• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba aldatlyor muyum?

arkadaşım üzgünüm ama daha ne olsun anlaman için diyeceğim kusura bakma. hem neden ses çıkartmıyorsun akraba değil kardeş değil ne konuşuyor eşin elin kızıyla? hat neden alıyor? neden öfkelenip evden gidiyor? bunların hiçte mantıklı bir açıklaması olduğunu sanmıyorum. mesajda "canım, abim neti kapattı kendine iyi bak yarın görüşürüz" gibime geldi. ee bu mesajda normal değil. arkadaşım eşinle konuş acabası kalmamış bu işin.

arkadaşım üzgünüm ama daha ne olsun anlaman için diyeceğim kusura bakma. hem neden ses çıkartmıyorsun akraba değil kardeş değil ne konuşuyor eşin elin kızıyla? hat neden alıyor? neden öfkelenip evden gidiyor? bunların hiçte mantıklı bir açıklaması olduğunu sanmıyorum. mesajda "canım, abim neti kapattı kendine iyi bak yarın görüşürüz" gibime geldi. ee bu mesajda normal değil. arkadaşım eşinle konuş acabası kalmamış bu işin.

arkadaşa katılıyorum canım diye eşinize hitab etmiş eşinizle ciddi ciddi görüşüp olayı aydınlatmasını isteyin. Artık zaman öyle bir zamanki küçük büyük dinlemiyor.

Ne kadar kötü düşünmek istemesemde , olaylar hiç normal değil .Zaten doğru dürüst bir açıklama da getirememiş .16 yaş çok da küçük bir yaş değil .Ayrı bir hat alması, gizli telefon konuşmaları hiç hoş değil.Kesin birşeyler gizliyor.Suçlu değilse ispat etsin kendini kanıtlasın.

bende senin gibi düsünüyorum ama tutturdu aynı yataktamı yakaladın diyor bide aynı yatakta yakalasaydım diyorum azıma geleni sayıyorum aynı yatakta yakalarsan konus diyor evden cekip gidio konusamıyoruz dogru dürüst kacıyor devamlı

bu adam beni sinir etdi tam pişkinn :oklava:

eşinin tutumu aldatıyormuş hissi veriyor insana. gece gece ne diye konuşur bir insan sonrada seni gördüğünde kapatmış tlf... bence keşke ilk başlardan izin vermeseydin o kızla konuşmasına... sen belliki çok iyiniyetli davranmışsın kızın yaşı küçük abi kardeş ilişkisidir demişsin ama.... onlar çoktan kervana yükü yüklemiş gibi geldi bana...

cnm abim neti cekti k.b yarın grss iyi geceler hiçte normal bir mesaj değil.
Nette konuşuyorlarmış ve kızın abisi neti çekmiş net eşinizin yüzüne kapanmış kızda bunun üzerine mesaj atmış.
Ortada sizden habersiz alınmış bir hat var.
Uzaktan konuşması kolay ama bence çok dikkatli olun.

arkadaslar bugun icim biraz daha rahat esimle konustuk dedigim 16 yasındaki kızla arasında abi kardes muhabbeti varmıs öyle sölüyor ama ben hala cnm muhabbetine tkıldım onların konusmalarını okudum ve herhangibi bisey yok kız esimden sevgilisi hakkında öneriler alıyordu konusma gecmisleri fazla yok tlf muhabbeti ise bana anlattıgı erkek arkadasının ona ricas isimis arkadası yeni tanıstıgı bir kızı sınamak istiyormus acaba baskasıyla konusuyormu die ama tabi ben bu konuyada cok kızdım ters giden biseyler var cünkü onada cok kızdım sanamı kaldı örcmeyi denemek die hattı konturol ettm dedigi arkadasının hat suan yine limonide olsak en azından davranısları deisti ama benim kafamda soru isareti var ve daha temkinli davranıyorum beni aldattı diyemem ama yeltenmek gibi bisey sayılır bu benim icin durumun artık ciddiyetinin farkına vardı anlattı herseyi ama ben yinede temkinliyim iliskimize güvenimize bi sans verdik böyle biseyi bidaha yapıcagını sanmıyorum ama en azından benim bundan sonra gözüm daha acık olucak bana desteginiz icin cok tesekkür ederim

16 yaş hiç de küçük bir yaş değil.. o yaşlarda kızları görüp duyuyoruz değil mi.. hiç hoş şeyler olmuyor. nasıl izin verdiniz onların dostluğuna nette görüşmelerine anlamıyorum.
gözünüzü eşinizden ayırmayın bence şuan kaymamış olsa bile kayabilir. size bu durumda şak diye agresiflik gösteriyor ve bir süre sonra yalanını bulunca açıklama yapıyorsa bana pek güvenilir gelmedi..

