Acaabaa ?

Melek Em19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
21
8
38
Merhabalar,

Sevgilimle önümüzde ki ay 3. yılımızı kutlayacağız. Sizce kendisine hediye almalı mıyım yoksa almamalı mıyım arafta kaldım. Düşüncelerinizi bekliyorum

Peki ne almalıyım :))

Sevgiler..

Merhabalar,

Sevgilimle önümüzde ki ay 3. yılımızı kutlayacağız. Sizce kendisine hediye almalı mıyım yoksa almamalı mıyım arafta kaldım. Düşüncelerinizi bekliyorum

Sevgiler..
daha önceleri aldıysanız, şimdide alın.

Hep kutlar hediyelesirseniz alın. Yok kutlamiyorsaniz almayın. Kendisi hediye almazsa ve bunun için kirilacagini düşünüyorsanız alın. He ben yıldönümlerine inanmıyorum o ayrı:deli:

Neden almamalı mıyım demenize takıldım ben. Daha önceki yıllarda karşılıklı hediyeleşmiyor muydunuz da böyle bir ikilemde kaldınız? İhtiyacı doğrultusunda alın bence hediyenizi. Güzel bir hediyeden ziyade ihtiyaç olan güzel hediye daha anlamlı oluyor :)
Mutluluklar dilerim :)

Hep kutlar hediyelesirseniz alın. Yok kutlamiyorsaniz almayın. Kendisi hediye almazsa ve bunun için kirilacagini düşünüyorsanız alın. He ben yıldönümlerine inanmıyorum o ayrı:deli:

Evet, kendisi alacak mı bilmiyorum daha önceleri almamıştık. Ama benim içimden geliyor :D

Eğer ben alırsam ve o almazsa kırılır, çok iyii biliyorum.

Daha önceleri alıyorsanız şimdide alın :işsiz:
o size alıyormu ? Özel günlere önem veren birisimi ? Onu belirtmemişsiniz

Daha önceleri alıyorsanız şimdide alın :işsiz:
o size alıyormu ? Özel günlere önem veren birisimi ? Onu belirtmemişsiniz

Sevgililer günü, doğum günü gibi günlerde alıyor ama hiç yıl dönümü için almamıştık :D

Hediye almasan da o gün sizin için özel bir gün

Sevdiginiz yemekleri yapip güzel bir masa hazirlayin

Gün içinde eşinize sevgi sözcükleriyle günün anlam ve önemini hatirlatin :)

Eşiniz geldigi zaman da sımsıkı sarılır ve öpersiniz oldu bitti ;)

Back
X