• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba aldatlyor muyum?

Üçüncü kişi olarak bakınca bu durum apaçık aldatma. Bence tabi. Çünki eşinin söylediği bahaneler öyle komik ki. Ama bunu biz görebiliyoruz tabi. Tarafsız baktıgımız için. Aldatmayı kabullenemem diyorsun fakat bunu kabulleniyorsun ve buda sevginden dolayı oluyor. Tavsiyem hiçbirşeyin üstünü kapatmayın. Akıllanacaksa erkenden akıllansın bitecekse erkenden bitsin. Sizde onu şüphelendirmek yerine (çocukça geliyor bana bu) oturun düzgünce konuşun. Ama inanmak istediğinize değil, doğruya inanın derim. Konuşmak konuşmak konuşmak. Sevgiyle kal...

illa başka bir kanıt gerekmiyor,herşey ortada bence... 16 yaşındaki bir kızı önemsemese ismini erkek ismi olarak kaydetmez,herşey ortada olur,seni görünce telefonu kapatmaz ve başka bir hat almaz bunun için...
valla bazı insanları anlayamıyorum ben,hala burda bunu sorgulamanızı anlayamıyorum.eşiniz sizi aldatıyor,bu çok açık.illa o kızla duygusal bişeyler yaşaması gerekmez,derdini bile paylaşıyorsa ve bunu sizden gizliyorsa bu bir aldatmadır... kanıt arayacağınıza,yapacağınızı yapın bence!

bence aldatılıyorsun canım
sen 16 yaşında biriyle chatleşmesine nasıl izin veriyorsun
16 yı geçtim,evli bi adamın ne işi olur chatle çutla yaa
arkadaşıyla eşiyle dostuyla chatleşir ama
senin tanımadığın biriyle chatleşmesine izin vermeniz ilginç geldi bana
elinizde yeterinde delil var bence
-bir hat
-gece telefon görüşmesi-
- telefona gelen msj
daha ne olsun ki
allah kolaylık versin

der benım nişanlım bende 13 yaş büyük ben diyorum bunun yaşla alakası yok ki...belkide masumca konusuyorlardır..günahını alma hemen..bekle bakalım ne olucak

Işte aldatılan bir kadın daha....
Ardı arkası gelmiyor ne acı...
Tüm bayanlara tek tavsiyem eşlerinize böcüklü telefon hediye edin. Herşey elinizin altında olsun.
Allah hepimize sabır versin.

canim bu kadar iyi niyetli olma...daha bide sorma kendine veya bize acaba mi diyee... basbayagi aldatiyor ruhen... bedenen bilmiyoruz... bencede birsey hissettirmeden sanki olayi unutmus gibi yap... kanitlari toplayana kadar.... sonra gercektende onun yüzüne vurup cek git....

Benim eşim gece yarısı gizlice telefonla konuşacak ve ben o telefonu boğazına sokmayacağım. Yok öyle şey, kimse aptal değil, ha belki aldatmıyordur ama gizli bişeyler çeiviryor belliki, bu arada tavsiyem 16 yaşında demeyin bazıları bizlerden çok daha cesur oluyor... Malum akılları havada, onların bu aklı havadanlığını kullananerkeklere kızıyorum asıl.

Acabası kalmamış artık. Yaptıkları hiç normal değil.
16 yaşında da olsa genç kızdır ve evli erkekle gizli konuşacak bir konusu olamaz.
Bu kızın ailesi kimi kimsesi yok mu neden eşinle konuşma ihtiyacı duyuyor anlamadım.
Belki de kamufledir başkasıyla da konuşup biliyorsun diye onunla konuşuyor gibi de yapabilir.
Başta görüşme izni vermekle de hata yapmışsın.
Sanki yolunu açmışsın onun istediği gibi.

ben şu telefon işini yutmadım. sanki sonradan zoraki uydurulmuş birşey gibi..
şu abla abi işine zaten ne denir ki. ateş-barut

Canım senin kocan o..
biz bu şekilde saglıklı yorumlar yapamayabiliriz
en doğrusunu sen anlarsın,sen bilirsin
umarım hersey yolundadır

eşinin canı sıkılıyor heralde,boş işler bu işler,çoluk çocuk işleri. derdını dınlıyormuş falan felen. belli ki kurtlanmış senin eşin. ıyetı bozmuş sana yakalanınca paniklemiş. valla dikkat et arkadaşım bak çocuk yapmayı düşünüyorsunuz, bu adama güvenip çocuk yapma fıkrını bir daha düşün derim. aldatmanın bir bedeli vardır ve genelde bu bedeli çocuklar ağır ödüyor,ikinizde acımam o bebeğe acırım.

ne kadar saygısızca bi tutumu var eşinin..bilmiyorum seni üzmek istemem ama bu anlattıklarından aldatılamış olabilceğin düşüncesine kapıldım ben.inş.yanılma payı vardır...

Back
X