• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba aldatlyor muyum?

bir sürü dinleme program, casus kamera, vs s var..

işiniz var, kredi kartınızda varsa taksit seçeneğide çok..

bunlardan size uygun olanını seçin..

misal veriyorum.. siz sekretrsiniz sanırım.. akşama kadar evde değilsiniz..kesin gn içerisinde tel konuşması yaparlar.. orta sehba çiçekliği alırsınız. sadece ses kaydı yapan, olmadı kalem alırsınız vs vs

çok çeşitleri var..

en iyi böyle kanıt elde edersiniz..

ayrıca şimdi ki 16 lık genç kızlar 20, 25 gösterebiliyor.. yaşlarından daha çabuk olgunlaşıp( fiziken) gelişiyorlar..yaşça büyk bir erkeğin en kolay kandırabileceği yaş gurubu..

eğer bi haltlar karıştırıyo olmasa etekleri tutuşur öyle değil böyle diye
açıklamalar yapar gerekirse kızı arar seni konuştururdu
şimdinin 16 yaşındaki kızlarının maşşallahı var
büyük ihtimalle aralarında bi ilişki var ama sanal ama gerçek
herhalde kalkıpta kızı evlat edinmiş hali yok
bence en başından kim bu kız ne alakan var onula diye sorguya cekecektin
biraz rahat davranıp yüz vermişsin
hepimiz kocalarımıza güveniriz ama tetikte olmayıda ihmal etmeyiz
bence cek resti ya olup bitenleri açık açık anlatırsın yada hayatının geri kalanını
o kıza gecirirsin de esip gürleme seni kaybetme korkusu yaşat

canım bence sakince oturun vede sağlıklı birşekilde konuşun ama herhangi bir şey varsada evet var demez sanırım ama konuşmak en iyi çözüm gibi geliyor bana sakin olmaya çalış kızmakta haklısın bende olsam kızardım üstelik kavga çıkartırdım
ama böyle durumlarda sakinliğini koruyup sağlıklı birşekilde düşünmek eniyi şey gibi sanki

Böyle tipler o kadar çok ki ne diyeceğimi bilemiorum.O kızla arkadaşça bir ilişkisi yok die düşünüorum ben.Arkadaşımın başına böyle bişey gelmişti,konuştuğu çocuk evli çıkmıştı.Bunu da adamın karısı arkadaşımı arayınca öğrenmiştik.Ne yalanlar söylemişti bizim kıza o pislik.Bi de arkadaşım arayıp evliymişsin karın aradı diince kardeşlerim sana şaka yapmıştır die yalan söyledi meğer kimsenin bizim kızın varlığından haberi bile yokmuş.TC numarasını sordu,netten bakcam dedi o aptal da bunun üzerine itiraf etti.Belki kocanın netten konuştuğu kızın senden haberi yoktur büyük ihtimalle.Hatta çocuğunuz varsa onun ismini kendi ismi gibi eklemiştir ismine belki,öyle tanıtmıştır kıza kendini.Yani seni anlıorum ben.insan yapmaz benim kocam die düşünüo ama o kadar adi insanlar var ki...Allah herkesi kendisi gibi biriyle karşılaştırsın.Sadakati bilene sadakati bilen denk gelsin inşallah.oofffffffff offf

bu arada kadın boşanma davası açacaktı ama ayrılmadılar sanırım.Bekara karı boşamak kolay.Allah kolaylıklar versin.Yardımcın olsun inşallah.

:kızgın::kızgın::kızgın:Kusura bakma canım ama bi pislik çevirdiği kesin.Kim olursa olsun gizli görüşmeler, hat almalar, olmadık saatlerde konuşmalar kabul edilebilecek şeyler değil.Ne diyim.Allah yardımcın olsun.Ama bu yapılanları yanına bırakma derim ben.Ne kadar kabul edersen fazlasıyla sana geri döner herşey.:olmaz:

ben de yazan arkadaşlara katılıyorum

gizliden gizliye takip et eşine belli etme

eğer ispatladığında ayrılacaksan delilleri topla

yani şu durumda aldatılıyor musun bilemeyiz ama bu gizlilik pek hayra alamet değil

canım üzülmeni istemem kusura bakma ama var bu işte bir iş bikere ne alaka ki git tanıştığın birinin numarasını msn sini al zaten burdan belli ne gerek varki sonuçta hayır erkek olur tamam dersin ama ne alaka....
ayrıca hanımlar yaş falan diyosunuz da bence çok küçük değil kızın yaşı normal
bide şuda var bence kız evli olduğunu bile biliyodur evli erkekler daha cazip geliyomuş bazı yollu olan şahıslara .....
üstüne git bu konunun bikere msn tel nosu almaktan vermekten kaybediyo eşin dikkatli ol canım

bence kız bilmio o kadar adi ki bu erkekler.Benim arkadaşım öğrenir öğrenmez numarasını değiştirdi.Ne yalanlar söylmeşti kıza.Elbet açık vermiştir bizimkine de ama konduramadı demek.

Sevgili gelincik arkadasim, esin su anda bedenen aldatmasa bile ruhen aldatiyo. Esinin ne isi var 16 yasinda kizla anlamadim. Niye onla netten muhabbet etme geregi duyuyor? Bence bu isi kapatma , ustune git akıılı uslu kavga etmeden konusun, hakikaten teknoloji iyi de ne çok yuva yıkıyor Allah (c.c.) korusun

Aldatma dediğin nedir senin canım?Başlıkta sormuşsunya...yatakta yakalamak falanmı...
Bu türden şeyler aldatmaya girmiyormu?
Ben şahsen eşimin internette tanıştığı bi genç kızla yazıştığını görücem tel.le haberleştiklerine şahit olucam bir sn ye düşünmezdim...İçimden acaba aldatıyomu aldatmıyomu diye geçirmezdim bile ...
Ne amacı varmışta konuşuyomuşş yaaaa 27 yaşında bi adam 16 yaşında bi genç kızla :oklava:

Allah kolaylık versin.haklısın dikkat etmek lazım.Ama her zaman yalan söyleyen en çok hatalı olandır.Ne bileyim zor işler insanın evlenesi gelmio valla.Aşık olsan bi türlü olmasan bi türlü...

eger elinde kanit olmadan ses cikarirsan inkar eder senaryo yazdigini soyler..
sen kavga cikardikca inat yapar..
sakin ve sabirli ol..ama sessizce takip et..
kanitini buluncadaa oylece birakkk ortadaaa git birkac gun annene o dusunsun dursun bakalim...

bildigini soylersen bence gideceksinn..gitmezsen hayatindan daha rahat davranir..
gitmeye niyetin yoksada susacaksin alttan acisini cikartacaksin..

valla cnm birde evden alışverişe gıdıyom bıraz gec gelırım fılan dıe cık bekle napcak dışarı cıkarmı brıyle buluurmu.16 yaşında kızla kounşunca nolcak sıen admaa bunlarda cok yanlış gelmez.ben sadce nette oldugunu düşünmüyorum.

Back
X