valla arkadaslar ben esimi pc den kaldıramıyorum cok fena bi sekilde kaptırdı kendisini bende onun icine öyle bi süphe sardımki suan pesimden ayrılmıyor ondan sogudugumu ve sanki onun yaptıgı gibi msn sifrelerimi deistirdim tlf yanımdan ayırmıyorum ayr odada nete giriyorum simdi o bir süpeye düstü benden sogudu die acaba baskasıylamı konusuyor die aynı benim oldugum gibi ee acı cekme sırası onda bu sekilde yaptıgının yanlıs biey oldugunu anlasın bidaha bana aynısını yapmasın o geldiginde netteki sayfaların birini kapatmam yetiyor cıldırması icin nie kapattın neydi o sayfa bilmem dogrumu yapıyorum ama icimden böyle yapmak geliyor

bundan sonra cok daha dikkatli ol.belli olmaz isini garantiye al.
ne gerek var evliligini riske atmaya..
surundur esini..
anlasin hatasini iyice..kesinlikle anlayisli olma..
ins bunda sonra akillanir sacma sapan seyler yapmaz..

iki gün önce "gidersen git" diyen adam... bilmiom bilmiom..

Tüm yazılanları başından beri okudum..bence pek hoş bir durum değil..kızla konuşman neyi değiştirirki..mesela ben evli bir erkekle bile bile beraberim diyelimki..adam geldi ya eşim şüphelenyor ortaya çıkacak galiba dese anlatsa derdini bende oyunu kuralına göre oynarım..hemen böle şeylere inanma..yani hemen yumuşama..yoksa ohoooo eşimi ymuşatmak kolaymış diye düşünür.önünü alamazsın..bide odalara gidip onu aldatıyormuş şüphesi vermeni anlamadım..sen böyle yaparak haklılığını haksız duruma düşürüyorsun..şüphesi artsa gelip çatsa sen niye odaya çekilip nete giriyosun niye cep telefonunu yanından ayırmıyosun dese ne diceksin..yoksa beni aldatıyomusun dese sana.ne dersin..yok öyle bişey saçmalama.ıspatlasana dersin..oda ee kızım sen ıspatladınmı benimkini demezmi..karım beni aldatıyor galiba şüphesini vermektense ...ya karım bunları haketmedi dedirtmek daha iyi değilmi...

Ya bu erkekler anlasma mi yapmis hepsi tek bir agiz gibi , benim deyil arkadasimin teli, arkadasimin mail i,kafamçokkarıştı arkadasimin arabasi, arkadasimin evi, arkadasimin pantolonu-tatlicadiarzu-
az bucuk yaratici olsalar bari:delphin:

aslında sen neyin ne olduğundan eminsin,birisi seni rahatlatacak bişey yazar belki diye bekliyorsun belki ama yok boşuna bu bekleyiş
senin yaşadığın düpedüz sanal ihanet..
bazı arkadaşlar casus bilgisayar yükle demiş,bencede deneyebilirsin eşin ne kadar pc den anlarsa anlasın bulamaz senin bildiğin kısayol tuşlarına birlikte basarak ortaya çkar kolay ve basir olan ebevy kontrolünü öneririm sana,amaaa sen kaldırabilecekmisin bunları okumayı...
şimdilik bildiğin sadece başkasıyla görüştüğü ama o programı kullanırsan karşına korktuklarının kanıtları çıkacak ve sen kendine şimdi yaptığın gibi acaba olmayabilirmi sorusunu bir daha soramayacaksın....
bir bahanen kalmıyacak ve bu ister istemez eşine tepkiye dönüşecek,oda artık bildiğini bilecek...
işte ozaman ya kalacaksın yada gideceksin.önce buna hazırmısın kendine onu sor,gerçek her neyse yüzleşmeye,onsuz yaşamaya yada evliliğin böyle bir yara alıpta yeniden kaldığı yerden devam etmesine,bu yara asla ıĞLEŞMEYECEK......

canim benim gercekten cok uzuldumne desem bos en dogru karari sen verceksin ama esinin sana olan tutumundan yanlis yolda ilerledigini goruyorum vve tutumu kendini ele verio iyice dusun tasin kendin karar ver canimm ama sakin icine atma ve goz ardi etme derim

Evlenince ilk iş arkadaşların hepsini toplayıp üzerlerine benzin dökmek gerek sonra da küllerini denize savuracaksın kötükedihüso Anam ne biçim arkadaş bunlar ne kadar konu okuyorum kocasını basan yok ben değildim arkadaşımın şeysiydi diyor ne iş anlamadım ben :uhm: Şunu derim kesinlikle bir bayan pc kullanmayı hackerlık yapmayı vs bilecek yoksa bu herifleri zaptedemiyoruz :oklava: Korksunlar bizden kadının fendi olayı işte :delphin:

Back
X