E yaşı küçük diye de bebek değil ya. Bebekler bile kendini açlıktan öldürmez ki kaldı ki adam işyeri sahibi kocaman insan. Demek ki açlık hissetmiyor ya da yemek siparişi falan vermek istemiyor. Belki de milletten yemek otlanmayı seven bir yapısı vardır. Koca adamı niye dert ettiniz kendinize?
Bir daha ki talebinde, fazla getirmemişim siz mutfak konusunda yetersizsiniz sanırım bir gün bile getirmediniz artık bir akşam hep birlikte yemeğe gideriz sanırım deyin bakalım ne diyecekMarketing olarak geciyo burda, satis deniyo galiba?
Valla son model arabasi var super giyimi hersey tam kendine pintide davranmaz her uygun hafta sonu tatile cikan tip. sadece yemek konusunda iste herkesin yemegine ortak oluyo ve bunun profesyonel olmadiginida soyluyo kendi.
Bugun acim dedigine ragmen bisey ikram etmedigim icin. Onu degil daha cok kendi yaptigim hareketi dert ettim
Yok artık sizin patron yemeğini getirecek enayi arıyor demek kiHep biz getirecek degilizde. Her hafta biri bana biseymi getirse siralamaya gore diye espirisini bile yapti
Duygularima tercüman oldun...Adam patron ise parası var demektir, parası varsa yiyecek her daim temin edebilir. Neden aç ben anlamadım?
Selam kizlarr
Size cok sacma ama icime dert olan birsey paylasacam. Bizim iste patron hep ac gezer, yasi hepimizden kucuk ve pek kendine bakmaz. Bu yuzden bizlerin yediginden faydalanir. Utanir ama ginede yapar cunku cok ac.
Kendisi turk degil o yuzden getirdigim seyleri yer mi yemez mi diye bilemiyorum. O yuzden ona kolay kolay kendiligimden birsey ikram etmem. Isterse sorarsa veririm. Biliyorum anlatinca cok kotu gibi gozukuyorum halbuki kendime hazirlarken onada getirmek isterim profesyonel olmadigi icin yapmiyorum bunu hem yer mi yemez mi ne sever vs..
Fark ettim her zamanki gibi istemiyo kimseden bisey. Bu aksam ben ve baska bi calisan kaldik. Ac oldugunu soyledi. Dolabimda waffle vardi ama demedim var yermisin diye. Sen hep acsin dedim. Ac degilim yemek yemiyorum sadece diye cevap verdi. Su an kafama taktim resmen uzuldum neden vermedim diye. Ki biliyodur dolabimda birseyler oldugunu. Gecen hafta hep onada biseyler getirsemmi diye aklimdan gecirirken boyle birsey yapmak.. Kendime kiziyorum abartiyomuyum :)
Cok mu taktim sonucta ac bi insan ne bileyim..
Yasi kucuk ama patron iste. Ailesiyle gorusmuyo vs. Dusuncem degilde bugun acim dedigine ragmen birsey vermedigim icin kizdim kendime
Bende sizin yerinizde olsam neden teklif etmedim diye rahatsızlık duyardım.nasil aç bir insanın yanında rahatca yediniz ben yiyemem.onun görmediği biyerde yemeyi tercih ederdim
Gitsin marketten hazir sandvic alsin meyve alsin cok mu zor..
Densiz bi adam bnce.
Acim acim diye gezmesi de ayri itici.
Parasi olmaz anlarim ama olup da almiyorsa onun cimriligi onun sorunu.
Evet. Tam olarak acim demesede herkes ac oldugunu biliyo. Ve herkes yedigine bakip ne yiyosun falan diye soruyo. Gecen birine dediki bugun o isi gerceklestiremezsen yedigin sey benim olur haha yazarken guluyorum ama boyle yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?