• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamla eniştem..

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
710
382
103
merhabalar kızlar..

ablamla eniştem 2 yıldır evli 3 aylık çocukları var. yurtdışında yaşıyorlar. eniştem orda ablama para vermezdi normalde o da annemin burda verdiği paraları kendisi için harcardı. sonra devlet çalışmadığı için ablama maaş bağladı. ablam da ilerde ev alacaz bi katkım olur diye hep biriktirdi. türkiyeye gezmeye geldiler şimdi. normalde günde 3 defa çocuğu için arayan adam buraya gelince hiç bi şekilde aramamaya başladı ablamı (ablam 3-4 gün kv de kaldı sonra anneme geldi) ablam geçenlerde aramış harçlığımız bitti para getirirmisin bize diye sonuçta o bebeğin bezi var maması var sütü var. eniştem de ablamın birikimin olduğu para kartını istemiş. ablam vermek istemeyince tartışmışlar kapatmışlar. dışarda bir defa oturdular ablam kartı vermeyi kabul etti eniştem de ablamın harçlığını verecekti. ablam eve gelince aramış banka parayı vermiyo sen kartı ver diye ablamda ben kart vermem o zaman demiş. o zaman otur oturduğun yerde or.spu çocuğu demiş eniştem.
yurtdışına gitti dün eniştem ablam daha 3 ay kalacaktı. bugün sabah aramış boşanalım uzatmayalım demiş.

şimdi ablam eniştemin facede açık saçık kızları beğendiğini görmüş uyarmış bi kaç defa. sizce eniştem aldatıyomudur ablamı merak ediyorum. sonuçta ortada bi bebek var. sen nasıl bir mantıkla boşanalım diyebilirsin

Fotoğraf beğendi diye aldatıyor yaftasi yapistirmayin...
Ancak o para ablana veriliyor
İstiyorsa ordan harcasin
Yurtdışından buraya niye eşini arayıp para istiyor
Onun yerine kendi parasindan harcasin
Gidince zaten adama harcatir

Fotoğraf beğendi diye aldatıyor yaftasi yapistirmayin...
Ancak o para ablana veriliyor
İstiyorsa ordan harcasin
Yurtdışından buraya niye eşini arayıp para istiyor
Onun yerine kendi parasindan harcasin
Gidince zaten adama harcatir

olumsuz yorumlar yapmaya ne kadar meraklısınız.. eniştem de burda (bir defa dışarda oturdular dememden falan anlamanızı beklerdim ama) eğer evli çiftlerde bayan çalışmıyorsa erkek bakmak zorunda. yurtdışına ait karttan burda para çekemiyosun. gidince adama harcatır dediğin adam sadece kendi annesi için para harcayan birisi. ki ablam o çocuğu tek başına yapmadı diye düşünüyorum

Eniştenin boşanacağı varmış bu da bahanesi olmuş.

Aldatıyor mu bilmem ama meyilli bu kesin.

aynısını bende söyledim. daha yurtdışındayken başlamıştı eniştem bende dedim niyeti ablamı geri götürmemek herhalde diye. vallaha kendisi bilir. ablam tuttuğunu kparan birisi. ben sadece aldatıyomudur onu merak ettim. aslında meraktan da ziyade bu benim normal hayatta birisiyle paylaşabileceğim bişey değil. ama burda rahat rahat yazabiliyorum kimse kimseyi tanımıyo

Ben hepsini geçtim de evli kadın kocasını bırakıp başka bi ülkede 3 ay nasıl kalır ki. Bu erkek sağlıklı bi erkekse 3 ayda mutlaka ihtiyaçları olacak sonuçta

Ben hepsini geçtim de evli kadın kocasını bırakıp başka bi ülkede 3 ay nasıl kalır ki. Bu erkek sağlıklı bi erkekse 3 ayda mutlaka ihtiyaçları olacak sonuçta

Bu noktada tam tersini düşünün.
Saglikli bir kadinin 3 ayda ihtiyaci olur.
Yurtdisinda yasayinca bazi seylere sabredilebilir.
Bende eşlerin birbirinden uzun zaman ayri kalmasini dogru bulmuyorum ama bu durum zaruriyet iceriyor

olumsuz yorumlar yapmaya ne kadar meraklısınız.. eniştem de burda (bir defa dışarda oturdular dememden falan anlamanızı beklerdim ama) eğer evli çiftlerde bayan çalışmıyorsa erkek bakmak zorunda. yurtdışına ait karttan burda para çekemiyosun. gidince adama harcatır dediğin adam sadece kendi annesi için para harcayan birisi. ki ablam o çocuğu tek başına yapmadı diye düşünüyorum

Bakmak zorunda derseniz o da senin kendi parana ne oldu der

Üslup önemlidir

Aldatmaya gelinceye kadar ben zaten ortada evlilik göremedim ki. Adam çocuğuna bakmıyor, çocuğunun rızkı parayı yemek istiyor üstüne. Enişten işe yaramaz 5 para etmez bir tip, bu saatten sonra da adam olmaz zaten.

Bu noktada tam tersini düşünün.
Saglikli bir kadinin 3 ayda ihtiyaci olur.
Yurtdisinda yasayinca bazi seylere sabredilebilir.
Bende eşlerin birbirinden uzun zaman ayri kalmasini dogru bulmuyorum ama bu durum zaruriyet iceriyor
valla o zaman 3 ay kocayı kadınsız bırakıpta adamım gözü sağa sola kayınca vahlanmamak Laz'ım.
Zaruriyet ancak söyle olur bi hastalık durumu olur kadın hasta olur yada ailesinden birisi o zaman tamam gerekirse 1 sene ayrı kalırsın. Ama annemleri özlüyorum ülkemi özlüyorum diye 3 ay kocayı bırakıyorsa burda ben zaruriyet göremiyorum valla. Sonuçta 2 hafta da görse dönünce bi ay sonra özlem olacak 3 ay kalsa da.

valla o zaman 3 ay kocayı kadınsız bırakıpta adamım gözü sağa sola kayınca vahlanmamak Laz'ım.
Zaruriyet ancak söyle olur bi hastalık durumu olur kadın hasta olur yada ailesinden birisi o zaman tamam gerekirse 1 sene ayrı kalırsın. Ama annemleri özlüyorum ülkemi özlüyorum diye 3 ay kocayı bırakıyorsa burda ben zaruriyet göremiyorum valla. Sonuçta 2 hafta da görse dönünce bi ay sonra özlem olacak 3 ay kalsa da.[/QUOT

bence bişeyler hakkında bu kadar kesin konuşmayın. kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. gidin yurtdışında yaşamaya başlayın bakalım ne kadar ailenizi görmeden durabileceksiniz

Back
X