Acaba abartıyor muyum? Bir de siz dinleyin..

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
benim ayni mahallede arkadasim var cocukluk arkadasim ben ayni mahalleye evlendiyim icin arkadasimi herzaman eskisi gibi goruyorum arkadasim cok guzel kiz ne makyaj ne suslenmesi lazim okadar guzel bi dugune gitsek herkez ona bakiyor arkadasimda iyidir agir basli ama esimden kiskanmaya basladim sanki esim onu cok beyeniyor ben oyle hissediyorum mesela birkere esim bana....bugun munubuse cok guzel bir kiz bindi bi baktim senin arkadasinmis dedi ben cok tohaf oldum ve birsey demedim birkerede arkadasim ve baska arkadasim beni alip alis verise gitcez arada olsa benim esim ben biyere gittiyimde balkona cikar ve arkamdan bakar beni almaya geldiler ve arkadasim cok hos giyinmis ve esim balkona cikti ve arkadasimi assadan yukariya kadar suzdu ben cok tohaf oldum belki esim bana oyle bakmamistir arkadsim bi komsumuzu gorunce onunla konusmaya daldi ve esim dahale onu suzzuyordu ben birsey demedim....birkerede carsiya esimle ciktik ve arkadasimmin dikilecek pantolunu almayada gitcez ve almaya gittik satici hatirlayamadi ve ben arkadsimi tarif ettim saticida evet hatirladim hos bir bayandi dedi esimde evet hos bi bayandi ben cok sinirlendim hemen atlamasi canimi sikti o an onun gibi kucuk seyler acaba ben yanlismiy dusunuyorum gucune giden birincisi arkadsim
ikincisi cok guzel bir kiz acaba yanlismi dusunuyorum birde siz yorum yapin siz ne dusunursunuz bu durumda :uhm::uhm::uhm:

benim eşim böyle bişey yapsa hayatı zindan ederim ona.
benim yanımda başka bayanları süzmesi çok iğrenç

bazı şeylerin üst üste gelmesi sizin bu durumu böyle anlamanıza neden olmuş
ama kadınların içinde hep vardır zaten güzel giyinen birini gördüğünüz zaman
dönüp bakarsınız kim bakmaz ki biz bile bakıyorsak erkekler hayli hayli bakar
kıskançlık güdüsüdür bu herkeste vardır biraz
arkadaşınızı çevrenizden ihraç edin konuşmayım demeyeceğim ama
insanları boş yere suçlamayın ortada bir şeyler yokken
ayrıca dikkat edin erkek milleti bu napacağı belli olmaz...

çok üzücü ve kırıcı bir durum
başka diyecek bişe bulamadım mirmirmirmir

benim eşim böyle birşeye cüret bile edemez etse bile sırf beni kızdırmak için yapar. onun gözlerini oyar içine bade koyarım klava:

Bence abartmıyosunuz,bende olsam kızardım ama sizin gibi susmazdım susamazdım.
En azından terzideyken bi bozardım onu, o zaman anlardı kime ne dediğini.Ona mı kalmış benim arkadaşımın güzelliği, çirkinliği.
Siz eşinizin bir arkadaşına öyle baksanız, öyle sözler söyleseniz ne olur acaba...

.ben güzel insana bakarım valla. bu erkek olmuş,kadın olmuş hiç farketmez.. bir tabloya,bir sanat eserine nasıl bakıyorsam ,öyle bakarım. belki eşinizde bu düşüncedir.

ben kesinlikle arkadsima birsey demiyorum o farkinda bile degil arkadsima birsey dediyim yok ama esimin boyle demesi ve oyle bakmasi bana cok tohaf geldi evet ben kiskancim onun icin size soruyorum

Standart bu ne kiskanclik ya.

