acaba bana olan davranışları değişir mi ?

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
MERHABA kızlar içimdeki sıkıntı şu sevgilim dershaneye başlayacak ve orada yeni arkadaşlar edilecek facesinde kız arkadaşları falan yok varsada benim tanıdığıklarım falan. ama ne bilim ya dershaneden olursa ya numarası olursa kızlar güvenle hiç alakası yok tamamen kıskançlıktan bu söylediklerim. orada benden daha güzelleri olacak of kafayı yicemmmm. Bazenleri düşünüyorum biz 2 seneden beri çok mesajlasıyoruz. mesaj yüzünden ders çalışamazsa benim yüzümden ya ayrılırsak. şuanda belki ben abartıyorumdur inanın kafam çok karışık acaba bana olan davranışları değişir mi yoksa gene aynı mı oluruz. böyle bişeyler yaşayan oldu mu ? ya da sevgilisi dershaneye gidip ilişkinize devam mı ettiniz anlatınnn :/

Canım bizde sevgilimle 2 senedir beraberiz ve bu sene ikimizde liseden mezun olduk ama istediğimiz bölümler gelmediği için tekrar giricez bu sene sınava.
Ve ben 10 gün sonra başka şehire taşınıyorum maalesef uzaktan yürütcez ilişkimizi.
Ben orda bi dershaneye gidicem sevgilimde ya özel ders alıcak yada dershaneye gidicek ama büyük ihtimal dershaneye gitcek gibi duruyor.
Bu aralar bende düşünüyorum öyle şeyler bilmiyorum güvensizlik değil ama çevresinde benim tanımadığım kızlar olcağı için endişeleniyorum sanırım.
Herkesle konuşan biride değildir ama içim çok rahat değil nedense. Okulda ben vardım ve bütün kızları tanırdım görürdüm konuştuğu kişileri ama burda göremiycem hemde uzakta olucam.

Değişebilir tabi ki ama değişmeye de bilir... Kim burada net bir şey diyebilir ki değişir ya da değişmez diye ..
Ama bunlar çok boş düşünceler inan bana.
Aşk sevgi güzelliğe baksaydı kimse biriyle olmazdı.
Çünkü her zaman çok değişik başka başka güzellikte insanlarla karşılaşabiliyoruz.
Ama birini sevdiğinde gözünde en güzeli o oluyor.
Bu sebeple bu düşüncelerden kurtul. Üzülmekten başka bir şey olmaz böyle devam edersen.
Sonra sevgiline de yansıtırsın ve tartışmalar başlayabilir.
Ayrıca biraz kendine güvenin olsun.
Eğer başka bir kızı tercih ederse ölecek halin yok. Bir şey yapamazsın.
Hem zaten sen bu olumsuz fikirlere sahip oldukça olumsuzlukları çekersin ve korktuğun başına gelir bunu unutma.
Bir daha söylüyorum kendine güven. Biriyle beraberlik yaşadığında onun sadece tipi için yanında olmazsın.

doğru diyorsun canım ama ne bilim ilk zamanlarda aramıza kızlr girmişti tabi erkek arkadaşım hatasını anlayınca 2 seneden beri aramıza hiç kimse giremedi arada anlatıyor iş yerine bi kız geldi benimle tanışmak istiyormuş bende sevdiğim var deyip geri gönderdim kızı demişti. umarm aramıza bu saatten sonrada kımse girmez. :/

canım sen bu konuyla ilgili bi konu açmıştın sanırım heralde sendin. asıl ilişki uzaktan yürütülendir. bak sna ne anlatcam. bizim burada kız vardı şuan manisaya taşındılar yani 3 sene önce. sevgilisiyle istanbuldayken 2 senedir çıkıyorlar. manisadan beri hiç ayrılmadılar şuan 5 senedir beraberler 2 sene dha manisada kalacaklar sonra geri gelip söz nişan falan yapacaklar. herşey sizin elinizde balım :/

Evet bendim canım ilk başlarda çok sıkıntı yapmıştım bu konuda.
Dediğin gibi benimde çevremde uzaktan yürüten çok tanıdıklarım var ama insan biraz korkuyor işte nasıl olur diye.
Her şey bizim elimizde aslında bitcekse burdada biter ordada.

doğrudur canım :) sıkma canını

:) daha çok gençsiniz. evli değilsiniz çok kısıtlamak erkek için iyi değil. bir noktadan sonra sıkılır. hep siz hep siz nereye kadar? ona özlemesi için vakit verin. dersaneye tabi ki gitcek. daha önünüzde uzun yıllar var. hayatın getirisi ne olacağı belli olmaz. o yüzden paylaştığınz anları güzel değerlendirin. eğlenin gezin mutlu olun kaygılarla hele bu yaşta yaşamak ne kadar doğru? önce geleceğinizi belirleyin sonra aşk gelir geriden.

Seven adam fizanda olsa yine gözü sevdiğinden başkasını görmez, şahsi görüşüm.
Zaten aklının başkasına kayacağı varsa dershaneye gitmese de kayar merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…