- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Ayy ne tatlisiniz vallahi beklerim misafirim olunÇeyizlerine bayıldım Birgün benide misafir etmen dileğiyle
Herşey gönlünce olur inşallah
Cok tesekkur ederim amin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne tatlisiniz vallahi beklerim misafirim olunÇeyizlerine bayıldım Birgün benide misafir etmen dileğiyle
Herşey gönlünce olur inşallah
ay çok teşekkürler neden öyle dediniz kiGüle güle kullanmak nasip olsun hepsi çok güzel. Belli ki eğlenceli bi kişiliğiniz var![]()
ay çok teşekkürler neden öyle dediniz ki![]()
ayy çok teşekkürler beğenmenize çok sevindimPembeler membeler renkli renkli çiçekli tabaklar bardaklar :) ve hep simetrik ürünler. Çok güzeller.
ayy çok teşekkürler beğenmenize çok sevindim
evet öyleyim galiba mesela koltuk takımımı da sarı almayı düşünüyorum![]()
Tam yedi tanemi var abrekam :)
Çok güzel cnm güle güle kullan
2de babannem almis da daha vermedi desenlerini gormedim ferosum o yuzden yukleyemedim verdiginde netten bulup aticam :)Tam yedi tanemi var abrekam :)
Canim benim cok tesekkur ederim begenmene coook sevindim ❤Çok güzel cnm güle güle kullan
Ay cidden mi ya 2liyi sari berjerleri koyu yesil dusunmustumSAKIN! Sarı koltuğu bana sor. Bende var bitane illallah ettim. Lekelendi hep özellikle yazın. Kotlarin terin lekesi kaliyo koyulasiyo naptiysam eski haline gelmedi koyulasti
Bu askılardan A101 e şimdi gelmiş cnm çok ucuza alabilirsin bende ordan almıştım lav bardaklarda vardıevlenmmemize en az 3 yıl olmasına rağmen çeyiz almaya başladım çok hevesliyim
tek eksiğim kaldı onlar da yemek takımı-çatal bıçak takımı ve tencere takımı
birde elektronikleri garantileri dolmaması açısından evlenirken alıcam
internette bulabildiğim kadarını buraya atıyorum canlarım
ocaktan bu yana nevresimleri bitirdim :) 4pasta setim ve 10 tane de dolap sepeti aldım plastik fotolarını yoruma yükleyeceğim
şuanda yemek takımı ve tencere takımı arayışındayım öneriniz varsa yazmanızı rica ediyorum
karaca ve korkmazı araştırıyorum suan
![]()
![]()
Eki Görüntüle 1944367 Eki Görüntüle 1944368 Eki Görüntüle 1944369![]()
![]()
Eki Görüntüle 1944370 Eki Görüntüle 1944372 Eki Görüntüle 1944373 Eki Görüntüle 1944374 Eki Görüntüle 1944376 Eki Görüntüle 1944377 Eki Görüntüle 1944378 Eki Görüntüle 1944379 Eki Görüntüle 1944380 Eki Görüntüle 1944381 Eki Görüntüle 1944382 Eki Görüntüle 1944383 Eki Görüntüle 1944384 Eki Görüntüle 1944385 Eki Görüntüle 1944387 Eki Görüntüle 1944388 Eki Görüntüle 1944389 Eki Görüntüle 1944390 Eki Görüntüle 1944391![]()
Bende ordan aldim canim bardaklarla askilari birde ordan dantelli plastik sepet aldim dolaba koymak icin onlarin fotosunu atmayi unutmusumBu askılardan A101 e şimdi gelmiş cnm çok ucuza alabilirsin bende ordan almıştım lav bardaklarda vardı
Bende ordan aldim canim bardaklarla askilari birde ordan dantelli plastik sepet aldim dolaba koymak icin onlarin fotosunu atmayi unutmusum
Evet canim benim bayagi bir sey aldim ordançok güzel şeyler oluyor
Can'ım pike takımı aldın mı çok güzel setler varEvet canim benim bayagi bir sey aldim ordan![]()
Oo süper 10 tane çok iyi2de babannem almis da daha vermedi desenlerini gormedim ferosum o yuzden yukleyemedim verdiginde netten bulup aticam :)
pike takimim var canim ama kullanmayi dusunmuyorum bile nevresimle yatak ortusu kullanirimEki Görüntüle 1982911
Can'ım pike takımı aldın mı çok güzel setler var