Boyu 1.60 ve 10binlik bir taksit boyutumuz varAblanınızın fazla kilosu yok. Boy kaç?
sadece 2 kilo yada bilemedin 3 kilo fazlası var ,ben sadece 1 ayda akşamları 40 dakka hafif sporla vermiştim o kiloyu.55 gibiyken 51 e kadar düşmüştüm ,ne gerek var koşu bandına boğazını tutsun yeter.tutamıyorsa spor yapsınBoyu 1.60 ve 10binlik bir taksit boyutumuz var
Çok söyledim çalışmam o zaman diyo sorumsuz davranıyo taksit az olsa tamam ama kilo sorunu da yok ben az yiye yiye verdim kilomusadece 2 kilo yada bilemedin 3 kilo fazlası var ,ben sadece 1 ayda akşamları 40 dakka hafif sporla vermiştim o kiloyu.55 gibiyken 51 e kadar düşmüştüm ,ne gerek var koşu bandına boğazını tutsun yeter.tutamıyorsa spor yapsın
o koşu bandı felan alıncada bir iki ayda sıkılır emin olun ,vurdumduymaz sanırım biraz :)Çok söyledim çalışmam o zaman diyo sorumsuz davranıyo taksit az olsa tamam ama kilo sorunu da yok ben az yiye yiye verdim kilomu
Fazlasıyla koşu bandı bile kendi çeviriyo bisiklet al diyorum daha ucuzmuş bana dediği şey bisikleti kendim çeviriyorum ne gerek var? :)o koşu bandı felan alıncada bir iki ayda sıkılır emin olun ,vurdumduymaz sanırım biraz :)
Kilosu kötü değildir renkli gözlü buğday tenli türbanlı biri güzel ama sevgilisi yüzünden borca harca girmek istiyoBenimle aynı boy ve kg olarak hemen hemen çok bir kg değil tam ideal kilosu hatta görüntü olarak kendini beğenmiyorsa ip atlasın faydasını görür ya da mekik çeksin ben onları yapıyorum genelde
Heves diye umuyorumablan şaşırmış
Ablanızın boyu kaç bana çok da kilolu gelmediAblam, 18yaşında 54 kilo bir genç kız ve sevgilisi hep yeme zayıf kal diyerek şakaya vurur. Fakat ablam hem yer hem zayıflamak ister nasıl olur bilmiyorum. Annem, ablam ve ben toplam eve 3600lira gelir alıyoruz ev bizim taksit annemin hastane masrafları mutfak giderleri vs derken para tükeniyo. Ablam diyet yapmaz, az yemez boğazına düşkündür şimdi dışarı da yemek yesek oturur yer bir yandan da eve koşu bandı almak istiyo plates topu, yüzme gibi şeyleri de ortaya atıyo ben hep taksitler bitsin rahatça alırız desem de ablam hep annemi gaza getirip taksite sokmaya çalışıyo. Sizce ablamı şimdilik almaması için nasıl ikna edebilirim?
sevgilisinin gazına geliyo sankiHeves diye umuyorum
Kilosu kötü değildir renkli gözlü buğday tenli türbanlı biri güzel ama sevgilisi yüzünden borca harca girmek istiyo
Boyu 1.60 ve 10binlik bir taksit boyutumuz var
Ablam, 18yaşında 54 kilo bir genç kız ve sevgilisi hep yeme zayıf kal diyerek şakaya vurur. Fakat ablam hem yer hem zayıflamak ister nasıl olur bilmiyorum. Annem, ablam ve ben toplam eve 3600lira gelir alıyoruz ev bizim taksit annemin hastane masrafları mutfak giderleri vs derken para tükeniyo. Ablam diyet yapmaz, az yemez boğazına düşkündür şimdi dışarı da yemek yesek oturur yer bir yandan da eve koşu bandı almak istiyo plates topu, yüzme gibi şeyleri de ortaya atıyo ben hep taksitler bitsin rahatça alırız desem de ablam hep annemi gaza getirip taksite sokmaya çalışıyo. Sizce ablamı şimdilik almaması için nasıl ikna edebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?