- 16 Şubat 2009
- 34.845
- 123.227
- 1.123
Çok ağır canım ya sen küçüksün şöyle cıvıl cıvıl renkli alsana mesela dur sana atayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ağır canım ya sen küçüksün şöyle cıvıl cıvıl renkli alsana mesela dur sana atayım
Ya olur mu miyavim tesekkur ederim ne guzel konusuyoruz isteSenin topiğinden çok benim topiğim oldu kusura bakmafikir olsun diye attım
![]()
Boyle seylerden hoslaniyorumÇok ağır canım ya sen küçüksün şöyle cıvıl cıvıl renkli alsana mesela dur sana atayım
Begendim ama benim attigim kadar degil, tarzim o yonde
Aslında gönderdiğinin rengi çok hoş ama o dantel gibi desen işi bozmuş bunları hemen alma çünkü insanın zevki değişiyor zamanla canımBegendim ama benim attigim kadar degil, tarzim o yonde![]()
Bende trendyolda gormustum ama desenleri cok guzel yaeponj home alma sakınnhiç kaliteli değil ve yarısı polyester. Desenlerine aldanma kumaşları sert ben o hataya ilk alışverişlerim sırasında düştüm ne yazık ki markafoniden aldım içeriğini okumadan boş boş duruyor şimdi
![]()
Kesinlikle bende hiç alışveriş yapmadım mağazaya girer çıkarım çoğu ürün Çin malıeponj home alma sakınnhiç kaliteli değil ve yarısı polyester. Desenlerine aldanma kumaşları sert ben o hataya ilk alışverişlerim sırasında düştüm ne yazık ki markafoniden aldım içeriğini okumadan boş boş duruyor şimdi
![]()
Gerçekten güzel takımlar varmış. Bu site alışveriş için güvenilir midir peki?http://www.candia.com.tr/?kategori-37-Banyo-Setleri.html burada çok modern çok güzel takımlar var bir bak
Evet ben oradan aldım kesinlikle güvenilirGerçekten güzel takımlar varmış. Bu site alışveriş için güvenilir midir peki?
Teşekkürler, gönül rahatlığıyla alabilirim o zamanEvet ben oradan aldım kesinlikle güvenilir
Rica ederim canımTeşekkürler, gönül rahatlığıyla alabilirim o zaman![]()
Gecende gordum begeni yaptiginda askimBende geldim ki baktım ki çeyizlerine![]()
çok güzeller canım bayıldımmmGecende gordum begeni yaptiginda askimbegendin mi bari
![]()
Sagol canim benim insallahçok güzeller canım bayıldımmmGüle güle kullan inşallah
![]()