Ablamn znts!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar ablam nişanlı ama mutlu değil çünkü sözlüsünün ailesi ilgisiz nişan oalı 1 yıl oldu bir kere bile gelmediler bekar görümceleride öyle hiç arayıp sormazlar gelinimiz olcak diye birde oğullarını hiç sevmiyorlar kaç kere şahit olduk nasıl evlencek bu çocuklar dendiğinde napayım ben ya gibi umursamamalrda ama kızlarına ve diğer oğluna böyle değil ablamın nişanlısına böyleler para biriktiremiyorlar ablam öyle böyle yapıyor çeyizini ama nişanlısı ailesi yüzünden para bile biriktiremiyor kenarda param var evlencem diyemiyor ailesine bu işin sonu ne olcak bilmiyorum ama ablamla uzun yıllar çıktılar çok seviyorlar birbirlerini ama ailesi yüzünden ayrılırlarsa çok üzülcem sizin böyle sorununuz olsa napardınız?

ben seviyorsam gittiği yere kadar dayanırım

gerçekten çok iyi düşünüp karar vermeli...
herkesin ailesi değerlidir,
nişanlısı ailesiyle ciddi ciddi konuşmalı,kararlı bir biçimde,
destek vermiyor olabilirler ama köstek de olmasınlar...
abalnıza karşı tavrı nasıl,eğer nişanlısıailesinden
etkileniyor ve ablanıza da farklı davranıyorsa,ablanız iyi karar vermeli
diye düşünüyorum...
şimdi bir kere üzülür,öbür türlü uzun süre üzülür...
sevgiler...

ee çocuk seviyorsa ailesi destek olmuyorsa çocuk kendisi yapsın

benimki daha vahim ben aileisndne destek almak istemedim

ama nişanlımın maaşı aileisnin kredi borcu için kesiliyor ve onlarda kendi yapsın biz nasıl yapıcaz diyor

erkek aileleri düşüncesizzz düşüncesizzz ablanı çok iyi anlıyorum

Oooo daha şimdiden başlamış .Ablanın yerin de olsam yol veririm(Anlattığın gibiyse bizim bilmediğimiz farklı bir durum yoksa) sevgi mevgi iyi tamam da karın doyurmuyor malesef .Ayrıca da ben sadece eşimle değil ailesiyle de evlenmişim evlendikten sonra anlıyor insan.Ablacığına söyle bunları.

canım birbirlerini seviyorlar diyosun eminim her zorluğun üstesinden geleceklerdir,onlar öyle yaptıklarıyla kalırlar hiç umursamasınlar zamanla herşey olur önemli olan huzur,allah bir ömür ayırmasınkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar çok saolun desteğiniz için akşam ablama okutcam yazılanları.haklarında hayılısı olsun şimdi çocuğun ailesi böyle diye de ayrılamazlar ya çocuğun ne suçu var böyle bir aileye sahip olması mı? ,ya başkası olsaydı hayatında ailesi iyi olsaydı ama eşinde iş olmasaydı ailelerin iyiliği önemli değil ama köstek olmadıkları sürece haklarında hayırlısı napalım.

valla nişanlısı evlendikten sonra da ne olursa olsun ailesine kaşrı balanı kollayacak mı ailesinin ağzına mı bakacak ve tam anlamadım şu anda maaşını onlara mı veriyor ama ihtiyaçları olmadığını var sayıyorum ihtiyaçları olmadığı halde para vermeye devam edecek mi

bu ikisi kilit noktadır bunlarda ablan güveniyorsa evlensin derim ben benim eşim de benzer halde bi adamdı da 16 sene ailesine baktı ailesi bir eşya düğün yapmadı hala da ilgisiz insanlar sadece başka çocuklaırnın sorunu varsa dert yanmaya veya para istemeye ilgilenirler eşimlebana da abuk davranıyorlar ama ben gerekeni yapıyoum eşim hiç bir zaman o niye öyle demiyor her konuda da ailesine karşı korur
buna rağmen ne sorunlar yaşıyoruz o yüzden iyi düşünsün taşınsın derim

Nişanlısı ablanı kolluyorsa, sevgiyi, herşeyi onda bulup, herşeyini ona veriyorsa, aslında bu durum dezavantaj değil, avantaj bile sayılabilir.Nişanlılık kaç gün sürerki? Ne nişanlılık dönemleri gördük şaşaalı giden, evlendikten sonra çoğu fos oldular, ama ailesi ablanın nişanlısına sevgi vermiyorsa ki...dediğine göre bu böyle, oda evlenince ablana sıkı sıkı sarılacaktır, ama enişten sürekli pasif davranıyorsa, kazandığını ailesine yediriyorsa ve sesini gerektiği yerde çıkaramıyorsa evlendiğinde de muhtemelen öyle olacaktır, ablan, kayınvalideleri ve arada kalan eş durumları yaşanır ve mutsuz olur, tabii bunlar bir varsayımdan ibaret, burada hergün neler okuyoruz....Hakkınızda hayırlısı

arkadaşlar çok saolun desteğiniz için akşam ablama okutcam yazılanları.haklarında hayılısı olsun şimdi çocuğun ailesi böyle diye de ayrılamazlar ya çocuğun ne suçu var böyle bir aileye sahip olması mı? ,ya başkası olsaydı hayatında ailesi iyi olsaydı ama eşinde iş olmasaydı ailelerin iyiliği önemli değil ama köstek olmadıkları sürece haklarında hayırlısı napalım.
Canım benim verdiğin örnek biraz garip geldi ailesi iyi olsadı kendisi kötü olsaydı falan filan. Varsayımlar üzerine konuşmuyoruz ki anlattığın olayı tecrübelerimizle yorumluyoruz. Aha ben yazıorum eğer ki anlattığın gibiyse daha büyük problemler çıkar.Evlenirler borç ödemekten bir gün rahat edemezler. Çocuk olur yine destek çıkmazlar bide gelin kaynana derdi hobaa.al sana.Tabii rabbim bilir her şeyi.

Back
X