- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Lilith de olabilirsiniz.
Yıldız Tilbe tamam hepimizden nefret ediyor ama tek başına da çok canım sıkılıyor diye samimi ikrarda bulunuyor en azından:))Ya da Yıldız Tilbe. -istiyom, -yapıyom, -ediyom.
Annesi ben olmalıydım diye yazmadınız mıensest duygular? knk annesı olsam cocuga asık olurum dememısım nerenle okuyon hicbi sekilde ensest duygum yok tamamen boş yaptın
burda ensest bir şey yok annesı olayım onla birlikte olayım mı demısım onu dogurmak kutsal geliyo demisim evladıma yan gozle bakacak halim yok bu ensestlik değil sadece annesını kıskanma sebebımı belirttim orda ensest fantezileri var demek cok ayri bi boyutAnnesi ben olmalıydım diye yazmadınız mı
Onu kutsal sayacak kadar sevip? ona zarar verecek kadar tuhaf ve annesi olmalıyım diyecek kadar da saçma bir düşünce ama bu farkındasın demi , yani farkında olup önüne geçemiyorsun demi ? Böyle düşünmek istiyorum çünkü çok garip geldiburda ensest bir şey yok annesı olayım onla birlikte olayım mı demısım onu dogurmak kutsal geliyo demisim evladıma yan gozle bakacak halim yok bu ensestlik değil sadece annesını kıskanma sebebımı belirttim orda ensest fantezileri var demek cok ayri bi boyut
evet sacma oldugunu belirtmisim zaten ama elimde degil isteOnu kutsal sayacak kadar sevip? ona zarar verecek kadar tuhaf ve annesi olmalıyım diyecek kadar da saçma bir düşünce ama bu farkındasın demi , yani farkında olup önüne geçemiyorsun demi ? Böyle düşünmek istiyorum çünkü çok garip geldi
Salak gibi görünmek için içeriyi epey zorlamışsınız kelimeleri de ediyom yapıyom gibi felan .ben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom
annesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom
felç kalsın yatalak kalsın ıstıyom bi tek ben onu sevıyım bana muhtac kalsın ıstıyom ona yapabilecegim tum kotuluklerı yaptım benım dusunduklerım normal mı nıye boyleyim ben
hatta bazen kımse onu gormesın onla tanısmasın diye ölmesini istiyorum
Boşver kız erkekler anası gibi onu evladı gibi hissettiren kadınları sevmez. Sevdiğin adamla sex yapmayı iste doğurmak ne demek yaaaaa. İlk kez bi konu sahibine sen diye hitap ettim bak çok acıdım aklını başına toplahayır aileme karsı boyle degilim konuyu atar mısınız bakayım benım konum mu
ya of bilmiyorum o annesını cok seviyo ama annesı ben olsam benı de severdı hem onu dogurmus olmak bilmiyorum kutsal geliyo
onu yapmak da istiyom da o istemiyoBoşver kız erkekler anası gibi onu evladı gibi hissettiren kadınları sevmez. Sevdiğin adamla sex yapmayı iste doğurmak ne demek yaaaaa. İlk kez bi konu sahibine sen diye hitap ettim bak çok acıdım aklını başına topla
cocuga neden ruh hastası dedin?iremkandam
27 Ağustos 2023
lütfen yapma diyecekler ya da farklı bı sey soyleyecekler yazmasın sadece bildiği bağlama büyüsüs yapacak tanıdıkları ya da bildikleri güvenilir bi hoca olanlar yazabilir mi?
İki ruh hastası tam da birbirinize denkmişsiniz ama adam gene akıllı çıkmış da senden uzak kalıyor.
Konu fake bence . Allah affetsin güldüm :)ben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom
annesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom
felç kalsın yatalak kalsın ıstıyom bi tek ben onu sevıyım bana muhtac kalsın ıstıyom ona yapabilecegim tum kotuluklerı yaptım benım dusunduklerım normal mı nıye boyleyim ben
hatta bazen kımse onu gormesın onla tanısmasın diye ölmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?