Acaba 3.denememde yumurta kaltem artarm?

bebetom

Teyzesinin gülü o
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
1.620
1
116
48
İçel Mersin
Arkadaslar bılenler vardır,benım yumurta sayım cok az oluyor.Ya 1 tane yada 2 tane saglıklı olusuyor.Sımdı ben aceba erken menopoza mı?gırecegım aranızda cevresınde erken menopozlu varmı?Sızce pısıkolojık olabılır mı?Ama 2 denemede de cok az yumurtam oluyor.3. yu bıraz da o yuzden denemek de korkuyorum.Yasım33 cabuk olmam gerektıgını soyluyorlar doktorlarım.35 e kadar yaptırmam gerekıyormus.Bır de yası genc olupta yumurta sayısı az olan varmı?Sıgarada ıcıyorum.Aceba ondan mı?az oluyor.:uhm:

sigara zaten menapoz yaşını 3 sene mi 5 mi 8 mi hatırlamıyorum öne çekermiş. tüp tedavisinde de çok büyük engel
dr lar ne dediler hormon değerlerin için? fsh lh ve e2? bu degerler çok önemli.

Arkadaslar tamam sıgarayı bırakıyorum kızmayın.E2 degerıme gelınce 39,69 FSH 9,98 cok kotu degıl mı?Bılıyorum ve Allah'a sıgınıyorum.Ayrıca esım de problemlı benım ısım zor uzun bır yol var onumde ama sonu yok galıba sızlerı kucaklıyorum.Inss.hepınız hamıs lıstesıne yazılırsınız.:a015:

ben 29 yaşındayım fsh 9,5 sigarayı bıraktım ilk denemem ve 4 tane yumurtam gelişti. bakıyorum sayfalara 10-15 tane yumurtası toplanan kişiler var. ilaç takviyesiyle bile 4 tane yumurta gelişebildiğine göre durum pek parlak değil sanırımbenneyaptımki

benim degerimede bi bakıp yorum yapar mısınız arkadaşlar
e2 49,57 fsh 8,4 lh 4,4
benim yumurtalarımda kalitesizdi ve azdı

benim bildiğim yaşına göre degerlerin az yuksek ama kötü değil. yani normal yoldan bile olabilir. e2 normal fsh en iyisi 6-7 arası olmalıymıs ama 10-11 altında da çok kişinin normal yoldan çocuğu oluyor. eşinin problemi de tüp de etkili oluyordur ama bence en etkilisi sigara. bu kadar zor şeyi yapıp bu kadar üzülüp hala nasıl içersin? öncelikle tek başına bırakamıyorsan bir dr ile (nikotin bantı sakızı vs veriyor dozajını da ayarlıyorlar) görüşüp hemen bırakman. göreceksin bak yumurta kaliten düzelecek. ayrıca tutunmasının da en büyük engeliymiş. bir yandan da incir kürü hayıt tohumu kürü (fsh düşütüyormuş ama gereken süre tam tarifteki gibi kullanacakmışsın) eşine de keçi boynuzu kürü yaptır. polen arı sütü vs de dene

Son düzenleme:
Arkadslar bugun doktorum ıle gorustum acele etmemı soyledı.Cunku erken menopoza gırebılırmısım.Herkese tekrar tesk.:1no2:

Arkadslar bugun doktorum ıle gorustum acele etmemı soyledı.Cunku erken menopoza gırebılırmısım.Herkese tekrar tesk.:1no2:

canım ablacım bide bitkisel denesen...
mesela ben bugün hayıt tohumu falan aldım,deniycem.....hem niye bu kadar çok üzülüyosun Allah isteyince neden olmasın(hz.ibrahim ve eşi gibi degilmi):teselli:

merhaba bebetom benimde 7 aydır fhs degim yüksek en yüksek 60 gördü sonra 37 daha sonra 16 ve gecen ay tekrar yaptırdım 9.0 çıktı dok iyi dedi hayit tohumu içtim o yüzden düştü sanmırım mayıs ayında tedaviye başlıyorum ve yumurtalarımın kalitesi artması içinde incir kürü yapıyorum.istedikten sonra herşeyin bir yolu var yeterki sen ben bunu yenecegim de bunları uygula bak göreceksin faydasını göreceksin allah yolunu acık etsin

merhaba bebetom ben 26 yasındayım 5 yumurta topladı 1 yumurta dollendı yaslada ılgısı yok bu ısın ıncır kuru dene bence deneyen arkadasların sayısı yukselmıs bende yapıcam 2
tup bebek denememden once

benim yasım 21 ama baya yumurtam olamsına regmen olgun olmuyorlar mesela 25 yumurta toplandı ve sadece 5tane olgun vardı neticede yine husranla sonuclandı

arkadasım cok sevındım sonuclarına bu hayıt kurunu nasıl yapcam anlatırmısın benımde fsh 11.6 kotumu

arkadasım sonucuna sevındım allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın hayıt kurunu nasıl yapcam benımde fsh 11.6 kotumu

selam bebeto canım ınş bu kez herşey çok guzel olacak............moralını yuksek tutu.....

canım bence moralini iyi tut.benimde ilk denememde 30 yumurtadan 26 sı boş çıkmıştı.ama ilaçlar değişince bu denememde 26 toplandı 16 sı iyi çıktı.bence hemen umuztsuz olma

ve inş canım sıgarayı bıraktın......etkısı mutlaka vardır........acaba bıtkısel destege ın yanısıra akupuntur yum gelışımıne faydalı olur mu.....ben akupuntura başladım akupunturcu normalde tıp fakultesı meznu aynu zamanda bana hıç yum olmayanların bıle akupunturla yum sayılarının arttığını soyledı ..enazından tedavıden ıkıay yada bıray once dene derım............kendıne ıyı bak canım ..dua ile........

Kızlar merhaba bende aynı dertten muzdaribim. benim e2 21 fsh 4 ancak toplanan yumurtalar hep az hep az ilk deneme 3 kalitesiz yumurta 2. deneme 2 kaliteli yumurta 3. deneme 2 kaliteli 4. deneme 4 kaliteli. Eşimdede ağır sperm sorunu olduğu için hiçbir denemede gebe kalamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…