Ablanın evlenince eskisi kadar aramaması

Yaklaşık 2 hafta önce evlendim; dostlarıyla, kardeşiyle sürekli yazışan, Instagram ve WhatsApp üzerinden ayrı ayrı konuşan ben telefonu elime alamıyorum günlerdir. Kına düğün telaşı, balayı, yolculuk, ev yerleştirme ve adapte olmak derken insan fırsat bulamıyor. Sağ olsunlar, hiçbiri de sorun etmiyor. Anlayışlı olunca bence. Zamanla düzen oturur, bir rutin oluşturursunuz.

Çok normal sizde bir değişiklik olmayabilir ama onun tüm hayatı değişti dengeyi kurması alışması sürecektir. Bu denge kurulduktan sonra çocuk sahibi olacak ve yine benzer süreç yaşanacak ne kadar anlatsakta şu an havada kalıyordur ancak yaşadığınızda tam olarak anlarsınız diye düşünüyorum

1aylık evli senin ablan, şuan buldukları her delikte cilveleşiyorlardır

Bence içinden geçenleri ablanla konuş böyle için içini yemesin bkalım o ne diyecek? Yani arayabılır tabi evlendi diyede bi anda kesmek normal değil. Gündüz eşi yoksa arar ama varsa arayamaz belki

Bir aylık evli ablanla hergün 1 defa konuşman bana fazla geldi. Çok çok yeni bir evlilik. Daha balayında sayılır.
Bu arada bizde 3 kız kardeşiz ve birbirimize çok düşkünüzdür. Bazen günde birkaç defa konuşur bazen günlerce konuşmayız. Bunu şartlar belirler. Kimse de kimseye küsmez.

2 ay önce evlendim, kardeşimle sizin gibi bir ilişkimiz var. Ama ben de onu bir süre aramadım bir süre mesajlaşmadık bile. Sandığınız kadar kolay değil yeni hayata alışmak. Ben hala çabalıyorum ilk zamanlar ailem de sizin gibi tepkiler verdi, evlenince çok değiştin bile dediler. Dedim artık evliyim ve istediğiniz her zaman müsait olmuyorum bana müsamaha göstermeniz lazım. Ablanız da benzer durumdadır. Müsamaha gösterin. Kadının Medeni hali değişiyor tabi ki sizinle olan ilişkisi de değişecek.

Hiç kendinizi boş yere üzmeyin. İlişkiniz hala ayni sadece ablaniz artık farklı bir sürece alışmaya çalışıyor. Ona zaman ve alan tanıyın, onun evlendiğini artık başka bir hayatı olduğunu anlayisla karşılayın. Sizin hayatinizda bir değişiklik olmadı ama o artık yeni bir aile düzeni kuruyor

benimkiler de evlenince değiştin demişti. çok sinirlenmiştim onlara. hala da kızarım. anlayışlı olmalı insan...

Bu başlığı açarken amacım hissettiğim duyguyu paylaşmak belki benim gibi hissedenler varsa yalnız olmadığımı hissetmekti burdan güzel yorum yazanlara teşekkür ediyorum bazı şeyleri anlamamı ağladılar. Onlara her şey gönüllerince olmasını diliyorum.
Ama bazı kişilerin uslubu aşan , sosyal medya ortamı olduğu için sadece klavyeden üstten konuşmayı kendine hak görenlerininde yolları açık olsun . Umarım gerçek hayatta tanıdığı veya tanımadığı insanlarla iletişim kurmanın daha sakin yolunu bulurlar.
Bu yazdıklarımı illa ki beğenmeyen olabilir. Herkesi memnun edemiyeceğimize göre o zaman iyi günler

Ben size hak veriyorum. Kız kardeşim evlendiginde ben de evliydim ama kız kardeşim gitmiş yerine başka biri gelmiş gibiydi. Sinirlerim bozulmustu ama birşey de diyemiyordum kendi haline bırakın sonra herşey yoluna giriyor. Yeni bir dünyaya adapte olma aşamasında. Ben de yeni evlendigimde kız kardeşim aynı şekilde hissetmiş. Sonra zaman içinde düzene giriyor. Ablanizi kaybetmediniz merak etmeyin. Ona zaman verin.

Konunuz yüzünden ban yedim geri geldim gene sizin konunuza yazıyorum Ben seni çok iyi anladım, kardeşiyle çok yakın olmayanlar seni anlayamaz, benim kız kardeşimle aramda sadece 1 yaş var ve benim için her şeye +1'di. Oflardım gene peşimi bırakmazdı. Düşünün 28 sene boyunca bir anımız ayrı geçmemiş her tatili birlikte geçirmişiz.
Evlenince ben de korktum aramızdaki bağ kopacak diye ama Allah'tan korktuğum gibi olmadı. Burada 'günde 1 kere telefonda konuşmak çok fazla' diyenlerin ilişkisi sizinki gibi kuvvetli değil, anlamıyorlar. Son olarak ablanız sizin gibi bir kardeşi olduğu için çok şanslı. Eminim birbirinize her daim destek oluyorsunuzdur. Benim de en büyük şansım kız kardeşim çünkü erkek kardeşten yana hiç olmadı.

Ablanız şu an elinden geleni yapıyor, lütfen anlayış gösterin. Bu konuya son mesajım olsun bu da, sağlıcakla

Yeni duzene alismaya calisiyordur, biraz zaman ver. Hayati duzene oturunca bence eski duzeninize donersiniz

Yeni evlenen kadına vantuz gibi yapışıp beni ara da ara demezsiniz ya. Eşim de ben de saat 7 den sonra aşırı acil olmadıkça telefon cevaplamıyoruz, mesaj atsınlar ölmezler. İlk evlendiğim zaman da 1-2 ay kimseyi aramadık. Biz mecbur muyuz insan mutlu etmeye, eşle birbirine alışma sürecinde cicim aylarında kardeş yeğen pışpışlamaya. Haftada birkaç kez aile ziyareti yaptık bu kadar. İnsanları da bir rahat bırakın sayın kök aileler. Kök ailesiniz diye köklenecek halimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…