- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
- 33
Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
Bu tamamen kişisel bir şey. Ablan-nişanlisi-senin arandaki ilişkiye ve senin isteğine bağli. Ben kendi açimdan düşündüğümde, bu 3'lüden hiçbiri sorun etmezdi bunu. Ama sen istemiyorsan, kimse sana bu konuda emrivaki yapamaz. Bi şekilde ablani ikna et. Daha üniversiteye yeni başliyorsun, kimse boyle bir sey diretemez sana.
En kötü git yurtta kal bence. Zaten evlenmeleri yakin degil mi? Hem kendine daha iyi çevre yaparsin yurtta, bu sayede ablan gidince ev arkadaşi derdin de olmaz.
Senin hatrina esya doseniyor ama ablan tek niye kalasin yurtta kalırsın diyor. Bunun uzerine senin yapacağın sey ablana eger nisanlisi sizle kalacaksa bu durumu amcanla konusacagini soylemek olur. Ama aklima söyle biseyde geldi. Simdi isleri bozmamak icin ablan tamam kalmayacak deyip siz ankaraya gittidiginizde nisanlisini yavas yavas eve getirmeye başlayabilir bi gun kalsin iki gun kalsin diye diye temelli kalmaya baslayabilir. Ben mi paranoyak oldum acaba diyecegimde enisten pek bi cakal geldi bana. Birine bu konuyu acmanda fayda var
Ailenize bu durumdan bahsetceginizi söyleyin ablaniza ve gerekirse de çekinmeden söyleyin. .
Asla da böyle bişeyi ailenizin izni olmadan kabul etmeyin. .
O ev size döşendiyse en baştan sığıntı muamelesi görmeniz hoş değil ki devamı da gelebilir. .
Yaşınız ufak lütfen ablanizi korucaksiniz diye böyle birşeye müsade etmeyin..
Ablan seni hiç düşünmüyor ama? Git yurtta kal demeyi biliyor?amcama söylerim söylemesine amcam bana babamdan yakındır.ama ablamla çok tartışırlar.benim yüzümden aralarındaki bağların tamamı kopar diye korkuyorum.en azından bayramdan bayrama da olsa amca-yeğen olurlar.benim yüzümden küserlerse içim rahat etmez ki. çok çıkmazdayım çook
Ay bu ne çirkin,piiiis bi sey?!
Ben olsam tavrımı kesin koyardim, ablan nişanlisiyla yasamak istiyorsa gider kendisine baska ev tutar, bu nasıl abla ya?
Her zaman aile önce gelir!!
Sakın kabul etme
Daha da ısrar ederlerse anne babana söyleyeceğini söyle
Ablanda saçmalamış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?