- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Lisedeyiz ama bence de ilkokul gibi.anlam veremiyorum ki nefret mi ediyor da uğraşıyor benleyaşlar kaçilkokul seviyesinde bu davranışlar2
uzak dur bence onlardanLisedeyiz ama bence de ilkokul gibi.anlam veremiyorum ki nefret mi ediyor da uğraşıyor benle
Aynı sıralarda oturuyoruz.onun dışında fazla muhatap değilim tenefüslerde diğer kızların yanına giderim.onlar bir yerde buluşacakları zaman bir bahane uydurur gitmem.Ama işte okulun başında hiç böyle değillerdi.o ara samimi olduk.şimdi bağları kopardım birazNiye bunlarla hala muhatapsın
Durmaya çalışıyorum elimden geldiğinceuzak dur bence onlardan
Arpaları fazla mı geliyor bu ne ola ki, ne biçim liselilik?
Ablam senin bi çıkarın mı var bunlardan, arkadaşsız kalırım korkusu mu yaşıyorsun, ne görüşüyorsun bu tiplerle?
Sıranı değiştirAynı sıralarda oturuyoruz.onun dışında fazla muhatap değilim tenefüslerde diğer kızların yanına giderim.onlar bir yerde buluşacakları zaman bir bahane uydurur gitmem.Ama işte okulun başında hiç böyle değillerdi.o ara samimi olduk.şimdi bağları kopardım biraz
Sıranı değiştir
Tamamen kopar
Ne o öyle resmen dillerine vurmuş 'nefret ediyorum, seni istemiyorum, döverim' diyen abuk subuk tipler yani
Daha ne bekliyosun
Yalnız kalsan daha iyi
Niye değiştiremiyosunSıramı değişemiyorum malesef.Ama hiç takılmıyorum onlarla.birbirlerine hiç yapmıyorlar nedense
Hayır çıkarım yok,arkadaşsızs kalmak herkesle aram iyidir.Ama okulun başında hiç böyle değildi bu arkadaş samimiydik bunlarla bu yüzden aynı sıralarda oturduk derste uğraşıyorlar.tenefüslerde genelde telefon oynuyor ya da başkalarının yanına gidiyorum
Niye değiştiremiyosun
Bizde liseye gittik, sıra değişemeyecek bir iş değil
O zaman 2-3 kız bir araya gelip birbirlerinin totosunu kaldırmıştır.
Hocana söyle yerini değiştirsin, bunu ispiyon gibi düşünme, arkadaşını şikayet edercesine değil "Dikkatim dağılıyor dersi dinleyemiyorum" tarzında söyle. Sıranı değiştirirler yani imkansız değil.
Diğer arkadaşların da dediği gibi pek muhatap alma, "Ay g.tüm" havalarında ol geç.
al karşına konuş ergenlerle olmadı yanına birini al okul çıkışında sıkıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?