Ablamın zayıflama çabası!

Bigbear

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
553
202
23
26
Ablam, 18yaşında 54 kilo bir genç kız ve sevgilisi hep yeme zayıf kal diyerek şakaya vurur. Fakat ablam hem yer hem zayıflamak ister nasıl olur bilmiyorum. Annem, ablam ve ben toplam eve 3600lira gelir alıyoruz ev bizim taksit annemin hastane masrafları mutfak giderleri vs derken para tükeniyo. Ablam diyet yapmaz, az yemez boğazına düşkündür şimdi dışarı da yemek yesek oturur yer bir yandan da eve koşu bandı almak istiyo plates topu, yüzme gibi şeyleri de ortaya atıyo ben hep taksitler bitsin rahatça alırız desem de ablam hep annemi gaza getirip taksite sokmaya çalışıyo. Sizce ablamı şimdilik almaması için nasıl ikna edebilirim?

Çok aşırı bi kilosu yok ama cok yediği sürece zayıflayamaz. Önce boğazından kıssın sonra spora başlasın. Internetten araştır. Çok ac kalmayarak yapılan diyetler var. Basit uygulamalarla kilo verebileceğini düşünüyorum.

Boyu 1.60 ve 10binlik bir taksit boyutumuz var
sadece 2 kilo yada bilemedin 3 kilo fazlası var ,ben sadece 1 ayda akşamları 40 dakka hafif sporla vermiştim o kiloyu.55 gibiyken 51 e kadar düşmüştüm ,ne gerek var koşu bandına boğazını tutsun yeter.tutamıyorsa spor yapsın

Çok söyledim çalışmam o zaman diyo sorumsuz davranıyo taksit az olsa tamam ama kilo sorunu da yok ben az yiye yiye verdim kilomu

Benimle aynı boy ve kg olarak hemen hemen çok bir kg değil tam ideal kilosu hatta görüntü olarak kendini beğenmiyorsa ip atlasın faydasını görür ya da mekik çeksin ben onları yapıyorum genelde

Benimle aynı boy ve kg olarak hemen hemen çok bir kg değil tam ideal kilosu hatta görüntü olarak kendini beğenmiyorsa ip atlasın faydasını görür ya da mekik çeksin ben onları yapıyorum genelde
Kilosu kötü değildir renkli gözlü buğday tenli türbanlı biri güzel ama sevgilisi yüzünden borca harca girmek istiyo

Ablanızın boyu kaç bana çok da kilolu gelmedi

Kilosu kötü değildir renkli gözlü buğday tenli türbanlı biri güzel ama sevgilisi yüzünden borca harca girmek istiyo

Bence sevgilisi şişko görmemiş

Ya da ablan gerçekten oturunca abartıp yiyor ve kilo alır diye korkusundan öyle diyor

Başka hiç bir açıklaması yok

Ablanız bu aleti alsa kullanır mı? Eğer kullanacaksa alınabilir aslında. Sonuçta çalışıyor da ve kendisi için bir tek bunu istemiş. Ama kullanmama ihtimali varsa, pilates, zumba gibi dersleri olan yerler var. Aylık 180 lira falandı. Bir ay deneyebilir. Baktı istikrar sağlayabiliyor o zaman alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…