Aa gercekten mikaracadan halam evlenirken aldı ve hiçbir şeyinden memnun değil
tabaklar çıtır çıtır kırılıyor bardaklar soldu gitti yitti tencereler yapışıyor ve tahta kaşıkla bile çiziliyor
korkmaz ve hisardan şaşma bence fiyatları karacadan biraz yüksek ama fiyat performans açısından ömürlük.
Ama boyle seyler gorunce dayanamiyorum cok tatlilar almazsam aklimda kaliyor :)hepsi çok güzel güle güle kullan
Ama aceleci davranmışsınen son alacağın küçük şeyleri de ilk başta almışsın. daha çok zaman varmış onun yerine para yada çeyrek altın falan yapıp biriktirebilirsin .
ben öyle yapmıştım ve herşeyi nişanlandıktan sonra almaya başladım biriktirdiğim altınları da bozdurdum hem maddi açıdan hemde alınanların modelinin eskimemesi açısından avantajlı oldu.
yemek takımını da acele etme bence . Ben bernardo dan komple set aldım (günlük / misafir yemek tk- kahvaltı tk- günlük /misafir çatal bıçak tk- su kadeh tk- tencere seti-düdüklü tencere - çaydanlık )
Herkes karaca hakkinda boyle yazmisgüzel günlerde kullanmak nasip olsun :) Tavsiyem çok fazla plastik türü şeyler alma. az olsun ama kaliteli ve kullanabilceğin şeyler olsun. Sonradan bu kadar şeyi nereye koyacağını bilemeyebilirsin :) Karacadan uzak dur bence Çünkü bende çok araştırdım modeller çok hoşuma gidiyor ama çeyiz seti olarak alma bence.Tencereleri çok fenaymış çatal bıcaklarda paslanma sorunu ve tabaklarda da sorun çıkabiliyormuş. Ufal tefek fincan baharatlık nevresim karaca olabilir ama çeyiz seti işine girme bence :)
ben geçen yıl evli olan arkadaşıma sordum daha bir kaç gün önce cok fazla kullanmama rağmen tencerelerimin halini gelde bir gör sakın alma dedi. Bernardo ve korkmazı önerdi o da. Ama bence en iyisi korkmaz olur set alırsanHerkes karaca hakkinda boyle yazmis
Korkmaz alicam galiba
Tesekkurler canim almayi dusunursem ulasirim :)bu arada düşünürsen bende çeyiz için lif hazırlıyorum :) Örnek olması için bir kaç foto atıyım daha farklıları da var konularımda bulabilirsin :)
Eki Görüntüle 1944632 Eki Görüntüle 1944633
Miyavimmm tesekkurlerCanım hepsi birbirinden şeker güle güle kullan bayıldım
Çok güzel bir model canım bunun modeli geçmez
Bellonada maalesef cok cesit yok miyavimÇok güzel bir model canım bunun modeli geçmezbeğendim
Canım sarev baksana benimkileri göndereyim sanaBellonada maalesef cok cesit yok miyavim
Aslinda cok begendigim bi nevresim vardi ama markasi pek iyi degildi tren.dyo. Da gormustum dur sana gosteriyim
Bakiyim sareve de simdiCanım sarev baksana benimkileri göndereyim sana
Cok hos saten gibi gorunuyorEki Görüntüle 1945477 şuan bu model var mı bilmiyor ama sanki ambalajından yeni çıkmış gibi canım diğer modelleri bulamadım malum aradan yıllar geçti
Çok güzeller dediğim gibi acele etme hem kullanırken bir arıza çıkarsa değişimde yapamazsın canımEki Görüntüle 1945473 Eki Görüntüle 1945474 Eki Görüntüle 1945478 Eponj home diye bir marka ama harika cesitleri var cok begendim alsam mi ne yapsam
Bakiyim sareve de simdi
Pamuklu saten bayılıyorum ona şuan onu kullanıyorum İnan yeni gibi bayılıyorum ona sarev ve taç en Gözde benim için burada açıktan güzel şeylerde satılır tekstil kenti burası ama o hatayı bir kere yaptım hem çekti hem yırtıldıCok hos saten gibi gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?