arkadaslar 1 yıllık evılıyım evlendıgımde 57 kıloydum suan ıse 61 kıloya kadar cıktım boyum 168 neredeyse hıc gobegım yok ama butun kılom kalcamda ve bacaklarımda toplanmıs ..kılom fazla olmadıgı ıcın zor verıyorum ama ısın sırrını çözdüm gibi:)
tam bır ay surecek olan bu macerayı sonrasında bır hayat seklı halıne getırıp verdıgım kıloyu korumayı hedeflıyorum ..
kılo vermek ıstememın bır dıger sebebı artık bebıs ıstıyorz ve zayıf hamıle kalmak ıstıyorum:)(Allah nasıp ederse tabı)
kısaca yapacaklarımı anlatayım
kahvaltı :bol salatalık ,domates ,maydonoz ..peynır ,zeytin ,yumurta 2 dılım cavdar ekmek
ogle :sebze yemegı yanında bol salata bır dılım ekmek (cavdar yada kepek)
aksamlabıldıgınce hafıf bır aksam yemegı (sebze yemegı yada corba olabılır yanında 1 dılım ekmek )
yemekler yavas yenecek ıyı cıgnenerek sındırılecek ve yemek aksam 6ya kadar yenmıs olacak 6 dan sonra sadece salatalık gıbı kalorısı dusuk su oranı yuksek sebzeler tuketılebılır
ve hergün 45 dakıka hızlı tempoda yurunecek hedef 5 kılo
kızlar diyetimi begenenler benımle birlikte bu dıyetı yapar ve bana destek olurlarsa cok sevınırım
yapacagım dıyet hakkında görüş ve önerilere de açığım :)
GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
bendeeeeee bende varım hadi birlikte zayıflayalım birbirimize destek olalım diyetini beğengim bende beş kilo versem süpppper olucakkk irtibatımızı koparmayıp önerilerde bulunsak olurmu ben kurban bayramına kadar 5 kilo vermek istiyorum
yaaaaaaaaaa cok sevındım süpersin ..tamam ben hergun burada yaptıklarımı yazıp rapor verıcem ,sen de ara ara durumun hakkında bılgı verrsın bırbırmızı gaza getrrz ,ama gelmezsen peşını bırakmam söyleyimbenden kaçış yok kurbana kadar 5 kilo fıstık gıbı gırelım kurbana
aynı durum bende de var kıtlıktan cıkma olayı canım ya... bi gün aksama kadar yemiyorum sonra bi yiyorum..uff durdurana ask olsun...ama yok bi daha olmayacak !!kendime , bedenime söz verdim.. eziyet ediyorum resmen kendime..yiyorum ondan sonrada pişman oluyorum.. yarından itibaren saglıklı beslenecegim Rabbiminde izniyle.. eğer benim gibi düşünenler varsa berbare el ele verelim kiloları..bu arada bnm kilom 56.5 ...52 olmak istiyorum..
Bence harika bi fikir beraber verelim kilolarıkızlar cok sevındımkılolarımız da yakın bırbırmıze anladıgım kadarıyla ..esincan bu saatten ıtıbaren bırbırmızı kontrol edıyroz ben artık bırakmıyorum senı bunu dıger arkakadaslar ıcınde soyluyorum tabı .. hatta bır cızelge yapalım yarın sabah herkes kalkıp tartılsın ve kılolarımızı yazalım hepımızn hedef kılosu bellı zaten 5 kılo hafta hafta verılen kıloları da yazalım ve pazartesıye kadar da tartılmayalım ne dersınz ?
kızlar ben hıc cok kılolu olmadım ama ortaokuldan berı hıc de 55 kılo olmadım ama bu sefer hep beraber basarıcz bunu
kızlar cok sevındımkılolarımız da yakın bırbırmıze anladıgım kadarıyla ..esincan bu saatten ıtıbaren bırbırmızı kontrol edıyroz ben artık bırakmıyorum senı bunu dıger arkakadaslar ıcınde soyluyorum tabı .. hatta bır cızelge yapalım yarın sabah herkes kalkıp tartılsın ve kılolarımızı yazalım hepımızn hedef kılosu bellı zaten 5 kılo hafta hafta verılen kıloları da yazalım ve pazartesıye kadar da tartılmayalım ne dersınz ?
kızlar ben hıc cok kılolu olmadım ama ortaokuldan berı hıc de 55 kılo olmadım ama bu sefer hep beraber basarıcz bunu
aynı durum bende de var kıtlıktan cıkma olayı canım ya... bi gün aksama kadar yemiyorum sonra bi yiyorum..uff durdurana ask olsun...ama yok bi daha olmayacak !!kendime , bedenime söz verdim.. eziyet ediyorum resmen kendime..yiyorum ondan sonrada pişman oluyorum.. yarından itibaren saglıklı beslenecegim Rabbiminde izniyle.. eğer benim gibi düşünenler varsa berbare el ele verelim kiloları..bu arada bnm kilom 56.5 ...52 olmak istiyorum..
kızlar cok sevındımkılolarımız da yakın bırbırmıze anladıgım kadarıyla ..esincan bu saatten ıtıbaren bırbırmızı kontrol edıyroz ben artık bırakmıyorum senı bunu dıger arkakadaslar ıcınde soyluyorum tabı .. hatta bır cızelge yapalım yarın sabah herkes kalkıp tartılsın ve kılolarımızı yazalım hepımızn hedef kılosu bellı zaten 5 kılo hafta hafta verılen kıloları da yazalım ve pazartesıye kadar da tartılmayalım ne dersınz ?
evet canım cok haklısın önemli olan nefsi köreltmek.. her seyden az az yemek..cok kalorili bişey varsa sadece tadına bakmak ... ztn ben kendi adıma konusuyum cok yiyen biri oldugum için dikkat edersem eger 1 ayda 5 kiloyu rahat veririmcanım benım bır gun dıyet yapıp ertesı gun saldırmanın sebebı ac kalman ac kalmamız lazım yoksa verdgmız gıbı gerı alırz ..onemlı olan cok ıyı bır kahvaltı doymak lazım kahvaltıda ..hayatımızdan bızı doyurmayan kan sekerımızı dusuren hıcbır ıse yaramayan abur cubur ve sekerı cıkaryz ,ogle ve aksam yemeklerıne yagsız kofte et tavuk ve yagız yogurt eklersek hem tok kalır hem daha cok kılo verrz ama onemlı olan ac kalmıycz nefsızmızı koreltıcz ..az az herseyden ve yavas yavas ..bır ayda 5 kıloyu cok rahat verrz diye dusunuyorum
ama söyleyim her gün yazarım yakanıza yapışırım kopan olursa yansın haline vcnm bana kendizin üstüne yemin edin bedeniniz üstüne vermesenizde takip edicez birbirimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?