E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Pazardan aldığımız,maydanoz ve dereotu maalesef 1-2 günde buzdolabında o diri halini yitiriyor.Sık sık tazesini almak zorunda kalıyoruz.Bir arkadaşımın önerisiyle ben denedim çokta memnun kaldım.Denemek isteyenler için;
1 adet maydonoz
1adet dereotu
Güzelce yıkanır,kurulanır,ince ince kıyılır ve buzdolabı poşetiyle derindondurucuya atılır.
Yemeklere kullanmak istediğinizde,poşeti biraz sallayıp açarsanız,kolayca kullanacağınız kadar yeşilliği hepsini çözdürmeden alabilirsiniz.Böylelikle 1 demet maydanozu yaklaşık 1 ay kadar kullanmış olursunuz.a.s.
bende gazeteye sarıyorum.bayağıda uzun süreli oluyor öyle yapınca.eşime manavcının biri söylemişte.
ben cuma gunu aldıgım maydonoz demetını aykılayıp doğrayıp suyunu suzdurup bı kısmını dıfrıze kaldırdımı soylemıstım kalanıda buzdolabı posetınde normal taraftaydı ıkı gundur cıkarıp salatama katıyorum hıc bozulma olmamıs 4 gun olduislak oldugu icin hemen 2 gunde curuyor muhtemelen. gazeteye sarmayi denedim cam kavanoz denedim..ama boyle bir demet alinca 1-2 haftada bitmiyor bizimki...bu yuzden bene son aldigimda yikadim dogradip attim buzluga...henuz cikarip kullanmadim, ama israf olmamis oldu.
ben cuma gunu aldıgım maydonoz demetını aykılayıp doğrayıp suyunu suzdurup bı kısmını dıfrıze kaldırdımı soylemıstım kalanıda buzdolabı posetınde normal taraftaydı ıkı gundur cıkarıp salatama katıyorum hıc bozulma olmamıs 4 gun oldu
kıvırcıklarıda yıakdık ayıkladım suzdurdum tupper seralardan bırıne koydum beklemedeyım
canim zaten 4 gunde pek bozulmuyor ama zaten biz evde 1 demet maydonozu o sekilde saklasam bile kisa surede yemiyoruz...benimki kalinca dolapta soyle 1,5-2 hafta kaliyor. o zamanda mecburen curuyor..curumese bile sarariyor filan..bu yuzden bende buzluga atmayi tercih ettim.
salataya fılan koyuyormusun bende buzdluga attım yemekler ıcın kofte vs ıcın bakalım da yenıyım gorucem ne kadar durucak asagıda cnam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?