absolut'un zayıflama macerası :)

evt pantolon giyemiyorum valla basenler çıkıyo tombul tombul sinir oluyo insan bu arada bende 70 kiloyum 65 olmak bana yater

Hepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum yarın gorusuruz artık yarın kilolarınızı yazmayı unutmayın hadi çüüzz

Kızlar bu arada bu konu baska yere tasınır cünkü diyet günlüğünden cıktı olay kaç kişi olduk :))) istersenz geln yeni bi konu acalım yeni bi cizelge ne dersiniz ??? konu sahibesi nerde buarada huuu huuu absolut ???

Kayısı Çayında yazıyor zaten günde 2 adet kadar içilebilir ..

Herşeyin fazlası zarar sözü uyabilir buraya canım

bende aranıza katılmak istiyorum vermem gereken kilo fazla ama olsun daha sıkı tutarım

cm peki açılırsa yeni konu ne diye açılır yani adı ne olur
canım neyse artık yarını bekleyelm... ben yarın cizelge yapcam konu sahibi gitmiş .... herkes kilo ve boyunu hedef kilosunu yarız yazsın kızlar ....

bende aranıza katılmak istiyorum vermem gereken kilo fazla ama olsun daha sıkı tutarım

tatlım olsun ya sen bizimle 5 ver de gerisi gelir...

evet canım ben varım seni duyuyorum

canım kendımı kabul edıldı sayayım ozaman ben sabırsızlanıyorum kılo vermek ıcın ve sızı bugun neyedıgımı yazmak ıstıyorum sankı cok kacırdım gıbı gelıyo
sabah 1tane pastane pogacası peynırlı 1dılım ekmek bıraz peynır ay ben bıde sekerlı cay ıctım hemde 2duple ve tahmınımce bu caya attıgım seker
250 300 kalorı
oglen 1tane mandalına 2dılım kepek ekmegı 1domates ve 4 acı sıvrı bıber
aksam 4yemek kasıgı barbunya yemegı ve az once kocaman bır salatalık ve domates yedım cok acıktım en azından kalorısı dusuk seyler yıyeyım dıyorum
sabah 35 40dak yuruyus yaptım oglen 15dak elıptık bısıklete bındım 7dak felan twıstır aletınde belımı cekırdım mekık aletıylede 120 mekık cektım yemek yaptım ve evde ıslerım vardı baya yogundum
sızce cokmu yemısım bugun?:44:

Ya arkadaslar ben gun ıcınde yedıklerımı deftere not edıyom esım gordu yemedıgın bı ben kalmısım Dıye kendınce espırı yaptı sızce fazlamı?

tamam mervecim ben şimdiden yazayım yarın belki giremeyebilirim internete çocokların toplantıları var okula gidicem neyse boyum 1.68 kilo 70 hedef kilo 64 bu arada ismim gonca hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere

bence fazla değil o pogacayı ve sekerli cayı yani sekerleri cıkarrsak geriye bişey kalmıyo.... canım daha dikkatli ol yarından itibaren ekmek tarzı seyleri ve sekeri cıkar hayatından.. sadece kepek ekmek...

bence fazla değil o pogacayı ve sekerli cayı yani sekerleri cıkarrsak geriye bişey kalmıyo.... Canım daha dikkatli ol yarından itibaren ekmek tarzı seyleri ve sekeri cıkar hayatından.. Sadece kepek ekmek...

canım kendımı bıldım bılelı sekerlı caysız kahvaltı yapamam keske sekerı cıkarsam hayatımdan cok ıstıyorum
dıyete gırdımmı cay ıcmemeye calısıyorum ama esım evde oldumu dayanamıyorum caya aslada sekersız ıcemıyorum
kepek ekmek yıyorum zaten yada cavdar ama sanırım 2dılıme dusurmem lazım gunde ekmegı tvde duymustum dıyet yapanlar gunde 2dılım kepek ekmegnı gecmemelı dıye su dıyete bır adapte olayımda ekmegı 1dılıme bıle dusururum mıde kuculdugunden ınsan az yemeye alısıyor bır sure sonra

kızlar ben hemen yazayım kilom 65 boyum 1.64 santim 25 yaşındayım adım esin hedefim 59 olmak sizinle başarıcam inşallah öğlen gelicem çocuğumu okula bırakıp görüşürüz

kızlar dun gece bılgısyarda ufak bır problem net gttı esımde ısrar edınce yatmak zorunda kaldım ..özür dilerim..

kızlar ben cızelge yapmayı bılmıyorum o konuda bıraz becerıksızm eger bır gönüllü yapabılırse cok guzel olur ..
hemen bu sabahkı kılomu yazayım tam 60.7 kıloyum boyum 1.68

kahvaltıda peynı zeytın domates salatalık ve bolca maydonoz yedım bır de yesıl cay suan bunları kahvaltı masamdan yazıyorum

bu arada ılk ben yazıyorum galıba kalkın hemen kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…