ABREKA'nın erken başlayan çeyiz hazırlığı

Aa gercekten mi
Ben karacanin modelleri daha guzel diye begeniyodum bide ne biliyim kaliteli saniyodum
Tesekkurler bi arastiriyim ona gore alirim:)

Ama boyle seyler gorunce dayanamiyorum cok tatlilar almazsam aklimda kaliyor :)
Hem neyse o dugun telasinda kafam rahat olur :) kucuk parcalarda eksigim kalmadi galiba

Bende ceyiz seti seklinde almayi dusunuyorum da onu sona biraktim

güzel günlerde kullanmak nasip olsun :) Tavsiyem çok fazla plastik türü şeyler alma. az olsun ama kaliteli ve kullanabilceğin şeyler olsun. Sonradan bu kadar şeyi nereye koyacağını bilemeyebilirsin :) Karacadan uzak dur bence Çünkü bende çok araştırdım modeller çok hoşuma gidiyor ama çeyiz seti olarak alma bence.Tencereleri çok fenaymış çatal bıcaklarda paslanma sorunu ve tabaklarda da sorun çıkabiliyormuş. Ufal tefek fincan baharatlık nevresim karaca olabilir ama çeyiz seti işine girme bence :)

Herkes karaca hakkinda boyle yazmis
Korkmaz alicam galiba

Herkes karaca hakkinda boyle yazmis
Korkmaz alicam galiba
ben geçen yıl evli olan arkadaşıma sordum daha bir kaç gün önce cok fazla kullanmama rağmen tencerelerimin halini gelde bir gör sakın alma dedi. Bernardo ve korkmazı önerdi o da. Ama bence en iyisi korkmaz olur set alırsan

bu arada düşünürsen bende çeyiz için lif hazırlıyorum :) Örnek olması için bir kaç foto atıyım daha farklıları da var konularımda bulabilirsin :)

Azra910 canım bu Çelik işinde marka önemli ama alacağın şeyler 18/10 ibaresi olsun kararma olmaz çünkü bu ibare %100 Çelik demek oluyor ben yılların markası olan nehir aldım çatal bıçak takımı sade olandan onlar makineye giriyor saten olanlar makineye girmiyor bilgine hatta modelim iki tane biri kuş kanadı diğeri Milano galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…