Acaba ben mi yanlis anladim bilmiyorum?

Sekerprenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
39
9
1
36
Arkadaslar dunden beri kafaya taktigim bi konu var persembe gunu doktora gittim muayenem vardi doktor vajinal ultrasonla bakti yalniz benden once muayene olan bi kadin vardi o daha doktorla konusurken beni aldilar iceri catala cikmami soylediler kadin doktora bisey sordu doktorda sende hiv virusu var onemli bi konu dedi bu arada ben catala ciktim vajinal ultrasonun ustunde eldiven vardi sanki kullanilmis gibiydi ordaki kadinin degistirdigini gormedim dr geldi hemen oylece daldirdi iceri acaba benden onceki kadina da mi onla bakmisti kadinda hiv virusu vardi hiv aids di demi o an idrak edemedim ama eve gelince kafama taktim acaba o eldiven degismis miydi bana baktiktan sonra geri yerine koydu oylece dudagimda ucuk cikti insallah ben yaniliyorumdur sanki o an dilim baglandi da kadina bu koruyucuyu degistirdin mi demedim simdi icim icimi yiyo ya dusundugum gibiyse

Allaha emanetsiniz. Hemen bir doktora danisin bence durumu anlatin napmaniz gerektigini soyler en azindan

O kadarına da dikkat ederler illaki ya ama stres yapmayn bi daha gidin dr.a

Kan testi yaptirmis
Demek istedigim belki de vajinal muayene olmamistir. Bir onceki muayenede verdigi kanin sonucunu bildirmistir doktor. O eldiveni de pratiklik olsun diye yardimcisi oraya koymustur. Iyi dusunun iyi olsun insallah. Ama yine de bir test yaptirin aklinizda kalmasin

Sanmam belkide.kullanmamistir bile kadin eldiveni.egerki bir mudahalede bulunmus olsa doktorlar o an cikarip cope atiyorlar.onlar icinde mikrobik bi durum cunku.telaslanmayin oyle bir sey olmaz.

Hasta muayene olduktan sonra kullanılan malzeme çöpe atılır yerine temizi geçirilip jel sürülür Dr un kullanımına hazır hale getirilir.Hiçbir aklı başında hemşire ya da çalışan kullanılanı(hiv olsun olmasın )başkasına kullanmaz.Ama yine de sağlık ihmale gelmez.Milyonda 1 ihtimal dahi olsa (dalgınlığına geldi vs.unuttu diyelim)siz yine de 3 ay sonra bir test yaptırın ve Dr a da durumu danışın.Keşke o an oradaki görevliyi yine de uyarsaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…