- 19 Aralık 2014
- 6.797
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.443
- 748
Epilasyon faslını gözümde canlandırınca gece gece güldüm sayenizde, sağ olun var olunNolcak canım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Epilasyon faslını gözümde canlandırınca gece gece güldüm sayenizde, sağ olun var olunNolcak canım :)
Eline mi yapışacakEpilasyon faslını gözümde canlandırınca gece gece güldüm sayenizde, sağ olun var olun![]()
Evet bir gercek var hic bir erkek kizda kılı tüyü sevmiyor mideleri almiyor buna benim eşim de dahil...
Eline mi yapışacakYapsın. Daha bıraksam kaşlarımı da alacak ama inceltiyor diye istemiyorum artık
Neyse konuya dönelim. Hepimiz kıllıyız yapacak bişey yok.![]()
![]()
![]()
Çok iyi ya sevindimÇocuklar uyanmasın diye nasıl da sessiz güldüm
bi görseydiniz , gece gece valla iyi girmişim , çok yaşayın inşallah![]()
Erkekler tüyü kılı kadınlar kadar sorun etmiyor.Sen takılmışsın.Özgüvenini geliştir.Soğuksaneden soğuksun diye sor istersen.kızlar ben adetli olduğum için bacaklarımı aldırmadım benimkinden uzak duruyodum hatta dün beni uyandırmaya çalışmış kaldır beni demiştim bende uyanmamışım uğraşmış benle acaba bacağımdaki tüyleri görüp benden mi uzaklaştı ya bi kere böyle olmuştu uzak davranmıştı bana ama Napim ya uzun çorap bile giydim yazın sıcağında ;( ya bana uzak davranıyor o böyle temizlik şeylerine çok dikkat eder ama Napim ya ;( of ;( içime dert oldu ;(
Sadece bir adam tanıyarak genelleme yapmak da şahane olmuş. İnandığınız her şey yerle bir olacak ama tüy seven, özellikle isteyen erkekler de var. Genellemeler her zaman yanlıştır.
Ben reglime yakın yapıyorum genelde epilasyonumu siz de öyle yapabilirsiniz. Bu kadar takıksa eşiniz bu duruma. Yada siz böyle uzun çorapla duracak kadar rahatsız oluyorsanız...kızlar ben adetli olduğum için bacaklarımı aldırmadım benimkinden uzak duruyodum hatta dün beni uyandırmaya çalışmış kaldır beni demiştim bende uyanmamışım uğraşmış benle acaba bacağımdaki tüyleri görüp benden mi uzaklaştı ya bi kere böyle olmuştu uzak davranmıştı bana ama Napim ya uzun çorap bile giydim yazın sıcağında ;( ya bana uzak davranıyor o böyle temizlik şeylerine çok dikkat eder ama Napim ya ;( of ;( içime dert oldu ;(