• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba aldatıyormu :( :( Nasıl anlıcam :(

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Selam kızlar; canım çok sıkkın:18: kısaca olayı anlatayim: Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var biz evlencektik aileler felan tanıştı sonra bir şeyler oldu ayrıldık 3 ay ayrı kaldık sonra tekrar beni aradı bende geri döndüm tamam dedim çok seviyorum napim ama ayrılışımızın nedeni tamamen 2 mizden kaynaklıydı neyse gel gelelim asıl olaya biz barıştıktan sonra iş yerinde beni arayan adam aramamaya başladı arada sırada arıyor, bazen ben arasam açmıyor geç dönüyor bana çalıştığı şirkette hep kızlar var:( önceleri bana güzel sözler söylemeyen adam sürekli güzel şeyler söylüyor sonra geceleri yatmadan saatlerce konuşturduk son zamanlarda sen erkenden uyu diyor gece bir bakıyorum watshap datakılmış beyfendi soruyorum naptın diye hiç açık kalmış diyor; nedenini bilmiyorum ama ben sanki aldatıyormuş gibi hissediyorum:ssz:

Selam kızlar; canım çok sıkkın:18: kısaca olayı anlatayim: Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var biz evlencektik aileler felan tanıştı sonra bir şeyler oldu ayrıldık 3 ay ayrı kaldık sonra tekrar beni aradı bende geri döndüm tamam dedim çok seviyorum napim ama ayrılışımızın nedeni tamamen 2 mizden kaynaklıydı neyse gel gelelim asıl olaya biz barıştıktan sonra iş yerinde beni arayan adam aramamaya başladı arada sırada arıyor, bazen ben arasam açmıyor geç dönüyor bana çalıştığı şirkette hep kızlar var:( önceleri bana güzel sözler söylemeyen adam sürekli güzel şeyler söylüyor sonra geceleri yatmadan saatlerce konuşturduk son zamanlarda sen erkenden uyu diyor gece bir bakıyorum watshap datakılmış beyfendi soruyorum naptın diye hiç açık kalmış diyor; nedenini bilmiyorum ama ben sanki aldatıyormuş gibi hissediyorum:ssz:

Bu elinizdeki verilerle aldatıyor diyemeyiz, aldatmıyor da diyemeyiz ama bildiğim tek şey; kadın ne hissediyorsa doğrudur :ssz:

Belki yoğun oluyordur ondan telefonla pek ilgilenemiyordur, whatsapp için de eğer her gün açık kalmış diyorsa mutlaka yalandır ama arada bi olduysa doğru söylüyor olabilir, bence takibe al hissettirmeden içinin rahat olması için :ssz:

madem şüphen var biraz daha takipte ol...
ama sürekli bunu düşünpte kendini huzursuz etmene gerek yok..
bişey varsa çıkar zaten...

3 ay ayrı kaldık diyorsunuz birbirini seven iki insan o kadar süre ayrı kalamaz kalıyorsa zaten o ilişkide eksik bir şeyler vardır. Bence siz sevgiliniz yerine ilişkinizi incelemeye alın.

Sekr , araya zaman girmiş, illa bir soğukluk olmuştur.Zamanla eski haline döner.Bir de ayrılığınızın sebebi de önemli bu soğukluk mevzuunda.

o kadın benim gibi manyaksa doğru şeyler hissetmeyebilir :27: o yüzden hemen alevlenmesin de, adam belki soğumuştur ne biliyim 3 ayda ben olsam unuturum ayrılıktan sonraki ilk zamanlar önemlidir alışırsan gider öyle.

Aldatmıyorsa dahi,biraz soğumuş olabilir ayrılık sonrası..
Ayrılık sonrası ilişkiler eskisi gibi olmaz derler ya..

Bunun için en iyi yöntem sen aynısını yapınca seni nasıl suçluyor ona bakmak.
Kısaca sende arama gece geç yat ondan sonra whatsappta ol ve sabah onun görmesini sağla.
Sorduğunda açık kalmıştır canım bende de bilmiyorum de umursamaz şekilde.
Bir süre sonra seni ilgisizle suçlarsa kendisi de ilgisini kaybetmiştir bu dönemde yok aldatmayla suçlarsa kendisi de aynı haltı yemiştir.
Biraz sıkıntılı bir süreç ama insan kendi gibi bilirmiş karşısındakini. Öğrenmen için bir yol sadece.

Back
X