acaba benden hoşlandı mı?:))

yanlış anlamazsın umarım..çünkü sadece örnek veriyorum..geçen sene erkek arkadaşım vardı..daha ilk baştan beri bir iltifatlar, bir incelmeler..zannedersin ki çok feci etkilenmiş..ama zamanla yapısına baktım ki ağzında sakız olmuş bu iltifatlar..yani içten değil..ilişki bittikten sonra bile sen bitanesin, şöylesin böylesin vs vs..ama tam bir dengesiz çıktı..anlık konuşuyor..süper rol yapıyor..yani her erkek böyle olacak değil tabi..ama bana biraz o tipleri anımsattı..tek söyleyeceğim tedbirli davran..laflarından hareketlerinden etkilenmemeye çalış..o iltifat ettiğinde bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı..iyiki de öyle yapmışım iyi ki etkilenmemişim diyorum şimdi..3 ay sürdü..yani başlarda rolcü oluyor erkekler

Son düzenleme:
Erkek hoslanmis kiz da hoslanmis ee daha ne:)) Tedbirli ol once arkadas gibi konus zamanla sevgili olursunuz zaten. Hem hemen taniyamazsin nesi gercek degil bilemezsin. Bu zamanda sevgilisi olanlar bile disarida hala kizlara asilabiliyor. Faceden konus daha cok bence. Daha iyi taniyinca bakarsin daha cok hoslaniyorsun ya da hic hoslanmiyorsun. Yavas yavas ilerle. Telefon birsey degil de adresini filan verme:))

merhaba kızlar mülakatta bir çocukla tanışmıştım .Heyacanımı yatıştırmaya çalışmıştı.Beni güldürmüştü.Kısacası çok yardımcı olmuştu bana .Ben onu mülakat çıkışında göremedim ona teşekkür edecektim oysa ki neyse sınavı kazandım .Haber ver demişti veremedim çünkü ismini bile hatırlamıyordum :((Geçen facebookta bir baktım grupta yorum yapmış yorumlarımın altına falan...Sonra beni ekledi konuştuk bayağı sonra numaranı verir misin dedi başkalarına asla vermem ama o çocuk bana çok yardımcı oldu diye verdim hemen aradı beni şaşırdım açıkçası ne kadar edepli bir kız olduğumdan falan bahsetti bana çok güzeldin dedi inşallah birgün görüşürüz dedi..Sonra tel kapandı şarj bitti açtığımda iyi geceler canım görüşürüz şarjın bitti heralde yazmış.Yorum sizin kızlar:))

bir erkek herhangi bir kızla böyle iletişim yolları aramak için çabalamaz.
kesinlikle beğenmiş, etkilenmiş olmalı... hayırlısı olsun diyelim biz de :)

Back
X