bırakma bacım beni dediğin herşeye varım sabah tartılıp yazıcam sonrada haftaya pazartesi tartılıcam bu arada eşim verebileceğime pek inanmıyor sinirlerim bozuluyorona inat kendime güvenicem ve yine vücudum çok güzel olucak
bakın ne dicem bedenimizin ölçülerini yarın sabah bildirelim bide bu diyet bittiğinde yapalım bunu bakalım nasıl olucak bu iş :) kaç santim veya santimcikler gidicek :) varmısınız :)
kız ilk hafta sadece kilo olsun bden ölçüsünde bnm cok moralim bozulu bırakırım kesn.. hele bi kaç kilo verelm de öyle ölçelim kendimizibakın ne dicem bedenimizin ölçülerini yarın sabah bildirelim bide bu diyet bittiğinde yapalım bunu bakalım nasıl olucak bu iş :) kaç santim veya santimcikler gidicek :) varmısınız :)
kız ilk hafta sadece kilo olsun bden ölçüsünde bnm cok moralim bozulu bırakırım kesn.. hele bi kaç kilo verelm de öyle ölçelim kendimizi
Bayanlar, yeşilçay, kayısı ve elma çayınıda tavsiye ediyorum sizlere ..
Özellikle yeşilçay... Her daim fit olmanızı ve kalmanızı sağlıyor ..
Göbeğimin olmamasını ona borçluyum
Bayanlar, yeşilçay, kayısı ve elma çayınıda tavsiye ediyorum sizlere ..
Özellikle yeşilçay... Her daim fit olmanızı ve kalmanızı sağlıyor ..
Göbeğimin olmamasını ona borçluyum
Bende 3 kilo verebilmek istiyorum ..Çevremdekiler sen delimisin deselerde istiyorum ..
Göbeğim yok, kalçalarımda normalAma o 3 kiloyu vereceğim ...
Beceremiyorum ama !!! Hep yeniliyorum .. 53 kiloyum ben ..
olcaz bebsim olcaz hhiiiiççç merak etme sen ver elini bana bırakmakeşke bende 53 olsamm nerde o gunlerr
kız senin bişeyn yok takıntı yapma bence bu kadar.. hmm buarada evet yesil cay süper.. ama ben yarından itibaren 5i bi yerde cay icecegm bide ilk hafta su diyeti gibi bişey var mien küçülüyo ondan yapcam bennn midem küçülse ahhhh gerisi kolayyy
olcaz bebsim olcaz hhiiiiççç merak etme sen ver elini bana bırakmasıkıca tut ama :))))
keşke bende 53 olsamm nerde o gunlerr
yaaaaa ben bu yeşil çayın tadını hiç beğenmiyorum onun yerine altarnatif bişeyler varmı?
bi bırak ne yaparım seni amaaa :))) yarından itibaren kollarımın altındasın bak kacıs yok...verdim gitti o zaman elimisoyliyim ama tuttugum eli bırakmam
canım benm 5i bi yerde cay var ondan iç onun tadı coook hos hem içinde yesil cay da var ve cok cok etkili.. bu arada kayısı cayı filan icmeyin bagırsak tembellestiriyor.mecbur kalınca icilir ama sık sık asla !!!bende zayıf olmak istiyıorum artık çok güzel bir pantolonum var onu giyimek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?