Adam patron ise parası var demektir, parası varsa yiyecek her daim temin edebilir. Neden aç ben anlamadım?
Çok saçma koca adam kendini doyursun. Annesi misin sevgilisi misin neden doyurma düşüncen olsun ki?
O kadar çok aç yazmışsın ki, arada bir yerde patron kelimesini okumasam evsiz biri sanacağım. :)
Ben üzülmem, parası var pulu var doyursun karnını..Demek böyle böyle zengin olunuyor.
Yasi kucuk ama patron iste. Ailesiyle gorusmuyo vs. Dusuncem degilde bugun acim dedigine ragmen birsey vermedigim icin kizdim kendime
Aç diye diye ben acıktım şu saatte :) Bence ''sen hep açsın'' diyebiliyorsanız yemeğinizden ikram edebilirsiniz ancak öncelikle sorun, neden yemek yemiyorsun bir rahatsızlığın mı var diye
Hep siz bir şeyler getirip yedirecek değilsiniz ki . Aç olan düşünür kendini boşver bu kadar takma kafaya , görende muhtaç biri sanır koskoca patronmuş.
Market de mi yok
Bisküvi alsın
Hatta bir daha aç olduğunda teklif edin ofise buzdolabı alın
Aylık alışveriş yapıp koysun peynir jambon salam balık ne yeniyorsa işte orada
İçecek vs
Hem o yesin hem de yıllardır yemeğini yediği çalışanları
Bir de Cidden merak ettim dışarıda yemek olmayan yeri
Sakıncası yoksa sektörünüzü öğrenebilir miyim? Bilemedim,otelde falan mı kalıyor o sebeple mi yemeksiz, gerçi sipariş de verebilir... Giyimi nasıl, genel olarak her konuda harcamalardan mı kaçınıyor? Mesela arabası var mı?Hepimiz biliyoruzki bakmiyo kendine yemek icin hic bir sey getirmiyo. Dileniyo herkesten herzaman. Bu konuda bi patron icin biraz fazla bizden biri.
Dogru ikram edebilirdim yemek saati degildi bu arada calisiyodum. Dolabimdan cikarip verebilirdim yapmadim.
Sakıncası yoksa sektörünüzü öğrenebilir miyim? Bilemedim,otelde falan mı kalıyor o sebeple mi yemeksiz, gerçi sipariş de verebilir... Giyimi nasıl, genel olarak her konuda harcamalardan mı kaçınıyor? Mesela arabası var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?