Doğuma Hazırlık ablasi elif ... kardesi isimsiz ? yardimm :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ORKDM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence cocuklariniza gelecek nesile uygun isimler koymalisiniz. yani demek istedigim yasadigimiz su hayatta herseyi degistirme imkanimiz var nerdeyse ,fakat ismimizi kolaylikla degistiremeyiz. cocuga isim koyarken kendi isteklerimizin yani sira modern caga ayak uydurup uydurmadiginida dikkatlice dusunmek lazim.

bence en yakışan eda ya da ela diyecektim....

benimde duru adında bi kızım var ikinciside kız olusa derin koymak isterim:))

en sevdiğim kiz isimlerini maalesef en yakın arkadaslarım koydugu icin koyamayacagım, belki sen koyarsın : mercan, arya, ecrin, hayat.
bence iki kardesin ismi cok birbirine benzer, aynı fonotikte olmamalı yaslılar karıstırıyor cocuklar basta guluyor gecıyor ama sonra bozuluyor bence bi de heryerde dalga geciliyor iste pelin selin, gozde gokce, can cem, deniz dilek, elif ela gibi kardes isimlerine :)

*Masal
*Defne
*Rüya
*İnci
*Derin

benim beğendiğim isimler

elife canım ya eylül yada ece

Son düzenleme:
bence Elif çok güzel, sade ve naif bir isim
Yine öyle bir isim seçmelisiniz iddialı değil sade ve naif olmalı
Zeynep, Sare, Ayşe aklıma gelenler ve sevdiklerim arasında

bence Elif çok güzel, sade ve naif bir isim
Yine öyle bir isim seçmelisiniz iddialı değil sade ve naif olmalı
Zeynep, Sare, Ayşe aklıma gelenler ve sevdiklerim arasında

sagolun kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zeynep olucakk insallaahhhhhh

Hayırlısı olsun,isim seçmişsiniz.

Mine veya İnci diyecektim.

Kısa,öz ve saf isimler,elif gibi...

Ecnebi adı gibi,sözlük gerektiren,tuhaf tınılı isimler seçmediğiniz için kutluyorum ayrıca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…