Yaklaşık 2 hafta önce evlendim; dostlarıyla, kardeşiyle sürekli yazışan, Instagram ve WhatsApp üzerinden ayrı ayrı konuşan ben telefonu elime alamıyorum günlerdir. Kına düğün telaşı, balayı, yolculuk, ev yerleştirme ve adapte olmak derken insan fırsat bulamıyor. Sağ olsunlar, hiçbiri de sorun etmiyor. Anlayışlı olunca bence. Zamanla düzen oturur, bir rutin oluşturursunuz.Ablamla çok yakın bir ilişkimiz vardı kendisi 1 ay önce evlendi . Önceden gün içinde defalarca arayan ablam şimdi günde 1 defa aramaya başladı. O da kocasınyanında yoksa kocası öyle zorba biri değil ama nedense böyle davranıyor sebebini anlamıyorum.
Kendisiyle üniversite zamanında aynı evde yaşadık o zaman ve daha sonrası arkadşlarımla buluşsam beni unuttun diye sürekli söyleniyordu.
Evlenince hayat değişir anlıyorum ama bu biraz zoruma gidiyor önceden bu kadar kolay ulaşabilfiğiin birine ulaşamamak zoruma gidiyor .
Sanki yakın arkadaşımla küsmüşüz nedeni bilmiyor gibiyim.
Birde size zamanında bu kadar söylenen biri neden bu kadar ikili davranır.
Çok normal sizde bir değişiklik olmayabilir ama onun tüm hayatı değişti dengeyi kurması alışması sürecektir. Bu denge kurulduktan sonra çocuk sahibi olacak ve yine benzer süreç yaşanacak ne kadar anlatsakta şu an havada kalıyordur ancak yaşadığınızda tam olarak anlarsınız diye düşünüyorumAblamla çok yakın bir ilişkimiz vardı kendisi 1 ay önce evlendi . Önceden gün içinde defalarca arayan ablam şimdi günde 1 defa aramaya başladı. O da kocasınyanında yoksa kocası öyle zorba biri değil ama nedense böyle davranıyor sebebini anlamıyorum.
Kendisiyle üniversite zamanında aynı evde yaşadık o zaman ve daha sonrası arkadşlarımla buluşsam beni unuttun diye sürekli söyleniyordu.
Evlenince hayat değişir anlıyorum ama bu biraz zoruma gidiyor önceden bu kadar kolay ulaşabilfiğiin birine ulaşamamak zoruma gidiyor .
Sanki yakın arkadaşımla küsmüşüz nedeni bilmiyor gibiyim.
Birde size zamanında bu kadar söylenen biri neden bu kadar ikili davranır.
sebebi: evlenmiş olmasısebebini anlamıyorum.
Bu başlığı açarken amacım hissettiğim duyguyu paylaşmak belki benim gibi hissedenler varsa yalnız olmadığımı hissetmekti burdan güzel yorum yazanlara teşekkür ediyorum bazı şeyleri anlamamı ağladılar. Onlara her şey gönüllerince olmasını diliyorum.
Ama bazı kişilerin uslubu aşan , sosyal medya ortamı olduğu için sadece klavyeden üstten konuşmayı kendine hak görenlerininde yolları açık olsun . Umarım gerçek hayatta tanıdığı veya tanımadığı insanlarla iletişim kurmanın daha sakin yolunu bulurlar.
Bu yazdıklarımı illa ki beğenmeyen olabilir. Herkesi memnun edemiyeceğimize göre o zaman iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?