Sesımı duyan varmııııııııııııı?
bi bırak ne yaparım seni amaaa :))) yarından itibaren kollarımın altındasın bak kacıs yok...
canım benm 5i bi yerde cay var ondan iç onun tadı coook hos hem içinde yesil cay da var ve cok cok etkili.. bu arada kayısı cayı filan icmeyin bagırsak tembellestiriyor.mecbur kalınca icilir ama sık sık asla !!!
Hepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum yarın gorusuruz artık yarın kilolarınızı yazmayı unutmayın hadi çüüzz
bende aranıza katılmak istiyorum vermem gereken kilo fazla ama olsun daha sıkı tutarım
aramıza hoşgeldin arkadaşım 5 kiloyu versek gerisi kolay öncelik başlamak ve kararlı olmak
canım neyse artık yarını bekleyelm... ben yarın cizelge yapcam konu sahibi gitmiş .... herkes kilo ve boyunu hedef kilosunu yarız yazsın kızlar ....cm peki açılırsa yeni konu ne diye açılır yani adı ne olur
bende aranıza katılmak istiyorum vermem gereken kilo fazla ama olsun daha sıkı tutarım
evet canım ben varım seni duyuyorum
canım kendımı kabul edıldı sayayım ozaman ben sabırsızlanıyorum kılo vermek ıcın ve sızı bugun neyedıgımı yazmak ıstıyorum sankı cok kacırdım gıbı gelıyo
sabah 1tane pastane pogacası peynırlı 1dılım ekmek bıraz peynır ay ben bıde sekerlı cay ıctım hemde 2duple ve tahmınımce bu caya attıgım seker
250 300 kalorı
oglen 1tane mandalına 2dılım kepek ekmegı 1domates ve 4 acı sıvrı bıber
aksam 4yemek kasıgı barbunya yemegı ve az once kocaman bır salatalık ve domates yedım cok acıktım en azından kalorısı dusuk seyler yıyeyım dıyorum
sabah 35 40dak yuruyus yaptım oglen 15dak elıptık bısıklete bındım 7dak felan twıstır aletınde belımı cekırdım mekık aletıylede 120 mekık cektım yemek yaptım ve evde ıslerım vardı baya yogundum
sızce cokmu yemısım bugun?:44:
Ya arkadaslar ben gun ıcınde yedıklerımı deftere not edıyom esım gordu yemedıgın bı ben kalmısımDıye kendınce espırı yaptı sızce fazlamı?
bence fazla değil o pogacayı ve sekerli cayı yani sekerleri cıkarrsak geriye bişey kalmıyo.... Canım daha dikkatli ol yarından itibaren ekmek tarzı seyleri ve sekeri cıkar hayatından.. Sadece kepek ekmek...
biraz erken ama ölçtüm kızlar,167 gibi boy , 59.2 kgyum bu gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?