Canım benim, aranızdaki yaş farkından ve şu anki durum farkından kaynaklanıyor tüm bunlar.
Ben lisede tam anlamıyla Polyanna idim, her sabah güneşin doğduğu saatte yola çıkardım ama dünyanın en mutlu insanıydım.
Bugün güneş ayrı bir güzel doğuyor derdim, hiçbir sebep olmasa bile bunun üzerine saatlerce konuşabilecek, yazabilecek halde olurdum.
ınanılmaz güzel şiirler yazılar yazardım, Edebiyat öğretmenimin gözbebeğiydim.
Üniversiteye gidince bir anlamda hayatla yüzyüze geldim, benim bildiğim toz pembe hayatlar yoktu.
Gerçek sorunlar vardı, evdekilere her şeyi pembe göstermeye çalışıp ben oradaki siyahlarımla tek başıma mücadele ettim.
Çok biliyorum, telefonda ağlamam geldiğinde anlamasınlar diye suyun sesini açıp duşa giriyordum dediğimi.
ılla mutsuzdur demiyorum ama binbir türlü sorunla karşılaşıyordur, hayatla mücadele ediyordur.
Evet şu anda sen onunla aynı frekansta değilsin, sen de bunları yaşadığında aradaki fark eriyip gidecek ve tekrar eskisi gibi aynı frekansta buluşacaksınız.
Şimdilik herkes elindeki hamuru dilediği gibi şekillendirsin bırak, bu seni üzmesin.
Sen de kendi hamurunla ilgilen, güzel dostluklar edin, ablanla bu kadar dostluk kurabildiğine göre insanlara anlatacak çok şeyin var demektir.
Aynı paraleldeki insanlarla bol bol paylaşmaya bak... :1hug: