- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Aaaa senin ablanın göbekadı Zekiye galiba.! Ne münasebet, sen hiçbir yere gitmiyorsun birdefa, ablacın nișanlısına ev tuttursun döșettirsin yanına tașınsın.Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
Su konuda "ablami da nisanlisini da def ettim,
yeni evimin keyfini suruyorum ohh" tarzinda bir msj gormeden rahat edemicem....
Yok ben ayrintilari gelismeleri biliyorum da,Nisanlisini kabul etmedim,amcama soyledim zaten. Aksam evime yerlesmeye gidiyorum ablam da yanimda olmiycak sanirim.
Nisanlisini kabul etmedim,amcama soyledim zaten. Aksam evime yerlesmeye gidiyorum ablam da yanimda olmiycak sanirim.
Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?