ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Ablanın ne düşündüğü önemli değil, senin ne düşündüğün önemli.
Ablana diyeceksin ki "bu ev senin ve benim, ikimizden başka biri temelli kalamaz. Bunu istiyorsan gideceksin yoksa senin için iyi olmaz. Senin keyfin için ben evimin rahatlığından vazgeçmeyeceğim." Bu kadar... Biraz dişli ol.

Amcana söyle sutlasin evden, madem kirayı o ödeyecek. Kusura bakma sinir oldum ablana.

ablam işte bişey diyemiyorum ki kesin yurda göndericek
Ablan da olsa biraz sesini çıkar hakkını savun. Üniversite öğrencisi olcaksın artık. Gitmek istiyosa kendi gitsin nereye istiyosa. Olmadı amcana söyle yani. Adamın aldığı eşyalarla nişanlısıyla mı oturucak nedir bu.

Ay ne yüzsüz insanlar varmış senin etrafında da, bulmuşlar uyumlu kızı at koşturuyorlar. Yurt aramak yerine, o bu eve kalmaya gelirse annemle babamı ararım ikinizde dışarıda kalırsınız de. Rahatsız olmayacak olsa bile yapılan emrivakiye sinir olur insan.

Böyle birşeye sakın izin verme. Evden giden niye sen olasın ki herseyi senin icin yapmışlar, enişten resmen hazıra konmak istiyor. Çok isterlerse ikisi başka ev tutup yaşasınlar istedikleri gibi.

Bu tamamen kişisel bir şey. Ablan-nişanlisi-senin arandaki ilişkiye ve senin isteğine bağli. Ben kendi açimdan düşündüğümde, bu 3'lüden hiçbiri sorun etmezdi bunu. Ama sen istemiyorsan, kimse sana bu konuda emrivaki yapamaz. Bi şekilde ablani ikna et. Daha üniversiteye yeni başliyorsun, kimse boyle bir sey diretemez sana.

En kötü git yurtta kal bence. Zaten evlenmeleri yakin degil mi? Hem kendine daha iyi çevre yaparsin yurtta, bu sayede ablan gidince ev arkadaşi derdin de olmaz.

Oh ev hazır tabi
Bence olmamalı
Sonuçta ablan tek yaşamıyo o evde.

Sakın kabul etme
Daha da ısrar ederlerse anne babana söyleyeceğini söyle
Ablanda saçmalamış yani

hayır kalınmaz.
eniştenizin ne kadar iyi/ahlaklı/namuslu bir insan olduğu bu gerçeği değiştirmez.
ben olsam aileme söylerdim ve çok ayrı kalamıyorlarsa evlensinler nedir bu kaçak göçek olayı.

Kalma tabi ki de neler görüyoruz haberlerde insanlar oz kızına,kardeşine neler yapıyor
Ve sakin ablanin yalanina ortak olma çok istiyorsa ablan nişanlısıyla ayrı bir eve çıksın
Çok diretirse şöyle annene gitsin

Kac yasinda bu abla ya? Kafa bin bes yuz. Cok istiyorsa nisanlisi ona ev duzsun.
Sen cok haklisin canim. Israr ederse ailenden birsey gizleme sakin.

Olmadi esyalarin parasini odetir ozel yurda cikarsin. Cok guzel yurtlar var. Kendi odan, banyon falan.

Bu ablaya guven olmaz. Simdi yerlesmese bilE bu nisanli cok gelir, sizde kalir gibi

Bende olsam kalmam bunu teklif etmeleri bile dusuncesizlik .birlikte yaşamak istiyorlarsa tutsun enişte bir ev gitsinler yaşasınlar.kabul etme amcana soyle gerekirse

bence kesinlikle kabul etme.. belki sen evde külotla gezmek isteyeceksin.. banyodan bornozunla çıkacaksın..
ayrıca ne olursa olsun ablanın nişanlısı olsa bile senin enişten olması dışında bi yakınlığın yok.. elin adamıyla niye aynı evde yaşayasın..
sonra çok sorun yaşarsın... baştan koy tavrını.. kabul etmezsede ailene söylersin..

Ablan baya bildiğin dolandırılma yoluna girmiş beyefendi. Bedava eve cillop gibi kadına konuyor ev ve eşya sahibi kızda yurda postalanıyo...okuma kızım okuma millet okudukça beyin kuçultuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…