Aynen dedigin gibi bekliyim biraz daha miyavim ama gozumde kaldi yani sunlaraÇok güzeller dediğim gibi acele etme hem kullanırken bir arıza çıkarsa değişimde yapamazsın canım
Aynen o yumusaciktir daPamuklu saten bayılıyorum ona şuan onu kullanıyorum İnan yeni gibi bayılıyorum ona sarev ve taç en Gözde benim için burada açıktan güzel şeylerde satılır tekstil kenti burası ama o hatayı bir kere yaptım hem çekti hem yırtıldı
Ne kusuru miyavim hic eskimemis gercekten massallah yaFoto çektim bak biraz kırışık kusura bakma fotoda inşallah net görüyorsundur
Yeni gibi gercekten bitanem7 yıllık bu nevresimpikelerimde taç ve sarev
Canım eşin ile kullanacağın şeyleri iyi al bence misafir çünkü fazla kullanmayacağı için önemli değil bana göreNe kusuru miyavim hic eskimemis gercekten massallah ya
Bellonayi iyi sandigim icin almistim iste miyavim ya bide benim icin guzelligi sanki daha onemli bayiliyorum gonderdigim gibi desenlereCanım eşin ile kullanacağın şeyleri iyi al bence misafir çünkü fazla kullanmayacağı için önemli değil bana göre
Dediğim gibi modeller çok değişiyor ben bile zor tutuyorum kendimi almamak için çok hoş şeyler oluyor mesale banyo takımım primanova güzel şeyler var dur link atayımBellonayi iyi sandigim icin almistim iste miyavim ya bide benim icin guzelligi sanki daha onemli bayiliyorum gonderdigim gibi desenlere
Eki Görüntüle 1945485 Buda taç dan aldım sanırım 2015
Evet ben karada doğdum fakat denizi çok severim huzur veriyor bana teşekkür ederimPikelere bayildim tam senin tarzina yakistirdim denizli falan
Bunun halısının altı Allah'dan jel tabanlı değil bir sıkıntı olmadıEki Görüntüle 1945490 Bu da şuan satışı var alaturka tuvalette kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?