Çok karışık yazmissiniz, ablaniz ayrı evde yaşıyor ve evinde sohben yandığı için annenize gidiyor ama sonra onlar kendi evlerine gecince anneniz gittiler gelebilirsiniz diye sizi çağırıyor ve abla bu duruma arıza çıkarıyor, doğru anlamissam eğer bu durumda ablaniza ne oluyor ?
Konuyu tam anlamadım ablan niye sen geleceksin diye sorun çıkartıyor?
Ablan niye siz geleceksiniz diye sorun cikardi bu onemli.
Oyle gorusmeme karari almasi icin illa birsey olmus olmasi lazim.
Aslen neye kizdi kendisi?
Keşke olayı tam olarak anlatsaydınızda yardımcı olabilseydik. Herkes sormak durumunda kalmış.
Ablam annemde kalıyor diğer ablam gidince evde yer var diye çağırıyor ama evi yanan ablam çocuklarım ve benden rahatsız oluyor neden bi sebebi yok bizim bildiğimiz annem ona yardım da ediyor kendi kv si de burda onda yardım ediyor bende akşama yemeklerini falan yapıyorum ama ablam onca iş güç arasında gelme kv de kal de demiş anneme annemde benim evimde hepinize yer var demiş bugün çıktı gitti kendi evine günlerdir kimse beni sevmiyo diye ağlıyor
Bi abla daha varmış onu belirtmemissiniz karışmış o yüzden. Ablaniz gereksiz tribe girmiş. Oraya onun olduğu kadar sizin de gitmeye hakkıniz var ama belki başka bi sıkıntısı vardır ondan tepki vermiştir öyle.
keşke anneniz bu durumdan size bahsetmeseydi de abla kardeş birbirinize bilenmeseydiniz. Bence büyütülecek bi mesele değil sorununun sizinle oldugunu sanmiyorum, çoluk çocuk, gürültü kalabalık kaldıracak ruh halinde değildi belki de. Çok takılmayin bence
ablanla aranda bır sorunmu var pek anlamadım olanları
kendi annenizin evinde kalmak için ablanızdan izin alacak değilsiniz heralde.amaan bırakın konuşmasın, onun nazıyla oynayacak haliniz yok ya.evi yandığı için psikolojik olarak pek iyi durumda değildir belki ama yine de yaptığı bana bencilce ve şımarıkça geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?