arkadaşlar lütfen yardım edin yorumlarınıza cok ihtiyacım var 3 gün önce gece yataktan kalktım ve esim oturma odasında tlf görüsmesi yapıyordu beni gördü kapattı hbende anlamamazlıga vurdum ertesi gün ceplerini karıstırdım ve bi hat buldum sifresi yoktu hatta girdim ama hic bir kayıt yoktu esim kalkınca nunla konusmay denedim bi acıklama istedim ben kimseyle konusmadım dedi vpeki hat neden aldın die sordum esim ben hat almadım ark hat dedi neden ark hat aldın die sordum isim var dedi ne isin var dedim herseyi sana sölemek zorunda deilim dedi ve baya bi tartısma yasadık ben seni aldatmıyorum elinde delil yok diyor bi hat icin beni suclayamazsın gii acıklamalar yapıyor dünde cep tlf bi msj geldi cnm abim ceti cekti k.b yarın grss iyi geceler bunu sordum ya o kücük bi kız neten konusuyoruz ben bi kac kez görmüstüm konustuklarını ama kız daha 16 yasında die sesimi cıkartmadım ya kafam cok karısık insan kendinden 10 yas büyük bir erkege cnm dermi? aksam üzeri oturma odasındaydım kalktım salona gittim balkonun camını örtücektim baktım balkonda yine tlf elnde dedim ver tlf bana vermedi kavga cıkartıp evden gitti yarım saat sonra geri geldi ark lar kafam cok karısık yorumlarınıza cok ihtiyacım var lütfen görüslerinizi yazin
:sinifsinif::sinifsinif:
:sinifsinif:

:sinifsinif: