acaba ben ruh hastası mıyım neden boyle seyler düsünüyorum??

Ya da Yıldız Tilbe. -istiyom, -yapıyom, -ediyom.
Yıldız Tilbe tamam hepimizden nefret ediyor ama tek başına da çok canım sıkılıyor diye samimi ikrarda bulunuyor en azından:))
Bu başka bir şey, değişik bir tür. Hiçbir şeye de sinirlenmiyor ama herkesi öldürmek istiyor. Çok ürkütücü ya.

Ay ben sevdiğime emoji koymasam üzülür mü diye düşünüyorum ona zarara vermek annesi olmak istemek annesine beddua etmek neee

Annesi ben olmalıydım diye yazmadınız mı
burda ensest bir şey yok annesı olayım onla birlikte olayım mı demısım onu dogurmak kutsal geliyo demisim evladıma yan gozle bakacak halim yok bu ensestlik değil sadece annesını kıskanma sebebımı belirttim orda ensest fantezileri var demek cok ayri bi boyut

Onu kutsal sayacak kadar sevip? ona zarar verecek kadar tuhaf ve annesi olmalıyım diyecek kadar da saçma bir düşünce ama bu farkındasın demi , yani farkında olup önüne geçemiyorsun demi ? Böyle düşünmek istiyorum çünkü çok garip geldi

evet sacma oldugunu belirtmisim zaten ama elimde degil iste

iremkandam

27 Ağustos 2023

lütfen yapma diyecekler ya da farklı bı sey soyleyecekler yazmasın sadece bildiği bağlama büyüsüs yapacak tanıdıkları ya da bildikleri güvenilir bi hoca olanlar yazabilir mi?

İki ruh hastası tam da birbirinize denkmişsiniz ama adam gene akıllı çıkmış da senden uzak kalıyor.

Salak gibi görünmek için içeriyi epey zorlamışsınız kelimeleri de ediyom yapıyom gibi felan .

Konuya değil ama ben inandım ruhsal sıkıntılarınıza

hayır aileme karsı boyle degilim konuyu atar mısınız bakayım benım konum mu

ya of bilmiyorum o annesını cok seviyo ama annesı ben olsam benı de severdı hem onu dogurmus olmak bilmiyorum kutsal geliyo
Boşver kız erkekler anası gibi onu evladı gibi hissettiren kadınları sevmez. Sevdiğin adamla sex yapmayı iste doğurmak ne demek yaaaaa. İlk kez bi konu sahibine sen diye hitap ettim bak çok acıdım aklını başına topla

onu yapmak da istiyom da o istemiyo
cocuga neden ruh hastası dedin?

Ana gibi yar olmaz
Konu başlığı ben nalaka

Şeytanın yeryüzündeki gölgesi olmaya ant içtiniz yani

Konu fake bence . Allah affetsin güldüm :)

Hem trajedi hem komedi.
Allah şifa versin ama hiç kimsesi kalmaması bir garanti değil size bağlı olması için. Bari böyle düşünün ne diyeyim.

Nasıl bir evde büyüdün. Bu hale durup dururken gelmemişsindir. Annen babanla ilişkin nasıl. Anne babanın birbiriyle ilişkisi nasıl.

Kusura bakmayinda ben gram inanmadım ne size ne de konunuza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…