Mesaj Linki
Ben cok kiskanmaya basladim gittikcede cok kotu olmaya basladim esimle beraberken ve nisanli donemizde hic kiskanmazdim kizla gorsem bile heralde kim diye sormazdim kucuk bir kiskancligim olmadi evlendikten sonra cok degistim ve bu artmaya basladi carsiya ciksak gözünün icine bakiyom kime bakiyor diye bi cekici kiz gecse hemen onun gozlerine bakiyom bakiyormu diye haliyle erkek benim bile dikkatimi cekiyor onun nasil cekmesin hemen kizmaya basliyom tvde bi kiz icin guzel dese benim gucume gidiyor acaba benden guzelmiydide o kiz icin guzel dedi ogun dusunurum aslinda cogunlukla beni kizdirmak icinde yapiyor kizdigimi bildigi icin hatta gecen gun ruyamda beni aldattigini gordum kuzenimle aldatiyor ogun butun gun deli gibi gezdim alt ustu bi ruya ve ogun dudagim yara oldu dusunmekten ben neden bukadar kotu oldum hic iyi birsey degil biliyom ama elimde degil onceden arkadaslarima kizardim ama simdi ben daha kotu oldum su kikancliktan kurtulsam keske ilaci olsa
,,,,,diğer konunuzu kıskançlık üzerine açmışsınız ve bunu yazmışsınız...sizde aşırı kıskançsınız sanırım..

ben kesinlikle arkadsima birsey demiyorum o farkinda bile degil arkadsima birsey dediyim yok ama esimin boyle demesi ve oyle bakmasi bana cok tohaf geldi evet ben kiskancim onun icin size soruyorum

arkadaşım daha öncede söylediğim gibi
bizler bile güzel bir kadını gördüğümüzde dönüp bakıyorsak erkeklerde bakar
kıskançlık güdüsü beğenme ne derseniz deyin buna
eşinizde biraz dikkatlice bakmış bunda abartılacak bir şey yok
evet insan sevdiğini kıskanır kimseye bakmasın ister ama
ufak bir bakıştanda çok zarar gelmez yanii
siz eşinize bundan rahatsız olduğunuzu güzel bir dille anlatırsanız
eşiniz anlayacaktır hatta hoşuna bile gider eşim beni kıskanıyormuş gibisinden
olayı lehinize çevirebilirsiniz bu sorunda ortadan kalkar böylelikle a.sa.s

Seni korkutmak istemem bu olay benim de başıma gelebilir elbette..
Bence dikkatli ol ve eşini gözlemle....
Benim eşim aynı olayı yapsa hiç iyi niyetli yaklaşmam ona...

evet kiskancim ondan esime birsey demedim ve sustum kiskanc oldugum icin size sorayim dedim acaba abartiyommu diye aba kabul etmeyen arkadaslarda var

aslinda esinin yaptigi hos birsey degil sende farkettim sesimi cikarmadim diyorsun yine ona baktigini farkettiginde yada ortami oldugunda direk esine agzinin suyunu topla kendine gel veya hayirdir ne is vs tarzinda birseyler soyle ve o gun uzun sure konusma tavrini koy ya kendini toparliyacak yada hareketlerine devam edecek ama sen ses cikarmayip tavir koymazsan bu hareketleri seni yikar ustelik haberi bile olmayan arkadasina dusman olursun

aslinda cogunlukla beni kizdirmak icinde yapiyor kizdigimi bildigi icin.
olay bu. sizi kızdırmak için de yapıyor olabilir...

Eşin arkadaşına nasıl peki?
Eğer sadece senin yanında söyleyip,
arkadaşına belli etmiyorsa seni kızdırmak için olabilir?
Ama arkadaşına farklı ve ilgili davranıyorsa
o zaman yanlış bişeyler düşünülebilir.
Anladığım kadarıyla sadece sizin yanınızda söylüyor
.

bunu gecen gun esimle konustum yani rahatsiz oldugumu soyledim oda baktigimin farkinda bile degilim dedi ama baksada saten bi erkek soylemezki yani tatmin olmadim:çok üzgünüm:

arkadaşım eğer bunları seni kskandırmak için yaptığını düşünüyorsan sende o zaman oyunu kuralına göre oyna ve kendinden emin davran.
ama ben ne olursa olsun eşimin beni başka kadınları süzerek kıskandırmasını kabullenemem.
başka kıskandırma yolu kalmamışmı

arkadasim farkli davranmiyor allah var ahkini yiyemem tek benim yanimda soyluyor sanmiyorumki beni kizdirmak icin soylesin soylese yabanci bir kiz icinder yani arkadaslarimin icin demez kizdirmak icin yaptiginda anliyorum kisr kisir guluyor ozaman

beni kiskandirmak icin oldugunu sanmiyorum dediyim gibi beni kiskandirmak icin yapiyor ama gulmesinden ve bana bakmasindan anliyom arkadasim icin dediyinde cok ciddi diyor

bence çok belli etme kıskandığını
sende bir o kadar şık ve bakımlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…