• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamla eniştem..

Sen nereye gidiceksin çakal :) :)

Danimarka 1000 euro mu ne veriyordu :oha::olamaz: arabı zenciyi göçmeni çıkarırsan ülkede adam yok nüfus çok az çünkü. Çocuk sahibi olmak pahalı o yüzdenn istemiyorum cümlesini ilk kez Almanlardan duydum gerisini sen düşün?!?
Norveçi çok isterdim ya ama Danimarka daha çok para verirse orayı seçerim. Parayı bastıran kapar :KK45:
Hem orada psikolog çok lazım. Hava yüzünden depresyona girip girip intihar ediyor garibanlar, İskandinavya nın bana ihtiyacı var :KK53:

Sezaryenle doğum yaptım annem 15 gün kaldı ve gitti.Gitmek zorundaydı daha doğrusu.Tek başıma baktım.Bebeğe bakmak için ayrı kalınması dabana çok mantıklı gelmedi.Ayrı kalmak ilişkiyi zedeler.
Enişteniz için o da baba çocuğuna bakmak zorunda demişsiniz haklısınız ans annelik içgüdüsel olarak vardır ama babalık öğrenmeyle kazanılıyor.Ne kadar paylaşım be kadar çok olursa,bebek ve babanın arası o kadar iyi oluyor haliyle.Babanın çocuğuyla böyle bir paylaşımı yoksa haliyle babalık vasfını da tam kazanamaz.
Enişten haklı demiyorum ama bence yolunda gitmeyen evlilik var zaten.Boşanmak için mutlaka ihanet şart değil.Bana O.Ç diyen adamın soyadını taşımazdım.

bizde çok şaşkınız. yahu bizim evimizde küfür edilmez yok yani imkansız. bu adam nasıl ablama kıyıp bu tür lafı söylüyo

Bence bir taraf açıkça boşanalım diyebiliyorsa, o insani boşamak lazım. Ablan eniştem olmadan daha mutlu olacaktır. Böyle birinden hayır gelmez.

Siz çözüm aramaya degil tartışıp rahatlamaya gelmişsiniz yaptıgnız yorumların hiçbiri hoş degil

hakaret etmeden yorum yapan insanlarla nasıl konuştuğuma bakın. birde ablama açgözlü gibi diyen ve işe yaramaz diyen insanlarla olan konuşmama bakın.

hakaret olmadığı sürece eleştiriye açığım ben ama kimse burda kimseye hakaret edemez.

Hem aldatiyor olabilir adam hemde parayi ablanin elinden alipmı boşayacakti ne,art niyet var burda bunu gormek çokta zor degil.çocugunun anasina o.spu diyen p.ç tende bi halt olmaz adi adam nolcak...

enisteniz evet gözü dışarda olduğu kesin..zaten daha oncesindende para vermemesi normal değil..ablaniz kendini sağlama alsın..Bu adam ablanın biriktirdigi parayi almak istiyor vermesin sakın..ama bosanirlar bişey beklemeyin artık bu adamdan..Hayır gelmez..

Bu adamdan bi cacık olmaz karaktersiz adam nikahli eşine o lafı söylüyorsa niye bi or...pu ile evlenmiş tövbe tövbe sinirlendim şimdi enistenin boşanma düşüncesi varmış önceden sanki

o nasil bir yardimmis öyle tam anlayamadım konu sahibi, çocuk parasi değil diyorsun işsizlik parasi değil diyorsun peki adi ne ablanizin aldigi yardimin yani maasin?? bildiğim kadariyla finlandiyada bir pilot proje başlayacak 1217 yilinda 2000 kişiyle ve türkcesini tam bilmiyorum ama karsiliksiz maas gibi bisey olmali o da olamaz henüz :) merakimi giderirsen sevinirim

ayrica inceldiği yerden kopsun madem siz ablaniza desteksiniz kimsenin küfürünü hakaretini çekmesine gerek yok seven adamin gözü senin paran benim param görmez...

Back
X