yok özel değil sevgicankurt, tabiki sorsabilirsiniz. annemle babannem ben doğmadan beraber oturmuşlar ama birgün iyiyse birgün evde mutlka bir savaş varmış. hiç dirlik düzen yokmuş. kavga kıyamet öyle tahmin edilir gibi değil. bildiğimizinde üstünde yani... 4-5 yıl sonra babam evi ayırmaya karar veriyor babannemde ben torunumdan ayrılamam diiyor. babama yapma etme torunumu bari götürme hem buraya okula yazdırdık diyor ama babamın olmadıgı yerde annemede "sen beni evladımdan kopardın bende seni evladından koparacağım" diyor. annem başlarda çok ağlıyor babama götürme yapma etme diyor ama şurda açıklamadığı bişey var ben öyle hissediyorumki bana hamile kalınca zaten çokta anneliği tatamadığı çokta büyütemediği hatta emziremediği diğer evladından sanıyorum biraz soğumuş. çokta çabalamamış. ben doğmuşum benim bakımıma vermiş kendini anneliği anladım çok sevdim çok düşkündüm sana diyor. sonra birgün abamı görmeye okula gittiğinde ablamı berbat vaziyette görüyor. saçlar kirli didik dağınık, halamın oğlunun pantolonunu giydirmiş babannem oda kısa gelmiş zaten diyorumya ablam çok masum durur. annem ağlayarak eve geliyor. babam akşam gelince ister boşanalım ister devam edelim nasıl isitoysan o olsun ama ben evladımı artık yanıma alıcam diyor. babam bağırıp çağırıyor esip gürlüyor çünkü annemin dediği bişey olunca babannem babama "sen nasıl erkeksin" diyor. erkekliğine laf ettirmemek için annemi dövmeyede kalkıştı hayal meyal hatırlıyorum. ertesi gün annem ablamın okuluna gitti müdürle konuştu ve ablamın kaydını bizim ordaki okula aldırdı. ablam bize geldiğinde 4. sınıfa gidiyordu. ve içler acısıydı anlatamam çok uzar ablam evimizde hep misafir gibiydi bizlere hep mesafeliydi. sofra kurulurdu ben koşar otururdum ablam yerinden kalkmazdı davet beklerdi. zaten çok yiyip içmezdide. çok derin ya anlatamam neler yaşadık. buda evladını biyerlerde bırakmak isteyenlere ibret olsun. ablam şu an 2 çocuk annesi hala bizim evde misafir gibidir. annemede evlattan çok bir arkadaş gibidir. benim kadar düşünemez mesela onları. daha çok kayınvalidesine ve çocuklarına bağlı. çünkü yanımızda çok az kaldıııı

(((