ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

nissytown

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
247
114
18
Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..

Cık, olmaz.
Ablan nişanlısıyla yaşamak istiyorsa tutacak kendine bir ev, alacak eşyasını oturacak paşa paşa. Sen de şu an tutulan evde tek başına yaşayacaksın.

Bence haklısınız, hele emrivaki yapılmış size, bence her ne olursa olsun aileden gizli saklı iş olmamalı sonra insanların başına çorap örüyorlar, sizle kalacak olsa dahi ailenizinde haberi olmalı.

kalmasın nişanlısı.rahat edemezsin.evli bile değil hatun.

Cık, olmaz.
Ablan nişanlısıyla yaşamak istiyorsa tutacak kendine bir ev, alacak eşyasını oturacak paşa paşa. Sen de şu an tutulan evde tek başına yaşayacaksın.

ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..

Ben kalmazdım açıkçası. Enişten de baya rahat yani hiç düşünmüyor mu bu kız genç kız belki rahat edemez diye. Ama bak o seninle kalmayı sorun etmiyormuş!!
Ablanla konuşarak bu işi halletmenden başka çözüm yok maalesef. Olmadı yurda gidersin

Ne gereksiz.
Ablanızda ilginçmiş yani.
Çok istiyosa kendisi nişanlısının evine gitsin.sizin keyfinizi kaçırmayın hakkı yok

senin ablan çok yanlış davranıyor.bacısın sen bacı.o elin adamı.ne demek yurtta kalırsın sen

Ne münasebet ya. Resmen emrivaki yapmışlar. Sana sordular mı?

sormadılar hiç. en çok ablama alındım kalmaktan başka şansın yok diye düşündüm olur dedim diyo ona da nişanlısı demiş bende sizle kalıyım diye..

Sen niye gidiyorsun ? Gitmek isteyen varsa gitsin. Ne düşüncesiz davranış bu ya. O eşyaları amcam benim hatrıma aldı diyorsun. Onlar gitsin başka eve çıksın sen de bi süre sonra ev arkadaşı bulursun kendine okuldan falan.

Zaten nişanlı ablanla aynı evde oturacağında kısa süreli olacağını tahmin etmeliydin. 1- 2 seneye belki daha erkene evlenirlerdi. Eşyaları da sana aldırmış oldu.. Öğrenciyken paranı kimden alacaksın bilmiyorum da ben olsam belki o eşyaları alır başka öğrenci evi tutardım kendime. Onlar da nişanlısıyla alsınlar eşyalarını.

sormadılar hiç. en çok ablama alındım kalmaktan başka şansın yok diye düşündüm olur dedim diyo ona da nişanlısı demiş bende sizle kalıyım diye..
Olmaz de. Ne demek ya sinir oldum. Sen ablamla kalacağım diye ev tut dose, o nişanlısıyla kalma planı yapsın. Nisanlisi nerde kalıyor normalde, evi yok mu?

kiraladığımız evin kirasını,içindeki eşyaları hepsini amcam karşılıyo. kendim eve çıkmam ki ablama diyorum siz kendi eşyanızı alın başka eve çıkın tamam tek kalırım diye beni rezil mi ediceksin o zaman yurda git tek başına evde napıcaksın diyo.

Ben olsam bende kabul etmem. Ablanız istiyorsa ayrı ev tutsun birlikte yaşasın. Herkesin bir özeli var. İnsan evinde rahat etmek ister. Rahat oturup kalkmak rahat duş olmak dolanmak ister her dakika diken üstünde ablanızla nişanlısının özeli burnunuzun dibinde olmazki.

Olmaz de. Ne demek ya sinir oldum. Sen ablamla kalacağım diye ev tut dose, o nişanlısıyla kalma planı yapsın. Nisanlisi nerde kalıyor normalde, evi yok mu?

istanbuldaydı,ablam için ankaraya gelmişmiş. ablam da hakimlik-savcılık sınavına hazırlanıyo o da. ablama demiş ki ben bu sene sınava giriyim büroyu kapatıyım sen çalış,ben kazanınca da sınava sen gir kesin ben kazanırım demiş..ablama bunun uyanık olduğunu nasıl anlatcam ki işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…