Sakın böyle bişeye izin vermiyin
Şaka mı bu, sizin için ev döşenecek ama siz kalmayacaksınız
ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
Amcana söyle sutlasin evden, madem kirayı o ödeyecek. Kusura bakma sinir oldum ablana.istanbuldaydı,ablam için ankaraya gelmişmiş. ablam da hakimlik-savcılık sınavına hazırlanıyo o da. ablama demiş ki ben bu sene sınava giriyim büroyu kapatıyım sen çalış,ben kazanınca da sınava sen gir kesin ben kazanırım demiş..ablama bunun uyanık olduğunu nasıl anlatcam ki işte
Ablan da olsa biraz sesini çıkar hakkını savun. Üniversite öğrencisi olcaksın artık. Gitmek istiyosa kendi gitsin nereye istiyosa. Olmadı amcana söyle yani. Adamın aldığı eşyalarla nişanlısıyla mı oturucak nedir bu.ablam işte bişey diyemiyorum ki kesin yurda göndericek
ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
Amcanızz sizin değil de ablanızın nişanlısıyla o evde kaldığını duysa ne olurablam işte bişey diyemiyorum ki kesin yurda göndericek
Sende amcana soyle evi kapatsın ablanda ne b..k yerse yesin.ablam işte bişey diyemiyorum ki kesin yurda göndericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?