Acaba babam dugunume gelir mi?

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Iyi aksamlar hanimlar.
Actigim konulari okuduysaniz, pazar evleniyorum. Ve babamla calkantili bir iliskimiz var. Bu konu oncekilerle baglantili, o yuzden cevap verebilmeniz icin babamla ilgili konuyu okumaniz lazim.

Evet konum babam dugunume gelir mi?
Gecen hafta sonu gelinligimi teslim aldim, dikim bitmisti. Babama resmini attim whatsapptan, "cok guzelmis..." dedi, gelecek misin dedim, okudu ama yazmadi. Aslinda babami taniyorum, o yuzden cevap vermemesinin sebebi aslinda kizim hangi yuzle geleyim ki, daha ben bile karar veremedim diyememesidir. Ablamin dugunune gelmemisti ama onunla senelerdir konusmuyorlar.
Bizim birazda olsa muhabbetimiz oldugu icin bir yanim gelir diyor, bir yanim daha damadini bile tanimiyor, ailemin icine girecek, hangi yuzle gelecek ki diyor.
Bilemiyorum hala ona karsi olan nefret duygum sonsuz ama bir tarafimda aciyor iste. Ilerde fotograflara baktigimda eksiklik hisseder miyim acaba diye dusunuyorum.

Cok sukur, bugune dek hic hissetmedim, Allah hissettirmesin tabii ama..
Amaaan bilemiyorum iste, siz anladiniz anlatmak istedigimi.

Son düzenleme:
Gelinliğin resmini atınca "banane kızım manyak mısın?" demediğine göre bence ümit var. Gelebilir. :)

Gelinliğin resmini atınca "banane kızım manyak mısın?" demediğine göre bence ümit var. Gelebilir. :)
Haha, tesekkur ediyorum :)
Cevap vermedigine göre gelmez bence...
Aslinda babami taniyorum, o yuzden cevap vermemesinin sebebi aslinda kizim hangi yuzle geleyim ki, daha ben bile karar veremedim diyememesidir

Gelmez.
Sen "büyüklüğünü" yapıp davet etmişsin. Gerisi ona kalmış. Ha bu durumda ben olsaydım ve dügünüme gelmeseydi tüm ilişkimi keserdim.
Büyüklerin de dedigi gibi "düğünlerde ve ölümlerde" küslük dargınlık olmaz.

Bakalim, heyecanla bekliyorum merak ediyorum

Geldiğinde acı hatıralarınızı anımsatmayacaksa umarım gelir fakat en mutlu gününüzde mutsuz olacaksanız umarım gelmez : p

bence gelmez kendisi gelse eşi izin verir mi ? ama çok istiyorsan seni o şekilde bir kere olsun görmesini fotoğraf çekimine davet edebilirsin düğüne gelmesen de fotoğraf çekimine gel diye davet edebilirsin anneler gittikten 5dk sonra gelmesini sağlaya bilirsin :)

Haha, tesekkur ediyorum :)

Aslinda babami taniyorum, o yuzden cevap vermemesinin sebebi aslinda kizim hangi yuzle geleyim ki, daha ben bile karar veremedim diyememesidir
Bir insan babasının düğününe gelmesinden nasıl şüphe eder diye merak edip eski konunu okudum.

Ve şok oldum.

Tek diyeceğim. Ben olsam düğünüme çağırmazdım. Net.

Gelirse gelir gelmezse gelmez. Sen sakın tadını kaçırma. 1 kez olacak düğünün

Konularini bilmiyorum ama belki anne tarafindan olan kisilerle karsilasmak sikinti yaratacaksa gelmeyebilir.yani belki de senin o gun yaninda olmayi ister ama bu yuzden gelmesi uygun olmayacaktir belki.

Sen gel demezsen gelmez
Bundan daha önemlisi şu bence
Sen gelmesini istiyormusun gerçekten ?
Eğer istiyorsan ara yanımda olmanı istiyorum de o zaman gelir

bende aynısını düşündüm :)) benimle aynı fikirde birini görmek güzel
Bir insan babasının düğününe gelmesinden nasıl şüphe eder diye merak edip eski konunu okudum.

Ve şok oldum.

Tek diyeceğim. Ben olsam düğünüme çağırmazdım. Net.
Gelirse gelir gelmezse gelmez. Sen sakın tadını kaçırma. 1 kez olacak düğünün
Konularini bilmiyorum ama belki anne tarafindan olan kisilerle karsilasmak sikinti yaratacaksa gelmeyebilir.yani belki de senin o gun yaninda olmayi ister ama bu yuzden gelmesi uygun olmayacaktir belki.
Sen gel demezsen gelmez
Bundan daha önemlisi şu bence
Sen gelmesini istiyormusun gerçekten ?
Eğer istiyorsan ara yanımda olmanı istiyorum de o zaman gelir

Ayyy, bilmiyorum kizlar yaa, ben arayip gel demem, zaten sordum ama bilmiyorum. Gorucez artik

Biraz onve fazla iyi niyetli bir cevap yazmisim.konunu okudum da hala babanin gelmesini istiyorsun ya cok uzuldum canim.insan baba sevgisini aramaz mi demekki nasil ihtiyac duyuyorsun.ama evlenecegin insanin iyi biri olmasina cok sevindim hep mutlu ol inşallah

Eski konunu çok uzun olmasına rağmen üşenmedim okudum :) bence babanın gelmesini istemen garip yani o kadar sey yaşatmış bilemedim benzer durumu bende yaşıyorum düğünüme gelmesini de istemiyorum. Bir de arkadaşların dediği gibi ilerde epey yaşlılık zamanlarında elinize düşeceğini simdiden görebilmek hiç zor değil..

sen çağırmışssın cnm gelmezse kendi ayıbı üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…