- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Gelmez....
Gelinliğin resmini atınca "banane kızım manyak mısın?" demediğine göre bence ümit var. Gelebilir. :)Iyi aksamlar hanimlar.
Actigim konulari okuduysaniz, pazar evleniyorum. Ve babamla calkantili bir iliskimiz var. Bu konu oncekilerle baglantili, o yuzden cevap verebilmeniz icin babamla ilgili konuyu okumaniz lazim.
Evet konum babam dugunume gelir mi?
Gecen hafta sonu gelinligimi teslim aldim, dikim bitmisti. Babama resmini attim whatsapptan, "cok guzelmis..." dedi, gelecek misin dedim, okudu ama yazmadi. Ablamin dugunune gelmemisti ama onunla senelerdir konusmuyorlar.
Bizim birazda olsa muhabbetimiz oldugu icin bir yanim gelir diyor, bir yanim daha damadini bile tanimiyor, ailemin icine girecek, hangi yuzle gelecek ki diyor.
Bilemiyorum hala ona karsi olan nefret duygum sonsuz ama bir tarafimda aciyor iste. Ilerde fotograflara baktigimda eksiklik hisseder miyim acaba diye dusunuyorum.
Cok sukur, bugune dek hic hissetmedim, Allah hissettirmesin tabii ama..
Amaaan bilemiyorum iste, siz anladiniz anlatmak istedigimi.
Haha, tesekkur ediyorum :)Gelinliğin resmini atınca "banane kızım manyak mısın?" demediğine göre bence ümit var. Gelebilir. :)
Aslinda babami taniyorum, o yuzden cevap vermemesinin sebebi aslinda kizim hangi yuzle geleyim ki, daha ben bile karar veremedim diyememesidirCevap vermedigine göre gelmez bence...
Gelmez.
Sen "büyüklüğünü" yapıp davet etmişsin. Gerisi ona kalmış. Ha bu durumda ben olsaydım ve dügünüme gelmeseydi tüm ilişkimi keserdim.
Büyüklerin de dedigi gibi "düğünlerde ve ölümlerde" küslük dargınlık olmaz.
bende aynısını düşündüm :)) benimle aynı fikirde birini görmek güzelGeldiğinde eski acı hatıralarınızı anımsatmayacaksa umarım gelir fakat en mutlu gününüzde mutsuz olacaksanız umarım gelmez : p
Bir insan babasının düğününe gelmesinden nasıl şüphe eder diye merak edip eski konunu okudum.Haha, tesekkur ediyorum :)
Aslinda babami taniyorum, o yuzden cevap vermemesinin sebebi aslinda kizim hangi yuzle geleyim ki, daha ben bile karar veremedim diyememesidir
Iyi aksamlar hanimlar.
Actigim konulari okuduysaniz, pazar evleniyorum. Ve babamla calkantili bir iliskimiz var. Bu konu oncekilerle baglantili, o yuzden cevap verebilmeniz icin babamla ilgili konuyu okumaniz lazim.
Gecen hafta sonu gelinligimi teslim aldim, dikim bitmisti. Babama resmini attim whatsapptan, "cok guzelmis..." dedi, gelecek misin dedim, okudu ama yazmadi. Aslinda babami taniyorum, o yuzden cevap vermemesinin sebebi aslinda kizim hangi yuzle geleyim ki, daha ben bile karar veremedim diyememesidir. Ablamin dugunune gelmemisti ama onunla senelerdir konusmuyorlar.
Bizim birazda olsa muhabbetimiz oldugu icin bir yanim gelir diyor, bir yanim daha damadini bile tanimiyor, ailemin icine girecek, hangi yuzle gelecek ki diyor.
Bilemiyorum hala ona karsi olan nefret duygum sonsuz ama bir tarafimda aciyor iste. Ilerde fotograflara baktigimda eksiklik hisseder miyim acaba diye dusunuyorum.
bende aynısını düşündüm :)) benimle aynı fikirde birini görmek güzel
Bir insan babasının düğününe gelmesinden nasıl şüphe eder diye merak edip eski konunu okudum.
Ve şok oldum.
Tek diyeceğim. Ben olsam düğünüme çağırmazdım. Net.
Gelirse gelir gelmezse gelmez. Sen sakın tadını kaçırma. 1 kez olacak düğünün
Konularini bilmiyorum ama belki anne tarafindan olan kisilerle karsilasmak sikinti yaratacaksa gelmeyebilir.yani belki de senin o gun yaninda olmayi ister ama bu yuzden gelmesi uygun olmayacaktir belki.
Sen gel demezsen gelmez
Bundan daha önemlisi şu bence
Sen gelmesini istiyormusun gerçekten ?
Eğer istiyorsan ara yanımda olmanı istiyorum de o zaman gelir
Gelmeyecektir o zaman yüzü yok zaten sendende bulamazsa hiç cesaret edemezAyyy, bilmiyorum kizlar yaa, ben arayip gel demem, zaten sordum ama bilmiyorum. Gorucez artik
sen çağırmışssın cnm gelmezse kendi ayıbı üzülmeIyi aksamlar hanimlar.
Gecen hafta sonu gelinligimi teslim aldim, dikim bitmisti. Babama resmini attim whatsapptan, "cok guzelmis..." dedi, gelecek misin dedim, okudu ama yazmadi. Aslinda babami taniyorum, o yuzden cevap vermemesinin sebebi aslinda kizim hangi yuzle geleyim ki, daha ben bile karar veremedim diyememesidir. Ablamin dugunune gelmemisti ama onunla senelerdir konusmuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?