim bir konu değil, kalbim kaldırmıyor.
Kardeşinizin emanetine, o yavruya iyi bakın. Size de en büyük teselli o olur bence.

Ay bunu yeni okudum, içime oturdu. Annesine doyamamış yavrum, bu başlı başına ne büyük acı, ne büyük travma. Şuan en kol kanat altında olması gereken, yaralarının sarılması gereken dönemde. Nasıl yatılı okula verildi, valla kafam almadı? Lütfen lütfen bunu babayla, aile büyükleriyle oturup konuşun.

Back
X