Arkadaslar tamam sıgarayı bırakıyorum kızmayın.E2 degerıme gelınce 39,69 FSH 9,98 cok kotu degıl mı?Bılıyorum ve Allah'a sıgınıyorum.Ayrıca esım de problemlı benım ısım zor uzun bır yol var onumde ama sonu yok galıba sızlerı kucaklıyorum.Inss.hepınız hamıs lıstesıne yazılırsınız.:a015:
Arkadaslar tamam sıgarayı bırakıyorum kızmayın.E2 degerıme gelınce 39,69 FSH 9,98 cok kotu degıl mı?Bılıyorum ve Allah'a sıgınıyorum.Ayrıca esım de problemlı benım ısım zor uzun bır yol var onumde ama sonu yok galıba sızlerı kucaklıyorum.Inss.hepınız hamıs lıstesıne yazılırsınız.:a015:
Arkadslar bugun doktorum ıle gorustum acele etmemı soyledı.Cunku erken menopoza gırebılırmısım.Herkese tekrar tesk.:1no2:
merhaba bebetom ben 26 yasındayım 5 yumurta topladı 1 yumurta dollendı yaslada ılgısı yok bu ısın ıncır kuru dene bence deneyen arkadasların sayısı yukselmıs bende yapıcam 2Arkadaslar bılenler vardır,benım yumurta sayım cok az oluyor.Ya 1 tane yada 2 tane saglıklı olusuyor.Sımdı ben aceba erken menopoza mı?gırecegım aranızda cevresınde erken menopozlu varmı?Sızce pısıkolojık olabılır mı?Ama 2 denemede de cok az yumurtam oluyor.3. yu bıraz da o yuzden denemek de korkuyorum.Yasım33 cabuk olmam gerektıgını soyluyorlar doktorlarım.35 e kadar yaptırmam gerekıyormus.Bır de yası genc olupta yumurta sayısı az olan varmı?Sıgarada ıcıyorum.Aceba ondan mı?az oluyor.:uhm:
arkadasım sonucuna sevındım allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın hayıt kurunu nasıl yapcam benımde fsh 11.6 kotumumerhaba bebetom benimde 7 aydır fhs degim yüksek en yüksek 60 gördü sonra 37 daha sonra 16 ve gecen ay tekrar yaptırdım 9.0 çıktı dok iyi dedi hayit tohumu içtim o yüzden düştü sanmırım mayıs ayında tedaviye başlıyorum ve yumurtalarımın kalitesi artması içinde incir kürü yapıyorum.istedikten sonra herşeyin bir yolu var yeterki sen ben bunu yenecegim de bunları uygula bak göreceksin faydasını göreceksin allah yolunu acık etsin
benim yasım 21 ama baya yumurtam olamsına regmen olgun olmuyorlar mesela 25 yumurta toplandı ve sadece 5tane olgun vardı neticede yine husranla sonuclandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?