acaba benden nefret mi ediyorlar?

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba ablalarım bu meseleyle ilgili daha önce de konu açmıştım ama bir türlü çözüm bulamıyorum ve aklıma sürekli yeni şeyler takılıyor.
Benim okulda bir arkadaşım var sürekli öyle şaka amaçlı "nefret ediyorum senden,istemiyorum kızım seni,döverim seni" tarzında şeyler diyor.gülüyorum ders bunda kafa yaptı heralde falan diyorum.
Ama bir yandan da şaşırıyorum rahatsız oluyorum yani.bir de bu arkadaşın yakın bir arkadaşı daha var bazen o da buna katılıp benim üzerime geliyor.
Mesela bir keresinde bana notumu sordu bende söyledim sonra kendi notunu söyledi eliyle kapak hareketi yaptı işte (benden 9 puan daha yüksek almış ki diğer derslerde benim notlarım daha yüksek ama o düşük alınca ben moral veriyorum o seni geçtim diye hareket çekiyor)
Sonra bu arkadaşı da diğer bir ders notumu sordu bende söyledim bu sefer de o hareket yaptı (o da benden 4 puan yüksek almış) geçtim seni de
Anlam veremedim bu harekete.
Daha başka başka olaylar.
Bir arkadaş daha var ona bu laf sokmaları alayını küfürlü küfürlü yapıyorlar,ama ondan nefret ediyorlar.zaten daha önce kavgaları da oldu.
Acaba benden de mi nefret ediyorlar?
Çünkü birbirlerine ve samimi oldukları diğer kişilere hiç laf etmiyorlar.
Şaka maka ama her şakanın altında bir gerçek vardır.zaten bir yerden sonra sıkıyor.
Neden böyle yapıyorlar ya bir tanesi özellikle hep yapıyo arkadaşı ara sıra ona eşlik ediyo

Niye bunlarla hala muhatapsın
Aynı sıralarda oturuyoruz.onun dışında fazla muhatap değilim tenefüslerde diğer kızların yanına giderim.onlar bir yerde buluşacakları zaman bir bahane uydurur gitmem.Ama işte okulun başında hiç böyle değillerdi.o ara samimi olduk.şimdi bağları kopardım biraz

Arpaları fazla mı geliyor bu ne ola ki, ne biçim liselilik?
Ablam senin bi çıkarın mı var bunlardan, arkadaşsız kalırım korkusu mu yaşıyorsun, ne görüşüyorsun bu tiplerle?

Arpaları fazla mı geliyor bu ne ola ki, ne biçim liselilik?
Ablam senin bi çıkarın mı var bunlardan, arkadaşsız kalırım korkusu mu yaşıyorsun, ne görüşüyorsun bu tiplerle?

Hayır çıkarım yok,arkadaşsızs kalmak herkesle aram iyidir.Ama okulun başında hiç böyle değildi bu arkadaş samimiydik bunlarla bu yüzden aynı sıralarda oturduk derste uğraşıyorlar.tenefüslerde genelde telefon oynuyor ya da başkalarının yanına gidiyorum

Sıranı değiştir
Tamamen kopar
Ne o öyle resmen dillerine vurmuş 'nefret ediyorum, seni istemiyorum, döverim' diyen abuk subuk tipler yani
Daha ne bekliyosun
Yalnız kalsan daha iyi

Sıranı değiştir
Tamamen kopar
Ne o öyle resmen dillerine vurmuş 'nefret ediyorum, seni istemiyorum, döverim' diyen abuk subuk tipler yani
Daha ne bekliyosun
Yalnız kalsan daha iyi

Sıramı değişemiyorum malesef.Ama hiç takılmıyorum onlarla.birbirlerine hiç yapmıyorlar nedense

O zaman 2-3 kız bir araya gelip birbirlerinin totosunu kaldırmıştır.
Hocana söyle yerini değiştirsin, bunu ispiyon gibi düşünme, arkadaşını şikayet edercesine değil "Dikkatim dağılıyor dersi dinleyemiyorum" tarzında söyle. Sıranı değiştirirler yani imkansız değil.

Diğer arkadaşların da dediği gibi pek muhatap alma, "Ay g.tüm" havalarında ol geç.

Zaten dediğiniz havalarda takılıyorum.2 3 kız değil o bahsettiğim kıza herkes bayılıyor her dakika iltifat ediyorlar.bu yüzden fazla şımarttıklarını düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum acaba diye kendimi sorguluyorum.
Birde kızla başka bir takıntı var.sıraları sürekli düzeltin birleştirin diyor.boşluk olunca rahatsız oluyormuş.1 milim boşluk kalsa şikayet ediyor.onun yüzünden her saniye ayakta sıra düzeliyor herkes.
Çekilir gibi değil valla.muhattabımı kesmeye çalışıyorum bundan

Ne kadar saçma sapan gereksiz Ergen tipler ya. Açık açık söylemek istemiyorsan bahane bul ve uzaklaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…